Ez nem is kamion, trágyaszóró. Azt mondja az ürge gyorsan akartam bekanyarodni mert jöttek szemből kb 25 Km/h-val mentem. Felborult, de szerencsére leszakadt a traktorról igy az talpon maradt.
Gondolom már kitárgyaltátok, hogy miért nem működik az index. :-( Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ismerős valakinek ez a hibajelenség?
Bekarikáztam a kódszámot, P0340, mellette van megfogalmazva mi az. A jelenség: alacsony fordulatszámnál (1000 környéke, 3. sebességfokozatban) rángatás, erőtlen motor, majd kuplung kinyomásánál motor lefulladása. Pöccre indul, felpörgetés után ismét leállás, alapjárat nincs. SERVICE, és motorellenörző kontrollámpa kigyullad. Fél óra pihentetés után pöccre indul, és semmi probléma, de a kontrollámpák továbbra is jeleznek.
Mondjuk a hirekben szerepelhetne vagyis ezt ti tudjátok jobban hova egyszerűbb,vagy hova lehetne hátha vki nem tudja.Az a gáz hogy zindex felől nulla az infó :-(
Pedig egyszerű ide keveredni.Mivel ez a másodlagos előfordulási helyünk, inkább alternatív, mert a tartalék fórum máshol van, itt a Zindexen egyszerű, mert elég a totyikot akedvencekhez hozzácsapni, és csak egy klikk, és itt is van az ember.
Mivel eléggé elhúzodik ez a gebasz, nem kéne feltenni a honlapra ,hogy itt vagyunk ? Ki tudja meddig tart még !Tök mindegy hol vagyunk csak legyünk és értesülhessen róla mindenki .Mi a véleményetek?