Amúgy javul a pocim, tegnap hazamentem délután, hogy alszom egy órát, erre aludtam vagy 3-at. Aztán este még dumcsiztam cicussal, ozt úgy elaludtam, mint a sicc.
Haliho! Tudom ezer eve nem jelentkeztem, most is csak azert irok, hogy sajnaljatok, ugyanis meg mindig dolgozom, reggel 8 ota... Es mar hulla faradt vagyok, de ugy nez ki ejfelig minimum nyomom az ipart. Halacska, nem jott meg rendbe a pocid? Azon gondolkodom ugyanis, hogy innen hogy fogok hazajutni... Na, ennyi nyavalygas eleg is volt. :)))))
En jobbara csak itthonrol tudok irni, bent dolgozni kell...(ami vegul is teljesen normalis dolog...).
Ma voltam terheleses vercukor vizsgalaton, vagy harom kismama elajult, en szerencsere birom az ilyesmit...csak a cukros lotty volt rossz...
Utana pedig taliztam ket forumos lannyal es csemeteikkel, feludules volt latni, milyen edesek a masfel evesek..es fura ugye, hogy milyen kicsik, az meg foleg, hogy nekem meg kisebbem lesz nemsokara (gyorsan elfelejti az ilyesmit az ember...). (jut eszembe, van Bendirol egy kep a fogyis topikon eme talalkozorol...)
Jol vagyok amugy, bar mult heten gorcsoltem neha, es ettol betojtam, de most talan minden okes...
Cico, lattam a pocakod kepeit, nagyon jol nez ki, Levi szep nagy baba lesz!!
Tegnap este fél hatkor tudtam reggelizni. Egy kínai étterem van közel, így ott ettem. Na ezt nem kellett volna :-( Egész éjjel fájt a gyomrom, reggel meg hááát hogy is fogalmazzak, szóval igen folyékony volt ami kijött. Ma csak teát iszom, így nem lesz gondom a hízással :-)
Meg csak simán el vagyok maradva mindennel, dolog pedig lenne ezer. De szerintem hazamegyek, és pihenek, mert eléggé xarul vagyok :-(
Én csak be-be nézek, de sehol senki Halon kívül, aki azon felül, hogy el van csúszva (mert nem félti a könyökét!!!) még idegesít is a teneriffás szövegével!!!! :-))
Tegnap meg ma szilvalekvárt föztem, mert vasárnap anyós is meg az anyukám is hozott egy rakat szilvát. Jót akartak....
El ne kiabáljam, de gyermek javuló tendenciát mutat és szeretetkitörései vannak, ennek örömére megcsappant a hajállományom. :-))) Belemarkol a hajamba, és harapja az arcomat, közben kurjongat és tetetézik. Mondjuk ha ezt az apja csinálná, akkor lehet, hogy hüjén lesnék...
Hát köszönöm a tanácsokat, tegnap már egy fokkal jobb volt a helyzet. :-)) Az lehet a baj, hogy a Balatonon megszokta, hogy állandóan volt vele valaki. Bobuska, neked külön is köszönöm a méltet!
Szegény Eccsike! Majd egyszerre jön állás is, bébi is, meglátod!
Mi ma lemegyünk a Balcsira, ki tudja lesz-e még ilyen szép hétvége. Majd hétfön benézek, csók.
szia!
hát, sajnos van ilyen. nekem is példás ciklus mellett derült ki, hogy nincs is peteérésem.
azt nem tudom, hogyan lehetséges, csak tippem van: talán csak az elöregedett méhnyálkahártyáról van szó, ami minden hónapban újra és újra megvastagszik, várva a zigótát, és aztán (mivel pé hiányában zigóta nem jön), csalódottan távozik.
viszont a peteérést hormonbogyóval remekül elő lehet idézni!:)
Bóhincsek, én sajna (?) nem tudok segíteni ezügyben!
Verocs mindig is tök önálló csajszi volt, egyedül játszik, abszolút nem igényli, hogy üljek mellette. Szépen elvan, dumálgat a játékaihoz, brümmög az autókkal, mondjuk az igaz, hogy mindig ott játszik, ahol én is vagyok.
Amikor főzök, jön a konyhába és előszedi a műanyag dobozokat, kap egy fakanalat és ő is főz.
Régebben bepróbálkoztam néha, hogy játszok vele, de két perc múlva már mintha ott se lennék, megy tovább.
mondjuk korábban is ilyen volt, már 3 hónaposan egy órát elvolt a bébitornáztató alatt.
Lara most kezdett Anyás lenni, vagy mindig ilyen volt? Ha már fog tudni ülni, menni, szerintem jobb lesz a helyzet.
Halci, grat a vizsgához, törpéknek meg jóóóó egészséget!
De, csak picit várnod kell, vele. Max egy, másfél éveet, és akkor már jól eljátszik 1edül is :-)
A törpök gyógyulnak, kisöreg nagyon köhög éjjel szegénykém.
Én is alig aludtam éjjel, annyira fájt ma reggel a fejem, hogy majdnem megtaláltam a hosszú Ő-t :-( Na mindegy, de mentem vizsgázni a légügyi hatósághoz, elméletből. De azért 100%-os lett a vizsga :-)
Most megyek nyelek 1 kávét.
Bóhácska, részemröl igen rövid helyzetjelentést teszek, hétvégén talán több kedvem lesz írni:
se baba, se új meló, és mindkettö ma derült ki.
pár nap bögés aztán kitalálom micsináljak, mitne.
nektek nincs ötletem, sajnos:-(
Mi a helyzet? Megtámadott mindenkit a Halci - féle vájrusz?????
Én is kissé hulla vagyok, mert "Kisfönök" éjszaka egy órán keresztül szeánszozott, pedig soha nem csinált még ilyent. :-( Nem kellett neki se víz, se szopi, se simi, se semmi, olyan szar érzés volt, csak bögött, meg tekergette magát. Ha felvettem, kuss volt. Néztem, foga nem jön. Remélem nem a sárgadinnye tett be neki, bár nem úgy nézett ki, mint akinek fáj a hasija.
Nincs valami tippetek arra nézve, hogyan maradjon el egyedül???? max fél órát játszik mellettem, aztán elkezd sírdogálni, semmit nem tudok csinálni töle...
Hmmm, ki mondta, hogy betegre zabáltam magam????? Csak kellemeset vacsiztam :-) Utána meg úsztam vagy másfél órát, így le is lett dolgozva, a dolog.
Szegény törpördögök, eléggé maguk alatt vannak, semmi sem jó, és "picit" nyűgösek.
Dokinál még sohasem voltunk, nem szokásunk. Hozzánk kijárnak :-))) (bár mindkettő rokon)
Mi van Halcikám??? Te eszed magad halálra és a gyerekek betegszenek meg???? Szegénykék! Dokinál voltatok? Mindenesetre jobbulást nekik!
Döbyke, "Kisfönök" még négyszer szopizik egy nap, és kb. hat hete kap délután gyümit. Az öszibarackot imádja a legjobban, de az almát is megeszi banánnal. Most pár napja adok neki a déli szopi elött sárgarépát, hát ez nem tartozik a favoritjai közé, de pár kanálkával azért megeszik belöle, szépen emelem az adagott. Olyan sárgát rotyizik töle, hogy alig gyözöm levakarni a sárgaságot a popsijáról!
Viszont semmit nem iszik meg cumisüvegböl! Kizárólag kiskanállal vagy pohárból iszik, de abból is csak nagyon keveset, inkább játszik vele. Mondjuk nem eröltetem, inkább sima vizet adok neki, ha nagyon szomjas.
Hatalmas egyéniség már most, imádom! Tegnap begurult a börfotel alá, ha nem látom, nem hiszem el, de istenbizony fél kézzel felemelte! Úgy járunk vele, mint a Frédi Béni -ben a kissráccal, majd fél kézzel csapkod minket az apjával jobbra meg balra, ha nem tetszik neki valami... :-)
Ja, és tegnap házassági évfordulónk volt (a hatodik), eddig a legszebb, mert már hármasban ünnepelhettünk! :-)))
Bobuska, Bendinek utólag is nagyon boldog szülinapot, nöjjön szép, nagy, izmos, boldog, aranyos fickóvá!!!! :-)))
Lehet most sajnálni, épp zalakaroson ücsörgöm a szállodában, elöbb vacsoráztunk, már szinte nem is emléxem mit...
Várjunk csak, őőőő, előételnek toltam egy kis pármai sonkát vékonyra szeletelve, mellé friss zöccségeket, meg mozarella sajtot. Utána egy kis húslevest folytásnak, aztán gondoltam jól jön egy kis struccpecsenye, zsemlegombóccal, aztán miután ez megvót, akkor utánatöltöttem egy kis gundel marhasültet, pötty tésztával, majd levezetésnek vagy 6 féle sajtot, hozzá vörösborral, hogy ne féljen egyedül. Ezek után már alig fért belém két adag gyümölcssaláta, és épp hogy lecsúszott egy tiramisu torta.
Aztán vagy másfél órát pancsiztunk a törpékkel a medencében, most azhiszem megyek is aludni :-)))
Hétfő este jövünk haza, füreden integetünk jól :-)
bóha, édes a picilányod!:)) és már milyen ügyes! nagyon várom a képeket! és írjál még-még, sztorikat, beszámolót, bármit, jól írsz, szeretem olvasni:))
nálunk minden oké, a hátam-derekam néha elveszítem, mert leszakad, de különben hávály. Levi édes baba, sokat játszunk, bár mostanában már nem olyan élvezetes a hancúrozása;) kedden voltunk doki bácsinál, aki azt mondta, hogy szép nagy baba lesz, két héttel(!) idősebbnek számolja az uh a méretei alapján. most kb. 1400 g és 40 cm. hát, hiába, nagy apuka, nagy baba:D
pocaksorozat itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=2463
és van egy-két kép a képtáramban is, az jelszót kér, küldök, ha kell.
Örülök, hogy végre itten vagy újra! Már hiányoztál nagyon, szinte kihalt a topic.
Úgy volt, hogy lemegyünk pár napra majd Balcsira, de egész nyáron nem volt sehol. Részben Ember munkája miatt részben pedig lehetőségünk nem volt. Végül is annyira nem gáz, mert itt van a kert, legalább jókat napoztam félpuccosan.. ;-))
Jó lenne ha beraknál v. majd felraknál valahová képeket, igazán kíváncsi vagyok Lara babára.. Amúgy mikor kezdted el gyümivel tömni? Mennyi a gyümikaja és mennyi a szopi egy nap?
Mi amúgy jól vagyunk. Mingyá' 4,5 hónaposak vagyunk. Dávidom állandóan töm valamit a szájába, leginkább az öklét, hüvelykujját, én ujjamat és mindent ami szájba tuszkolható.. :-)) Átfordulni hasról hátra már 7 hetesen tudott, aztán elfelejtette, majd 3 hónaposan ismét "elővette" ismét felejtés és most 2 hete egy teljesen új móccerrel megint gyakorolja. Nagyon szépen tartja a kis fejét hason, már nem "recegteti" és egyre szebb és ügyesebb. (ááá nem vagyok elfogult hüje anyuka) :-)) Eddig elég sokat dumált, de amióta mindig teli van a szája, azóta nem tudja, bár ha anyját örökölte, akkor megoldja úgy is. :-))
Pockával én emilek, mivel majd hoz nekem szeptemberben egy-két szupi rucit...
Bobuska,
Írhatnál már végre, hogy MIZÚJS veletek?????
Pedrus, tisztára izgultam, míg visszaolvastam, meg megnéztem Verocskát is, annyira aranyos, gyönyörü, ennivaló.
Cicó, nane, hogy te már itt tartasz! repül az idö, lehet Rólad valahol képet kukkolni?
Majd én is feltöltöm a gépre a saját képeinket, aztán beszúrok párat...
Eccsi, töledtöl mégeccer bocsi, na de te is miken mész itt keresztül! Lehet, hogy hülyeség, de nem mondta egy doki sem, hogy inkább várjatok még egy fél évet és ne egyél semmilyen bogyót, csak hagyd egy kicsit a szervezetedet regenerálódni? Még követni sem egyszerü, nemhogy végigcsinálni! jójó, tudom, nem egyszerü a várakozás, de te még olyan kis fiatal vagy!
Pockáékkal mi van, ahhh, öt sem volt idöm még felhívni sem....
Döbykém!! Gondoltam ám Rátok is egy csomót, hátha, de aztán mégsem... Dávid?? merre jártatok a nyáron?
Halacska, én nem kaptam töled sms-et, igaz, az osztrák mobilom nem is volt nálam, szóval ha arra küldted... jó pancsizást nektek, anyuékat csókoltatom! :-)))
Ja, képzeljétek, találkoztam Manóékkal, nagyon aranyosak voltak, Hanga sokkal szebb élöben, mint a képeken, pedig azok a képek sem rosszak!! Ha minden igaz, akkor ök már a nagy vízen túl vannak, remélem nemsokára tud Manó is jelentkezni!
HA valakit kihagytam, ezer bocs! Megyek mosni, mert még mindig hegyekben áll a szennyes, pedig már 4 napja mosómacit játszom...