én Tóthika azonnali felmondását nem értem, ő aztán pontosan tudja, milyen tanárok vannak, ezért gondoltam, hogy az ízlésficamon kívül valahol van valami súlyosabb is, ami elkerülte a figyelmemet
Off: Vannak szakaszok (néhány hosszabb alagút és alpesi autópálya), ahol nem érvényes a matrica, külön kell fizetni. - Arlberg alagút - Karawanken alagút - Tauern alagút - Brenner hágó - Großglockner Hochalpenstrasse
tudomásom szerint Ausztriában egységes pályamatrica van, amit akkor is megveszek, ha csak Bécsig utazom, akkor minek érdekelne, hogy hol vannak fizetős úccakaszok?
Azt szeretném megkérdezni, hogy Ausztriába az autópályákon kívül vannak e fizetős utak, és ha igen akkor azt honnan tudnám megszerezni. Salzkammergut lenne a cél!
Sziasztok. Tegnap Balassagyarmaton a vasútállomáson felraktam a rokonokat Aszód felé tartó két kocsiból álló kis vonatra. Az első kocsiba egy kis létszámú tenyeres talpas roma asszonyokból és 8-10 éves + pár hónapos kis gyerekből álló família szállt fel. Na azt a hangoskodást, ordibálást...a fél város hallotta, hogy utaznak. Leköpdösték az ablakokat, fogócskáztak a kupéban. A normálisan viselkedő utasok egytől egyig átszálltak a 2.kocsiba. Mindezt látták a vasutasok, de nem csináltak rendet. Egy kicsit vicces volt, hogy az egyik kocsiban egy család utazott, míg a másikban nyomorogtak a népek. Hát utazik a magyar, a vasút romantikáját élvezve...
Korlátozottak valóban, hisz nincs szándékom odamenni. Mostanában folyton olyan híreket hall az ember, hogy huszasával ölik egymást, nyilván kábítószer van a háttérben. Mexico city a világ legnagyobb, vagy második legnagyobb városa. Tóra épült nagy része. Ingatag alapokon áll. Vízgazdálkodás nem megoldott, katasztrofális állapotok vannak ilyen téren. Olyannyira, hogy tanítják az iskolákban.
Szia. Mi se mindig ilyen helyen kódorogtunk...Azért a cseh sörözők se rossz helyek...Este élő dzsessz zenét hallgatva vacsoráztunk. Talán a legmeghökkentőbb a középkori kínzóeszközök múzeuma volt a Károly hídnál. Visszavágyok oda, nem vesznék el. Már a nyelv miatt sem, mert felvidéki vagyok.