Szeretném a segíségeteket kérni! Megvan az Egyetem kiegészítő (netről), az alapjátékom is a netről van. A telepítés végén ugyebár kéri az eredeti DVD-t, nos én ekkor leállítom az "autorun.exe" és a "TSUPD.exe" fájlokat. Fel is megy a játék, el is tudom indítani (mini image-val), de ha már kollégiumot vagy házat akarok létrehozni, akkor kilép a játékból. Van erre valami megoldás? (Leszámítva azt, hogy meg kellene, hogy vegyem az eredeti alapjátékot, amit azért nem fogok megvenni 13 000 Ft-ért, hogy utána meg csak ott porosodjon!)
Korábbi hozzászólásokból nekem úgy tűnik, hogy nem szerencsés az originált és a feltört részeket együtt használni... Talán már más is belefutott hasonló problémába...
Kis help kéne.. Szitu: Sims2 (original) feltelepítve, University (original) rátelepítve, Nightlife (torrentspy-ról) rátelepítve, de miután frankón ráment és a frissítéseket is ellenőrizte, indításkor "A The Sims2 Nightlife hibát észlelt és leállt".
Mi a teendő? Előre is kösz.
(Ja, már látom, hogy holnapután megint jövök, mert már szaggat lefelé a torrentspy-ról az Open For Business is... :))
Ezzel a progival azért csak óvatosan! Ha a gépeden már zilált a winfos, vagy valami fagyásod van a program futása közben, akkor megizzadhatsz rendesen. Ugyebár a progi átmenetileg "kinyírja" a Simms oldaláról a Daemont. Namost nálam volt egy kis áramszünet. És az újraindítás után sem volt látható a daemon meghajtó, sőt uninstall-újratelepítés után sem. A registry tisztítás sem segített, csak a winfos szűz installja után jött minden helyre. Szóval sokat birkóztam vele, és mégis megfingatott, pedig nem vagyok kezdő... :(
Számomra ez elég érdekes. Honnan vannak meg a játékok? Mert én a torrentspy.com -ról töltöttem le és minden OK (azaz az alapjáték utáni az Update felrakása kissé érdekes, de erre most ne térjünk ki).
Esetleg - ha belefér az idődbe - érdemes lenne újra mindent letölteni... )-:
No szoval az öt kiegészítő fenn van , minden egyes felrakásakor a korábbi pályák eltüntek, ahogy a kezelésiben leirva van. A bal felső sarok ikonjai negatívak azaz nem hozzáférhetők
A telepités ugy zajlott mint ahogy leírtad. külön könyvtárakban. Az indítás az utolsó telepített- most a cuccok- exe file-val történik. bejön, működik, de csak az utolsó felrakott kiegészítő a korábbiakhoz nem férünk hozzá., kivéve ha külön azt indítom el
family fun stuff-hoz köszi a serial számokat,a telepítés már megy legalább így :) crack fájl viszont nincs még,és indításnál keresi a cd-t a gép.Valaki tudna egy crack exe-ben nekem segíteni?örök hálám üldözze..csak el ne kapja :)u
Remélem, nem értjük félre egymást. Szóval leírom, hogy mit gondolok:
A telepítések után az utolsó játékkal tudok indítani. Amikor elindul a játék, kiválasztom pl.: Pleasantview városát. Bejön a nyitókép, mozog a kamera, kellemes zene. Amint megkapom a vezérlést, a bal felső sarokban ikonok, amelyek segítségével az alap városhoz hozzá tudok rendelni egy egyetemet, egy belvárost és egy munkához járó falut (?). Ezeket a lépéseket az első indításkor célszerű megcsinálni.
Kreálok egy (vagy több) sims-t, akiket beköltöztetek egy üres házba. A házat berendezem (telefon mindenképpen legyen). A telefonon hívott taxi segítségével eljuthat a sims-em pl.: a belvárosba.
Összefoglalva: ezek a lépéseket sikerült megcsinálni? Ennyi működik?
Köszönöm a szériaszámokat! A telepítés sikerült, de sajna még nem volt időm játszani, így szinte semmi tapasztalatom az új kiegészítőről! Új zenével és képpel indul! (-:
A sims2 alpra külön könyvtárakba van telepitve a megjelent 4 kiegészítő. Minden alkalommal leveszitette a korábbi mentéseket. Nem látja összefüzve a 4 egységet mi a telepítési menetrend és hogy . légyszi segítsetek
Szóval: A www.simetria.hu oldal chatbox-ában Y@hOO március 12. 06:42-es hozzászólásában kirakott egy linket, majd le is írta, mi a teendő. Jó játékot! Én megyek is vissza! (-:
Rendben, de eddig sajnos csak rossz híreim vannak... A Daemon Tools 4.03HE-vel is ugyanaz a lehangoló eredmény: kéri, hogy ellenőrizzem, bent van-e a CD. Ami furcsa: az eddigi részekhez mindig volt egy crack indítófájl, AZ OfB torrentjében viszont nem volt...
Igen, torrent fájl-al van letöltve! Nekem is ugyan ez a bajom! Én is keresem a crack-et! Ha találsz akkór légszi szólj! Vagy ha van valami ötleted! Én is szólok hat találok!
Torrent oldalról van meg az Open for Business (multi). Szépen feltelepül, viszont nem találok hozzá crack fájlt, mint a korábbi részeknél. Tud valaki segíteni, ötletet adni?