Mennyivel jobb a Zindex, mint a tévé;) Szusszantottam egyet és a tévében csomó szappanoperáról lecsúsztam, de ezt vissza tudtam olvasni;)
TwoStroke!
Te egy idióta vagy! :)
Nekem is BMW-m van (igen ez is 40 millás:), de 20 Stilóért sem adnám oda.
Szerintem jól megpörgetnének téged egy BMW-vel utána áróba bocsájtanád a Stilót és ha csak egy 20 évest is, de bömit akarnál...bár téged nem érdekelnek az autók, mert buzi vagy:D
a KTM-ből kicsöpögő olajat töltik a BMW-be (riszájkling rulez!), aztán mikor elegük lesz a szar motorjukból/autójukból, mindkettőben kicserélik a blokkot SV-re!
Nem a motor kasztnira értettem a "meg sem mozdul alattam", hanem a motorra. Tehát amikor a KTM volt alattam, rezgett rajta minden. Lámpánál állva remegetta sárhányó, stb.... A V2-nek is gázt adva, érzed, ahogy dolgoznak a hengerek.
Aha, Z1000-el még nem mentél. az szépen tud remegni, ahhoz képest, h S4. De Réka okosan nem adja oda senkinek, mert kulonben nem vasarolnam vissza tole 50.000km-esen:)
Nem -nem, én nem ezt mondtam. A Honda a buzimotor. A sor 4 meg nőknek való. Hiába a 180 Le, nekem az a hermetikus járás miatt nem OK. Megy, meg gyors, meg minden, de nincs benne élet. Meg sem rezzen alattam. De ez már ízlés dolga. Használd egészséggel Zéka.
Egy friss motoros ujsagnak dolgoztam egészen az elmult hetekig. De aztan elég volt. KTM-et nem adtak (bruhu:)), a tobbi meg nem érdekel:) (Kope:igy jo?:)
Amugy tud az M3 motoros elmenyt adni, pl. pörög vizen. Akkro is, ha nem akarom:)
Egyébként azt még nem értem, hogy " azért vettél M3-at, mert nincs motorod"...... Hogyan lehet motor helyett kocsit venni? Ezt most minden fika nélkül kérdezem. Nem lehet az autót egy motor okozta élménnyel összekeverni.......