Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1754
Biztos ez? Nekem ez a két név egyáltalán nem ismerős abból az idényből. Még próbajátékosként sem.
Előzmény: Törölt nick (1750)
Muntanitz Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1753

Visszament érte a Sport utcába? :-)

Vagy felvette Lóriét?

Meglepő, de szép volt tőle! Jó lenne, ha Szűcsnek is rúgna egy gólt! Lehet kettőt is!

Előzmény: Kék skorpió (1752)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1752

Úgy látszik, Zsolnai megtalálta a góllövő cipőjét. :-)

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!  

Előzmény: Lecso11 (1751)
Lecso11 Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1751
A Kupában 4-0ra nyert a csapat a Bóly ellen.
A 20. és a 33. perc között sikerült eldönteni a meccset. Zsolnai triplázott!
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 1750

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.

2003/04. es bajnokságban játszott nálatok egy Pető és egy Nagy P. nevű játékos.

Ha tudnátok róluk infóval szolgálni kérem segítsetek.

A posztjuk a teljes nevük, a születési idejük kellene.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Hajrá Rákóczi!

Muntanitz Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1749

Ez a győzelem szó szerint gyógyír volt számomra, ugyanis a vasárnap esti bőséges italozás után a hétfő reggel beszedett Quarelinek nem tudták megszüntetni a fejfájásomat, amikor azonban dél körül megtudtam a meccs eredményét, egyből elmúlt a fejfájás.

Aztán remélem, az Üllői úton sem fognak megremegni a lábak!

jazoli Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1748
Tetszett a hozzállás! Az említetteken kívűl szerintem Szakály is jól játszott, és jól mutatkozott be Pintér is. Zsolnai szokásosan küzdött, végre gólt is rúgott javítva a helyzetkihasználásán.
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1747

Bank tényleg nagyon jól játszott. Nem ismert elveszett labdát, többször jól szerelt, kemény volt. Örülök, hogy felépült.

Máté gólja valóban élményszámba ment, mondjuk kellett is tőle, mert szerintem roppant gyengén játszott.

Előzmény: Wagner Lopez (1746)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1746
Bank Pisti szenzációsan játszott tegnap. Máté góljára pedig szinte nincs jelzőm.
Előzmény: Kék skorpió (1745)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1745

A soproni kapus ritka gyenge napot fogott ki. Egy labdát sem tudott elsőre megfogni, de lábbal sem volt valami meggyőző. :-)

Ez egy jó eredmény, pedig Andruskó és Lóri sem játszott. A védelmünk továbbra is ingatag, a szélről belőtt labdák nagyon megkavarták őket, Szabi pedig leragadt a vonalra. A mutatott játék viszont összességében bíztató volt, szvsz van keresnivalónk az Üllőin. 

Előzmény: coldfield (1744)
coldfield Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1744

Szépjónapot Mindenkinek!

Huhh, nagyon féltem tegnap, de sikerült. Talán most már újra magára talál a csapat. Mondjuk tegnap kellett a soproniak halovány teljesítménye is.

Muntanitz Creative Commons License 2005.08.15 0 0 1743

2 éves a topik ==> 82 éves a Rákóczi!

A születésnapot egy tatabányai győzelemmel lenne legalkalmasabb megünnepelni!

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.11 0 0 1742

"Lehet, hogy megvágta őket a "Tanár úr"? "

Azt nem hiszem, mert ha jól tudom, a testnevelés mellett földrajz szakos. Na most ezek nem éppen buktatós tárgyak:-)

Előzmény: Muntanitz (1740)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.10 0 0 1741

Érthetetlen ez a jelenség.

A TV előtt ülve néha én is kiakadok, de élőben sose szidom a kedvenceimet, mert tudom, hogy rosszul esik nekik.

Kérdés, mit lehetne tenni? Ha normálisan szólsz nekik, kiröhögnek, fintorognak (na jó, engem nem, mert elég nagydarab vagyok). A saját drukkertársaimat viszont semmi kedvem pofán vágni, még akkor se, ha ilyen hülyék. Ráadásul nem hiányzik a balhé a stadionon belül.

Előzmény: the pertő (1739)
Muntanitz Creative Commons License 2005.08.10 0 0 1740
Lehet, hogy megvágta őket a "Tanár úr"? Sajnos, én is sokszor tapasztaltam, hogy a szurkolóink egy része mintha nem a csapat buzdításában, hanem az olykor teljesen indokolatlan hörgésben leli örömét.
Előzmény: the pertő (1739)
the pertő Creative Commons License 2005.08.10 0 0 1739

Jó, akkor egy vélemény arról, amit itt megírtál: komolyan mondom, nagyon sokszor megfogadtam már, hogy nem ülök "úgynevezett Rákóczi szurkolók" közé vagy mellé a meccseken. Az ellenfél ultrái nem gyalázzák úgy a játékosainkat, mint ők.

Eddig, ezt csak az öregebb, butább drukkerektől hallottam.

A Pécs meccs vége után, pár ilyen fiatal habzó szájjal hörögte:- Prukner takarodj! El kéne zavarni már a g...ibe, ezt a f...szt!

Meg ilyeneket.

Komolyan, idegenben már többször szégyelltem magam az ilyenek miatt.

Előzmény: Kék skorpió (1733)
jazoli Creative Commons License 2005.08.10 0 0 1738
Nyár van uborkaszezon....nagy hírű csapatok jönnek mennek nálunk, szegény városunk kis csapata a háttérbe szorul....
Muntanitz Creative Commons License 2005.08.09 0 0 1737

Ebben van valami jó is. Azt is mutatja a viszonylagos érdektelenség, hogy nincsenek botrányok a klubnál. Sajnos azonban egyelőre kiugró eredmények sem.

A fő baj persze az, hogy eleve kevesen voltunk a topikban, s azok egy része is ilyen-olyan okokból visszavonult a "kocsmázástól".

Előzmény: the pertő (1736)
the pertő Creative Commons License 2005.08.09 0 0 1736
Jó kis topic volt ez itt. Kár, hogy rá került már a lélegeztetőgép...
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 1735
Még annyit ehhez, hogy ha valami pozitívat is akarunk említeni, az pont Zsolnai lehetne. Na nem mintha hibátlanul játszott volna, de elveszett labdát nem ismert. Ezt mindenki megtanulhatná tőle.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 1734
Nem, a hiba az ő "készülékükben" van. Így még ellenfélről sem illik beszélni. Én inkább azt nem értem, hogy mit kerestek Rákóczi-meccsen...
Előzmény: Kék skorpió (1733)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.07 0 0 1733

Szerintem is elszórakozták a spanyolok. Nem akartak megalázni.

Pár észrevétel:

- a spanyolok simán lefutották a védelmünket

-a Getafe játékosai nem csináltak semmi különöset, csak használták a fejüket. Mindig tudták, kinek kell passzolni, és azt gyorsan tették.

-elől borzasztó ötlettelenek vagyunk. Ezt támasztja alá, hogy néha támadás helyett a félpályától hazacipelik a fiúk a labdát.

Valami nagyon negatív a végére:

Pár tizenéves srác ült előttem. Az még hagyján, hogy a Lokit keverték a Diósgyőrrel, de a játékosainkról csak úgy beszéltek, hogy "Zsolnai-geci", meg "Bank-csicska". Elég visszataszító volt.

Vagy bennem van a hiba?

Előzmény: Törölt nick (1732)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 1732
Kint voltam a meccsen. A spanyolok elkomolytalankodták, mégis simán nyertek. Jó nagy a különbség a két bajnokság között. Sajnos a Rákóczinak alig volt említésre méltó gólhelyzete. Nem lesz ez így jó.
Előzmény: Kék skorpió (1730)
Muntanitz Creative Commons License 2005.08.06 0 0 1731
Magyar Kupában a Bóllyal kezdünk szeptember 11-én.
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.05 0 0 1730

Állítólag 19.00-kor lesz.

Előzmény: Törölt nick (1729)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.05 0 0 1729
Mikor lesz a meccs? 7 és 8 óra egyaránt található a neten.
Előzmény: Muntanitz (1728)
Muntanitz Creative Commons License 2005.08.05 0 0 1728

A Debrecen valószínűleg csak a Sopron után következik majd. Bár helyeslem, hogy a klubvezetésünk nem gördített akadályt a meccshalasztás útjába, hosszabb távon jó volna azt látni, hogy nem halasztgatják ide-oda a bajnokikat, hiszen végülis a nemzetközi kötelezettségek azért vannak hét közepére rakva, hogy attól még ne álljon le az élet a nemzeti bajnokságokban. Nem is ismerek sok olyan országot, ahol halasztgatnának a nemzetközi kupákban való részvételek miatt, amelyik pedig mégis ilyen, azok jellemzően nem tartoznak a futballelitbe. Úgyhogy, ha ki akarunk törni, akkor nekünk sem kellene ezt a szerintem káros gyakorlatot folytatnunk.

Na mindegy, a Getafe ellen lehetőség nyílik további gyakorlásra! Az augusztusban soron következő Tatabánya és Sopron elleni meccsekből legkevesebb 4 pontot kellene szereznünk!

HAJRÁKÓCZI!!!

Előzmény: norby72 (1727)
norby72 Creative Commons License 2005.08.03 0 0 1727

A Debrecen után soron következő hazai ellenfél a Sopron. Ők is érdekeltek a nemzetközi kupában. Lehet, hogy szeptembernél előbb nem látunk hazai meccset?.

Mindenesetre érdekes: ha egy kupacsapatunk túlél egy kört a nemzetközi színtéren, halasztást kér. Amire a jóváhagyást többnyire meg is kapja. Máshol, ahol jobb a foci ilyen fel sem merül.

Más. Nem tudom miért, de kedvenceink rendre tompán kezdenek. Az elején kényelmeskedünk, aztán első 20-25 erc után már mehetünk az eredmény után.

Néha még az első bekapott gól után se ébred fel a társaság. Így volt ez a Pécs ellen is. Erre azért oda kellene figyelni, mivel már a tavalyi szezonban is többször előfordult ez a jelenség és sok pont hullott így el.

Más. Nem lennék meglepődve ha a következő bajnoki kezdőjében Szakály helyet kapna. Zsolnai inkább csereembernek jó. Mérkőzés vége felé becserélve, a fáradó ellenféllel szemben jól kamatoztatható  gyorsasága. Azért egy támadót nem ártana még igazolnunk.

Előzmény: Kék skorpió (1724)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.08.03 0 0 1726

Szakályban én is bízom. Nekünk ez az egy lehetőségünk van, az utánpótlás.

Előzmény: Muntanitz (1725)
Muntanitz Creative Commons License 2005.08.03 0 0 1725

Téma még csak volna, a korábbi beírók aktivitása kopott meg kissé.

A Pécs elleni mérkőzésnek tényleg alig van bármi kedvező aspektusa, legfeljebb Szakály Peti gólja. Jovánczai nem bizonyult Rajczi megfelelő utódjának, talán majd Szakály lehet az.

Előzmény: Kék skorpió (1724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!