Segítségetek kérém egy alkatrész keresésben. Most vettünk egy A4 B6, 1.6-os Audit. Sajnos esztétikailag van egy kis hibája és ezen szeretnék javítani. A hátsó hamutartó teljesen el van törve. nincs véletlen valakinek elfekvöben, vagy ismerösnél ilyen alkatrész?? 8E0 857 961----ezt az alkatrészszámot találtam hozzá!
Sziasztok! Büszke tulajdonosa lettem egy A4 1.8 T Quattro-nak, viszont a hűtőrácsról hiányzik a quattro logo. Tudnátok segíteni hogy honnan tudnám ezt pótolni? :)
Hi... OBD elrejtesevel kapcsolatban van valakinek infoja, igazabol egy szaki aki jol dolgozok es bevalt... (bp, kornyeke) Ha mar valaki probalkozott esetleg ezzel a modszerel... koszonom elore is.... :)
Azt már sikerült megtudakolnom hogy egy tiptronic váltó bontva 100 körül van szóval amiben úgyanúgy benne van a lutri hogy meddig jó de az itt elmondottak és a másutt szerezett információk alapján szerintem belevágok ebbe a projectbe. :)
A 2,5 TDI motorok közül a 180 lovas a leg kiforrottabb, ugy tudom nem csak szoftveres különbseg van a 163 lovassal összehasonlitva. A 150 lovasat viszont nagyon kerüld el!
Tiptronic meghibasodasa hasznalat /km futas /es karbantartas (olajcsere) függö. Egy teljes felujitas olyan 600.000Ft környeken van. Maga a quattro hajtas nem egy komoly problemaforras.
hali. van a facebookon ez a csoport :Audi A4 B6 B7 Alkatrészek Adása - Vétele - Cseréje .... ott vannak az igazi szakértői . mindenre tudnak neked válaszolni ....
A véleményeteket szeretném kikérni nem pont ezzel a kocsival kapcsolatban, hanem hogy a motor quattro tiptronic hármas kombinációja mennyire macerás vagy mennyire megbizható például a régi audik váltója és hogy kb milyen költségekkel jár ezeket javítattni, vagy mindenképpen manuális? Próbléma az hogy nem csak én használnám hanem az asszony is és neki jobban feküdne az autómata.
Kicsit tanácstalan vagyok!?
És még annyi hogy 163 és a 180LE közötti V6 között csak a program a különbség vagy azért vannak más eltérések?
üdv.nekem b8-am van. nem nagyon hallottam hogy ez sokaknál tönkrement volna ez a tengely. bár jobb félni mint megilyedni. ha más kérdésed van lépj be a facebookon a B8 hungary csoportba.
Sziasztok,audi a4 b6 avant 2002-es hátsó ajtóba nem világít a kilépőfény (ha ez a pontos neve) az izzó meg lett nézve az jó, valami elektronika külön figyeli ezeket is? .Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy ért hozzá várom a válaszát! Köszönöm!
Hi... B8-akat (2.0tdi 120le) nezegetek mostanaban, van is egy kiszemelt... de olvasgatom a netet es van egy totalcar cikk ahol emlitenek egy komoly tipushibat...
A balansztengely-probléma nem csak az említett motoroknál fordul elő, sajnos, hanem az összes 2.0 TDI motornál, 2009 szeptemberéig. Tehát Audi A4, A5, Q5 tulajok is figyeljenek a CAGA-CAGB-CAGC és CAHA-CAHB motorkóddal. 2009 szeptembere után hasonló a meghajtása az olajpumpának, csak a 77 mm hosszú hex rudat 100 mm hosszú váltja fel, kicsit javítva ezzel a problémán. Sok esetben nem elég a rudat cserélni, mert a balansztengely is ki van kopva, így 20-30 ezer km után ismét megállhat.
Sok szerviz (Magyarországon is) úgy oldja meg a problémát, hogy a balansztengelyt megfúrja és méretre gyárt egy egyedi hatszöglet keresztmetszetű rudat, ami többé már nem fogazódik le. Egy képet mellékelek itt: http://www.audi-sport.net/xf/attachments/image-jpg.24446/ Természetesen ez nem gyári megoldás, de többé nincs baj vele, mellesleg jóval olcsóbb, mint a teljes szerkezet cseréje. A vastag része, ami a megnagyobbított balansztengelybe megy bele, jóval nagyobb felületen fogja azt, hasonlóan mint a gyári 100 mm-es.
Szoval pont egy CAGC motorkodu van kiszemelve... Van itt olyan aki mar latott ilyen hibat? Mik az elojelek? Tud valaki szakit aki megoldja?(bp) Van itt valaki aki mar tul van rajta?
Helló valami segitsen nekem 2006os a4 b7 es utolagosan beepitettem a tempomatot es az mfa kar az a problemam hogy nem tudom hogy honnan hova kell felvinni a szalat az oracsoportba mert az mfa kar nem mukodik ha kepet tudnatok kuldeni azlenne a legjobb de mar minden segitsegnek orulok elolre is koszonom
Hello. Nekem is csinált ilyet.Gyújtás rá és vissza ezt kb 5x-6x megismételni majd kulcs ki és távirányítóval bazárni.Nekem ez megoldotta.Azota nyit zár a távirányítóval😉😎
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy központi zár kompresszort a kocsimba, a csokik stimmelnek, működnek az ablak emelők, napfénytető.. egy audi a4, 1997, b5, sedan 1.6 benzines autóról van szó.. a kérdésem az lenne hogy most akkor hibás e a kompresszor vagy a tipus szám nem stimmel?! esetleg ha valakinek lenne ilyen kocsija annak nagyon meg köszönném ha meg nézné milyen tipus szám van a kompresszoron, mert mikor meg vettem a kocsit, nem volt benne és nem tudom h milyen tipus számú kell bele.. :( vagy olvastam olyat is h a mikró kapcsoló adta meg magát, mivel ha ki nyitom a kocsi ajtaját, nem kapcsol be a belső lámpa.. válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok,audi a4 b6 nem reagál a központizár.Mindkét kulcsban jó az elem,reggel még működött most meg dugdosom a kulcsot a zárba.Ha valakinek van hozzáértése,és akar segíteni várom!
Szerintem a tilto feloldo gombbal lesz gond. Pl. a b7-nel magatol ment tonkre ez a gomb. S csak akkor tudtak mukodtetni a hatul ulok, ha addig lenyomva tartottam. Mivel magatol nem maradt lent a gomb. Mivel 2 allasu, lent, es fent. Gondolom a b-nal is ilyen gomb van.
audi a4/B6(2005ös) akksi levétel után, csak a vezető ajtóról mozgatható a két hátsó ablakemelő.....az adott ajtókról nem működik...mi lehet a megoldás?(sajnos a tiltó/feloldó gomb hatástalan)