Majd remote programozas lesz. Minden megoldhato. Jo szenzor, jo datalog, kis lepesekben haladas.
Egyebkent a Haltech sokmindenre jo. Az USA-ban mennek kispenzu Porsche kupasok is ezzel, ha mar nem jutott Motec-re :-) Meg szamtalan turbos Miata is hasznalja. Szoval ottora is bevalt.
Egyebkent e-manage-hez is van minden szerencsere kiindulasi alapnak, meg par arc odaat, akik eleg segitokeszek. Szoval, osszefogas rulez. :-)
Van itt a polcon egy S4 computer!Lehet ,hogy jobban járnál vele mint a mókólt chippel,akkor talán 5000-nél nem torpanna ;)
Szivesen kölcsönadom,hátha azzal meg tudod fogni,úgy legalább akkor tényleg gyári :)))))
Nem Vectrafannal a versenyem így zajlott:
GYK: (V: Vectrafan ; C: Crybaby)
V: menjünk egyet ok?
C: hát jólvan én be...
V: 3-ra
C: (be...)nnevagy...
V: 1,3, MOST!
C: (nnvagy...)ok
V: már rég huss
C: MIVAN? ;)
Zolika:
Az S2 elvileg 5000rpm-ig jól húz, ott torpan picit és onnantól már nem az igazi, de mint mondtam valahogy csak összehozzuk. Legfeljebb majd úgy számolok mint Vectrafan ;)
A teljesség kedvért úgy volt hogy én csak annyit mondtam az érdeklődésedre: "Ha gondolod majd összemérhetjük egyszer"
és erre te : Ok..... elsírnám magam ha, blabla-blabla ;)
Igen ! :-))) Egy jó darabig én lennék elől aztán elhagy de azóta még jobb a verdám bár ugyan ugy elmenne csak jobb a verdám mint azóta . :-))) Meg annál is jobb mint mikor V6 nitrot belegyürtem az aszfaltba ! :-))))
Ugy volt hogy mondtam hogy elsirnám magam ha nem hagyínék ott egy gyári S2-est ,de én nem mondtam hogy toljuk össze és után mondtátok hogy kiprobálhatjuk . :-)))) Én meg nem mondok egy ilyenre nemet ! :-))
Nekem mindegy hogy toljuk össze milyen fordulatszámon mert van váltó az autóban és nem félek használni .
Ha azt mondod 50-ről akkor már 2-ből nyomom ha 80-ról akkor is . Nekem jól megy már 4000-ről ! :-))
Kimész az utcátokból rá arra az útra, ami keresztezi a Szentmihályit az OMV kútnál... átmész egyenesen a kereszteződésen, és addig mész egyenesen, amíg beérsz Fótra! A legelső utcán jobbra mész, és abban az utcában 300m-re bal oldalon van a bontó!
Ha ez sem világos, akkor nemtok mit kezdeni veled! :oDDD
Csángesz:
Én is valami ilyentől tartok, úgyhogy inkább preshoppon kifaggatom őket, mi volt az a nagy LOL mikor írták, hogy hivatkozzar rájuk ;)
Zolika:
Kicsi a vászon, szóval ne vetíts! ;)
Te kértél meg hogy menjünk majd 1-et mert kíváncsi lennél a gépedre hogy mit produkálna egy gyári S2 ellen. Még olyat is mondtál hogy elsírnád magad ha nem nyomnád le ;)
Szóval akkor 248km/h-ig elmenne ugyi?
Mindegy nem is akarnám eddig nyomni neki, de akkor tényleg valami mindkettőnk számára valami kompromisszumos fordulatszámot találjunk meg, mert nekem alul megy jobban, neked felül (magához mérten a kocsi).
Fish:
Álló azért nem jó, mert tényleg nem tudna a dedra elindulni jól, és azért annyi különbség szerintem biztos nincs a javára, hogy 400m-en csak úgy simán elmenjen/utolérjen. Szóval ha jobban is megy/menne annyival biztos nem hogy szembejövő effektus legyen ;)
Nem én abban bizom hogy sokat kell tornászni egy gyári S2-es mocin ahoz hogy engem most elverjen ! :-)))
200-at turbo nyomás nélkül megy most a verda .
Szerintem simán leakasztaná 7000 fölé 5-ben a fordszámot .
DE én nagy BETÜKKEL irom oda hogy NAGYON fosok attól hogy szétesik és nem bizom sajna a verdámban már , pedig elvileg ez nem kéne hogy gondot okozzon neki .
Fish ! :-)
Nem én akartam versenyezni ! De megadom azt az elönyt hogy megvárom mig megemeli magát az S2-es ! :-)))) Állóból sem lehet egyenlően elrajtolni . Nekem jobb a reflexem ! :-))))