ugyan szép programom lett volna szombat estére, és kár, hogy elmarad, de öröm az ürömben, hogy statisztálhatok szomjasat. a speckojednó meg ráadásul a maga módján bájos is.
A Kertész utcai Dupla étteremből már ismert Norbert és Dani új, saját helyet nyit a Ráday utca 34. szám alatt szemben az egykori Castróval, Ritmus néven. Nyitó party: március 4-én este 7-től. Az italokat Norbert főpincér, a svédasztalt Dani séf, a talpalávalót pedig a Specko Jedno szolgáltatja.
Nos, véletlenül a MIND1 zenekar is ott lesz, és éppen klipet forgat. Amennyiben szeretnétek szomjas statisztkat alakítani, gyertek bátran. Találka ott 7-kor.
Na, mik ki nem derülnek :) Az előző melóhelyemen volt kolléga; jó srác, csak szerintem kb. 3 váláson meg 2 gyereken van túl, szóval eléggé csapongó a magánélete...
Említettem, hogy lehetne egy egyszerű koncertbejelentő oldalt csinálni a webre, nem érdekel ilyesmi?
Az említett csóka osztálytársunk volt, tehát Balázs bácsi is ismeri.
Ezekben a napokban kapcsolunk rá a szervezésre, alakulnak a dátumok (bár eddig leginkább vidék vezet - mivel ott jobb bulik vannak és a pénz is több :P
Ma este megyek le a Gödörbe beszélgetni egy esetleges buliról (áprilisban), és ha Hurrá barátunk összeszedi magát és besegít, akkor nincs kizárva egy márciusi budapesti fellépés sem.
Mikor lesz koncsertó mostanság? Már hiányzik 1 kis kikapcsolódás...
Más: mostanában néha rákattanok az iwiw-re és túrkálok ismerősök meg emberek közötti kapcsolatok után.
Miklós, kiderült, hogy van 1 közös ismerősünk, Bartha Miklósnak hívják. Szerintem ez tök izgi, hogy mily' kicsi ez a sárgolyó...:) A végén tényleg kiderül, hogy Ádámról-Éváról mindenki rokon... És akkor legalább megkapjuk a választ arra is, hogy miért olyan degenerált barom a legtöbb ember (hogy pl. ha kocsival balra akarok kanyarodni valahol és lassítok előtte, akkor nem azért teszem, hogy őt feltartsam meg bosszantsam és fölösleges villognia, mert úgyis elfordulok...grrrr!) - mert egy belterjes disznóól az egész.
Na mind1, kidühöngtem magam mára. Tehát mikoris üvöltjük legközelebb részegen, hogy "Nemvagyok nooormáááális!" ? :))
:) És ki lesz az előzenekar? A Mind1, vagy a Pink Floyd? Ja, a turnéra vonatkozólag: nekem nem jók a péntekek, mert akkor focizom. Remélem mondtad ezt Mézönnek! Tényleg adtál neki CD-t?
2006. február 20-án elkezdődtek a tárgyalások a brit Pink Floyd és a magyar MIND1 zenekar között a 2006-2007 évi közös turné részleteiről. A Pink Floyd-ot a dobos Nick Mason, a MIND1-et az énekes Rajczi-Juhász Miklós képviselte. A tárgyalások kötetlen légkörben zajlottak, miután CD lemezt cseréltek egymással, és megállapították, hogy mindkettőjüket Miklósnak hívják.
(MTI)
Képünkön Nick Mason kézjegyével látja el az elfogadott megállapodás-tervezetet.