Keresés

Részletes keresés

Gigi 23 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 482

Sziasztok!

Szeretném a segíségeteket kérni! Megvan az Egyetem kiegészítő (netről), az alapjátékom is a netről van. A telepítés végén ugyebár kéri az eredeti DVD-t, nos én ekkor leállítom az "autorun.exe" és a "TSUPD.exe" fájlokat. Fel is megy a játék, el is tudom indítani (mini image-val), de ha már kollégiumot vagy házat akarok létrehozni, akkor kilép a játékból. Van erre valami megoldás? (Leszámítva azt, hogy meg kellene, hogy vegyem az eredeti alapjátékot, amit azért nem fogok megvenni 13 000 Ft-ért, hogy utána meg csak ott porosodjon!)

Day for Day Creative Commons License 2006.04.28 0 0 481
Korábbi hozzászólásokból nekem úgy tűnik, hogy nem szerencsés az originált és a feltört részeket együtt használni... Talán már más is belefutott hasonló problémába...
Jon Bon Robi Creative Commons License 2006.04.25 0 0 480

Üdv!

Kis help kéne.. Szitu: Sims2 (original) feltelepítve, University (original) rátelepítve, Nightlife (torrentspy-ról) rátelepítve, de miután frankón ráment és a frissítéseket is ellenőrizte, indításkor "A The Sims2 Nightlife hibát észlelt és leállt".

Mi a teendő? Előre is kösz.

(Ja, már látom, hogy holnapután megint jövök, mert már szaggat lefelé a torrentspy-ról az Open For Business is... :))

Sanzistift Creative Commons License 2006.04.17 0 0 479
Ezzel a progival azért csak óvatosan!
Ha a gépeden már zilált a winfos, vagy valami fagyásod van a program futása közben, akkor megizzadhatsz rendesen.
Ugyebár a progi átmenetileg "kinyírja" a Simms oldaláról a Daemont.
Namost nálam volt egy kis áramszünet.
És az újraindítás után sem volt látható a daemon meghajtó, sőt uninstall-újratelepítés után sem.
A registry tisztítás sem segített, csak a winfos szűz installja után jött minden helyre.
Szóval sokat birkóztam vele, és mégis megfingatott, pedig nem vagyok kezdő... :(
Előzmény: Day for Day (477)
Day for Day Creative Commons License 2006.04.17 0 0 478

Számomra ez elég érdekes. Honnan vannak meg a játékok? Mert én a torrentspy.com -ról töltöttem le és minden OK (azaz az alapjáték utáni az Update felrakása kissé érdekes, de erre most ne térjünk ki).

Esetleg - ha belefér az idődbe - érdemes lenne újra mindent letölteni... )-:

Előzmény: Törölt nick (476)
Day for Day Creative Commons License 2006.04.17 0 0 477

A "Family Fun Stuff"-hoz nincs crack fájl. Indításához Egy "SafeDisk4 Hider 1.0" nevű progi kell. Használata:

- Daemon Tools-be bekeresem a "Familiy Fun Stuff"-ot

- indítom a SafeDisk4 Hider 1.0-át

- rákattintok a "Hide" gombra

- ikonjával indítom a "The Sims 2 - Family Fun Stuff"-ot.

A SafeDisc4 szerintem - ha rákeresel a neten - letölthető. Bocsi, hogy nem emlékszem a helyre. Végszükség esetén e-mail-ben el tudom küldeni (164 kB).

Előzmény: fettesbrot (475)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.17 0 0 476

No szoval az öt kiegészítő fenn van , minden egyes felrakásakor a korábbi pályák eltüntek, ahogy a kezelésiben leirva van. A bal felső sarok ikonjai negatívak azaz nem hozzáférhetők

A telepités ugy zajlott mint ahogy leírtad. külön könyvtárakban. Az indítás az utolsó telepített- most a cuccok- exe file-val történik. bejön, működik, de csak az utolsó felrakott kiegészítő a korábbiakhoz nem férünk hozzá., kivéve ha külön azt indítom el

Előzmény: Day for Day (474)
fettesbrot Creative Commons License 2006.04.17 0 0 475
sziasztok!

family fun stuff-hoz köszi a serial számokat,a telepítés már megy legalább így :)
crack fájl viszont nincs még,és indításnál keresi a cd-t a gép.Valaki tudna egy crack exe-ben nekem segíteni?örök hálám üldözze..csak el ne kapja :)u
Day for Day Creative Commons License 2006.04.16 0 0 474

Remélem, nem értjük félre egymást. Szóval leírom, hogy mit gondolok:

A telepítések után az utolsó játékkal tudok indítani. Amikor elindul a játék, kiválasztom pl.: Pleasantview városát. Bejön a nyitókép, mozog a kamera, kellemes zene. Amint megkapom a vezérlést, a bal felső sarokban ikonok, amelyek segítségével az alap városhoz hozzá tudok rendelni egy egyetemet, egy belvárost és egy munkához járó falut (?). Ezeket a lépéseket az első indításkor célszerű megcsinálni.

Kreálok egy (vagy több) sims-t, akiket beköltöztetek egy üres házba. A házat berendezem (telefon mindenképpen legyen). A telefonon hívott taxi segítségével eljuthat a sims-em pl.: a belvárosba.

Összefoglalva: ezek a lépéseket sikerült megcsinálni? Ennyi működik?

Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.16 0 0 473

Köszi a telepítési sorrend ok , de játékon belül nem érjük el a korábbit , ez a baj az ikonsor megjelenik de nem tudunk belépni.

A telepités mindig uj mappába amit felajánl.

A telepitések után mindig csak az utolsóval tudunk játszani

Előzmény: Day for Day (471)
Day for Day Creative Commons License 2006.04.16 0 0 472
Köszönöm a szériaszámokat! A telepítés sikerült, de sajna még nem volt időm játszani, így szinte semmi tapasztalatom az új kiegészítőről! Új zenével és képpel indul! (-:
Előzmény: barbaques (468)
Day for Day Creative Commons License 2006.04.16 0 0 471
A telepítést követően az utolsóval kell indítanod a játékot, és a játékon belül fogod elérni a korábbi epizódokat.
Day for Day Creative Commons License 2006.04.16 0 0 470

Telepítési menetrend:

- alap Sims 2

- Egytem (University)

- Éjszakai élet (Nightlife)

- Karácsonyi kiegészítés

- Megnyitottunk, vár az üzlet (Open for Business)

- Mesés díszletek, cuccok (Family Fun Stuff)

Ma hajnalban telepítettem és sikerült. (-:

Előzmény: Törölt nick (469)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.16 0 0 469

A sims2 alpra külön könyvtárakba van telepitve a megjelent 4 kiegészítő. Minden alkalommal leveszitette a korábbi mentéseket. Nem látja összefüzve a 4 egységet mi a telepítési menetrend és hogy . légyszi segítsetek

a 4 külön külön megy együtt nem

barbaques Creative Commons License 2006.04.15 0 0 468

F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD

7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD

WWGG-PTUR-S8TV-GS8H-XRLD

GCBB-3G2E-BB34-MBB4-6RLD

N9V5-HZT4-BWWU-QBWK-WRLD

A Family Fun stuff pack olyan mint a Karácsonyi parti?

Day for Day Creative Commons License 2006.04.13 0 0 467
Nekem egy serial number jól jönne a Family Fun Stuff Pack-hoz...
Előzmény: barbaques (466)
barbaques Creative Commons License 2006.04.13 0 0 466

Mi ez a pangás???????????????????????

Április 13. van!

Megjelent a Family Fun Stuff Pack

Doshika Creative Commons License 2006.03.22 0 0 465
Itt egy kis kép: http://gportal.hu/portal/mindenamisims2/image/news/familiyfun.jpg
Doshika Creative Commons License 2006.03.22 0 0 464
Olyasmi lesz mint a Karácsonyi Party volt. Azaz nem teljes értékü kiegészitő.
Day for Day Creative Commons License 2006.03.21 0 0 463
Szia! A hivatalos oldal alapján azt mondhatom, hogy új dekorációs elemekkel, farsangi jelmezekkel és új szobai díszekkel lesz tele ez a kiegészítés.
Előzmény: barbaques (462)
barbaques Creative Commons License 2006.03.21 0 0 462

Álitólag új kiegészítő jelenik meg! A címe:The Sims 2 Family Fun Stuff .

A hivatalos oldalon és a http://www.snootysims.com/ -on vannak képek és információk!

Ha valamit ki tudtok venni az angol szövegből légyszi írjátok le!

Doshika Creative Commons License 2006.03.15 0 0 461
Akit érdekel, itt megtalálható az eredeti CD-ben található kis füzet. http://web.axelero.hu/doshika/
barbaques Creative Commons License 2006.03.13 0 0 460

Na, leírom mégegyszer!

Köszi szépen a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nálam is beindult az üzlet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barbaques Creative Commons License 2006.03.13 0 0 459

Koszi szepen a segitseget! Nalam is  uzlet!!!!!!!!!!!!!

Bocsi az ekezetert!  Nincs a Nootebook-on ekezet!

Doshika Creative Commons License 2006.03.13 0 0 458
www.simmetria.hu a jó cim :)
Day for Day Creative Commons License 2006.03.12 0 0 457

MEGVAN A MEGOLDÁS! (De nem az én érdemem!)

Szóval: A www.simetria.hu oldal chatbox-ában Y@hOO március 12. 06:42-es hozzászólásában kirakott egy linket, majd le is írta, mi a teendő.
Jó játékot! Én megyek is vissza! (-:

Előzmény: barbaques (455)
Day for Day Creative Commons License 2006.03.11 0 0 456
Rendben, de eddig sajnos csak rossz híreim vannak...
A Daemon Tools 4.03HE-vel is ugyanaz a lehangoló eredmény: kéri, hogy ellenőrizzem, bent van-e a CD.
Ami furcsa: az eddigi részekhez mindig volt egy crack indítófájl, AZ OfB torrentjében viszont nem volt...
Előzmény: barbaques (455)
barbaques Creative Commons License 2006.03.11 0 0 455
Igen, torrent fájl-al van letöltve! Nekem is ugyan ez a bajom! Én is keresem a crack-et! Ha találsz akkór légszi szólj! Vagy ha van valami ötleted! Én is szólok hat találok!
Előzmény: Day for Day (454)
Day for Day Creative Commons License 2006.03.11 0 0 454

Sziasztok!

Torrent oldalról van meg az Open for Business (multi). Szépen feltelepül, viszont nem találok hozzá crack fájlt, mint a korábbi részeknél. Tud valaki segíteni, ötletet adni?

barbaques Creative Commons License 2006.03.10 0 0 453

Sziasztok!

Most kezdtem el olvasgatni a fórumot!

Lenne egy kérdésem!

Másolt 4cd-s crakkelt Simsem és másolt crakkelt University-m van!

Ha letöltöm az Open for Business-t akkor fog működni?

Mert a Nigethlife-al már volt egy két gondom, mert nemérzékelte egymást az Egyetem és az Éjszakák!

Vannak tapasztalataim, ha bármiben segíthetek szóljatok!

Üdv. Barbi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!