Barackunknak annyi erre az évre, de virágzik életében először a már 6 éve elültetett naspolya bokrunk, és milyen szép!! Kiváncsi vagyok tényleg lesz a termése. Valakinek van?
La'ssuk mit kezdenek vele ha repülo" e'kezettel I'rok szöveget. Igaz csak az e'kezetes szavakna'l mu"ködik. Egyszeru"bb ha hagyjuk a fene'be. Ha nem haszna'lja senki elo"bb uto'bb ra'jönnek, hogy nincs rekla'm e'rte'ke.
Tegnap írtam,de konkrétan nem tudni,így kitöröltem.:) Figyeld meg,h a dió nem-e leárnyékolja már,mire gyűjtené a virágzáshoz a hagyma az energiát.Az is lehet,h a nagy hagymák elpusztultak vagy pihennek,a kicsik még nincsennek virágzó állapotban.Tény,h a dió növekedésgátló hormonokat termel. Megvigasztalódtál?
Ismerek másik megátalkodott embert,aki kimegy esőben,még hóviharban is.:) Ne búsulj,kicsit később lesz virágod,mikor a miénk már elhervad a hirtelen melegben és majd irigykedünk.
Nem is sirok. . .BOGOK! Mert meg mindig esik, es mindig hideg. . .mikkor lesz nekem igy virag a kertemben? Ha lenne sem latnam igy - mert ki az a megatalkodott kertet szereto ember, aki esoben kimegy gyonyorkodni a viragokban???
Demjengi, ha látnád az én tulipánjaimat, még zokogni se tudnál, mert nem kapnál levegőt! Öt-hat éven át gyönyörűen virítottak. Most minden előzetes bejelentés nélkül - ....na, majd csinálok képet.
Két éve nyertem egy Virágos Törökbálintért díjat, ami 10 ezer ft-os utalványt jelentett. Ennek örömére vettem rengeteg tudlipán hagymát, és kiültettem a ház elé az árok mellé. Az első tavasszal mese szépen virágoztak. De most az egyik oldalon a kb 50-ből csak 3,4 szál hozott virágot. A másik oldalon több virágzott, de ott se mindegyik mint az első tavasszal.
A kérdésem, hogy nem a diófa levelei okozzák ezt? Ugyanis azon az oldalon van egy nagy diófa, ahol alig nyílt ki virág. Legalább is ez a gyanum. Ha ez a gond akkor azt javasoljátok, hogy ültessem inkább be a kertbe öket?
Nembaly! Küldheted lencse nélkül is! Majd én veszek rá.
Ja, és a Walter Wolfot se felejtsd el !
Karácsony még messze van. Gyűjtést is rendezhecc az iskolában. Az egyheti dope-pénzüket dobják be a gyerekek egy kalapba! Lehet, hogy még marad is! Hánem? G.