1. na ja, van, aki a cn toronyban, van aki a diszko uvegpadlojan, van, aki a hidon a kwai folyon erzi ezt...
:-)
2. mesélj.
3. én is, de én sem emlékszem.
Látod, látod.... hogy is megy át egy cucc a tű fokán, azaz miképp esik le ilyenkor az elefánt füle.
1. nekem ha képzavar is, de nem le, hanem felesett az állam. és nemhogy csikorog a fogam, hanem már szinte nincs is. és ez a topicnak köszönhetô.
2. így van. de a kérdés, hgoy a 20 éves tenmagad csak röhögne rajtad, avagy leverné a sapkát a fejedrôl?
3. pedig ma tanultam egy új szót - allúzió.
én ezzel élnék akkor hát ezentúl.
allúzió = a gondolat majdnem kimondása.
Mintahogy említettem, tegnap szektalátogatásom volt, mivel nem szektam sűrűn elöfordulni,
rögtön az elején nekemszegeztek mindenfélét.
A szálak összekuszálása végett feldöntöttem egy korsó sört és rámosolyogtam a néger kiszolgáló
hölgyre.
Azután hosszas pálinkaivászat keletkezett, a hangszórókban maga Lagzi Lajcsi énekelt,
egy idö után kezdett elviselhetö lenni.
A kellö hatást azonban az a meggondolatlan kijelentésem tetézte, hogy mostmár ágyba akarok kerülni.
A kiszolgáló hölgy felajánlotta, hogy hazavisz, de mihez kezdek én Afrikában?
Végre otthon a kutyi rosszallóan megnyalta a pálinkaszagú kezemet, de azért örült nekem.
Ezt még kötelességemnek tartottam hogy beszámoljak. Orvosi igazolás nincs. Ö is be volt rúgva.
Tudja, milyen kihivas szamomra az idegen letformak felkutatasa. Elhiszi nekem, hogy a Feluleten mar itt vannak az idegen, foldonkivuli letformak. Mondta.
Es akkor az asztalra vagta az NSA-igazolvanyat.
Aztan megkerdezte: ha eljon az ideje, akarsz feljonni velem az urbe?
Peggyvel egyebkent negy eve ismerkedtem meg Minneapolisban. O a Hennepinen lakott, en a Marquette sarkan, abban a nagyon hulye szallodaban.
A Britsben futottunk ossze, J and B-t ittam morzsolt jeggel.
A Britsben negy eve meg lehetett dohanyozni. Meglattam egy lanyt, aszontam neki, wudgyu giv mi en edzs, es akkor ragyujtottam egy superlong Pall Mallra.
A lany akkor bemutatkozott. Aszonta: Peggy vagyok. Aztan aszonta: Skandinavok az oseim, de van bennem magyar ver is. Apam Bloomingtonban lakik, hires kaoszkutato, matematikus.
Nezd, ha ezt a Zajcev-ugyet eltussoljak, akkor kesz-passz, nyitok egy uj topicot, kerem a nyugdijazasomat, pecazok onfeledten, es csak Brautigant olvasok.
Ha másképp nem lehetséges, de szeretnének egy boldog vasárnapot, gondoljanak az első meglovagolt háromkerekűre. Az első kibontott kerítésre, szilvalopásra. Az első gyermeteg érzéki öntudatlanságra. Vagy mondjuk a szexre valahol, ahol nem illik.
Valamire, ami a szemlélődő öntudat számára is szép. Ilyen kevés van, figyeljünk oda!
Kérem, én most be vagyok baszva, de a backspace billenytyű segítségével még most is sok hozzászólásom módodtottam.
Elvesztettem a gombolyagom. Az akkomodáció érdekében igyekszem, édesanyám macska- és edasapám kutya-beszámolóira több figyelmet szentelni, ha már nekem csak egy halott- vagyis inkább sosem élt - plüssállat jutott.
Kérem, az élet szép.
Közszolgálati Feledésbemerült Közhelykincseink című műsorunkat hallották.
Kérem ne egyenek semmit mielőtt a mai holnap szétnéznek a világban! Éhgyomorra a világ más arcát mutatja.
Ebben a hozzászólásban 11-szer használtam a backspace billentyűt. Azóta 15.
A fogcsikorgatás annyiban egyenlő az őszinteséggel, hogy megalázó.
Most kijelentem, hogy iago más topikokban tett hozzászólásai görbe kérdőjeleket hagytak retinámon. Fontosabb azonban, hogy a nem létező milleneum után valami bekattant. Volt élvezetes fogcsikora.
Velo-zero nem gyerek, sőt. És olvasta Az úton-t.
Dzsu-li nem válaszolt, hogy az a dzsu-li-e, de valszínűleg nem az. Ez semmit nem ad hozzá, és nem vesz el. Ő dzsu-li, a 157-es axioma megalkotója.
Morticiának nem bókolok, mert mindenki figyel.
Zsosszal csak IRL söradósságaim vannak.
Ozagennek már korábban benyaltam.
Parsert nem ismerem, de remélem.
Mondtam, hogy az őszinteség megalázó. Aki nem így gondolja, annak őszintesége gyógykezelést igényel.
Verax, a porban fetrengő.
A backspace billyentyűt 17-szer használtam, de valójában két tekilát ittam.
Előzetesben közölném, hogy csak narancssárga mezőket és és összefolyó betűket látok. A világegyetem hullabiztos centruma a GHB betűk között elhelyezkedő piros gomb a laptopomon.