Keresés

Részletes keresés

break2 Creative Commons License 2003.02.24 0 0 402
Aki meg nem latta annak ajnalom az animatrix rajzfilmecsket.

A Matrix masodik reszenek kibocsatasakor kiadnak majd egy DVD-t is. Ezen 9 darab rovidfilm lesz, fokent rajzfilmek, melyek a Matrix vilagaban jatszodnak. Ebbol negyet le lehet majd tolteni a webrol is, a fenti ebbol a sorozatbol az elso darab. Megmagyarazza egy kicist a Matrix tortenelmenek a kezdeteit.

sylon Creative Commons License 2003.02.20 0 0 401
Igen, igen, mar ott is jartam... Es elneztem a photo.net-re is; beletelt nehany oraba, mig vegigneztem mindent, de megerte. Eszmeletlen jo kepekre lehet bukkanni ott, igaz, nem elsosorban poszt-temaban. Nemelyik olyan, mintha nem is ezen a bolygon keszult volna...
wreckage Creative Commons License 2003.02.20 0 0 400
A fene.

Lost America

Ez akart lenni, mindegy.

Előzmény: wreckage (399)
wreckage Creative Commons License 2003.02.20 0 0 399
Én a Lost target="_blank">Lost America-t is nagyon szeretem.

Correct me if I'm wrong, I understand it was built by "East coast gambling interests". It was used for only 2 and a half seasons and has stood abandoned for over 30 years.

It took a bit of exploration, but I found a way in. This is one of the lobbies. That escalator heads up several storys into the upper decks of the stands where thousands of pigeons live in the rafters. The whole inside of the seating area is covered with an inch or two of their droppings. A very dark and spooky place. This is a sad fate for such an evocative piece of Jetsons era architecture.

Eszmeletlen. Tobb100 tonna acel es beton rohad 30éve a sivatagban. Mert minek is lebontani ha a telek szarnak sem kell?
Gondolom tobbszáz hasonlo "kincses-sziget" van szetszorva az Államokban.

Előzmény: sylon (397)
wreckage Creative Commons License 2003.02.19 0 0 398
Szivesen, egyebkent innen van: photo.net

Neha találni egy ket poszt-os hangulatu kepet.

Ja igen, itt minden poszt-brigádos ilyet hord a köpenyén, tedd fel te is (kotelezo!!) :

:)

Előzmény: sylon (397)
sylon Creative Commons License 2003.02.18 0 0 397
Koszi az ujabb hajos kepet, Wreckage, ez szinten kiraly. Ha van meg, johet akar emilben is...
Az abandoned places-szel sem trafaltal melle, baromi jo oldal. Vegig is neztem, le is szedtem minden fontosabb cuccot rola. Azert ez a magyar kiruccanas eleg rossz fenyt vet rank... Meg egy valamirevalo roncsteleppel sem szolgalhatunk. :o) Amugy en speciel Miskolc kornyeki lakos vagyok (a pasas is itt jart), tehat tisztaban vagyok a helyzettel, tenyleg nincsenek igazi inyencsegek errefele - hiaba terjedt el a mondas, hogy Miskolc az 'acelvaros', mar regen nem az. A regi gyartelepet meg meg nem zartak be teljesen, egyes reszei meg aktivak, raadasul orzik, szoval nem lehet csak ugy beoldalogni oda...
A magyar honlap inditasa amugy jo otlet, de szerintem egyszeruen nincs annyi alapanyag (marmint _valoban_ erdekes es latvanyos alapanyag) ebben az orszagban, hogy lenne mivel kitolteni.
ávid Creative Commons License 2003.02.17 0 0 396
Azaz. Az a kirámolt épület(nagy fekete vmi orosz bíldíng vót:P) is elég kira:)
Előzmény: nebamun (395)
nebamun Creative Commons License 2003.02.17 0 0 395
Húúú! Az a malacos kép mintha Modoc-ban készült volna, egy az egyben Fallout fíling!
Előzmény: ávid (394)
ávid Creative Commons License 2003.02.17 0 0 394
Heh jó kis linkek
ez tetszik
http://home2.planetinternet.be/henk/hungary.htm :)
Ez a Calio télleg turistáknak van.
break2 Creative Commons License 2003.02.17 0 0 393
A Kaliforniai szellemvarosok kozul en csak Calicoban jartam es ott is vagy 7 eve. Fotoim nnicsenek. Es elegge turista latvanyossag jellegu volt a dolog sajnos.
Előzmény: wreckage (388)
break2 Creative Commons License 2003.02.17 0 0 392
Kb a masodik DVD volt Le Dernier Combat amit megvettem. (Az elso a Clockwork Orange. A ketto osszehasonlitasarol meg itt van a (PDF) dolgozatom.)
Előzmény: nebamun (387)
wreckage Creative Commons License 2003.02.17 0 0 391
Jut eszembe.

"California melletti szellemvarosokrol."

helyett

California állambeli szellemvarosokrol.

wreckage Creative Commons License 2003.02.16 0 0 390
Ezen a kepen még nincs kettetorve. Errol az allapotarol van meg egy oldalrol keszult kep.
wreckage Creative Commons License 2003.02.16 0 0 389
"A szinkronnal szerencsére nem kellett vacakolni :-))"

Ja igen, mert egy szo sem hangzik el a filmben(?) :)

Előzmény: nebamun (387)
wreckage Creative Commons License 2003.02.16 0 0 388
Udvozollek a brigád tagjai kozott! :) Apro kozosseg, de nagy orom ha gyarapodik. :)

Nos, a magyarazat az itt-ott feltuno, nem kifejezetten poszt-apok anyagra az az, hogy a listat kiterjesztettuk az antiutopikus mediara is, maskent fogalmazva megturjuk azt.

Az emlitett muvekkel sajnos nem talalkoztam, de jol csengenek, atiranyitom oket a listara.

repeta a hajoroncsbol:

(Van még par, nem talalom oket.)

Ha tetszett a ghosttowngallery akkor ezek is fognak:

www.abandoned-places.com Van kozottuk egy-ket magyar helyszin is.(The hopeless search for abandoned industry in Hungary)

Lost America

Majd megkerjuk break2-ot hogy kozoljon egy kis exkluziv anyagot a California (azt hiszem ott lakik :) melletti szellemvarosokrol. (Ahogy a ghosttown-on nezem van egy-ketto azon a videken).

Ha en nyertem volna a 3milliardot (keh, ujra felteptem a sebet) mar regen ezek kozott a halott varosok kozott barangolnek. Egyebkent ezeknek az oldalaknak az analogiajara letre kellene hozni egy magyar hp-t is. Azert biztosan van nalunk is egy-ket erdekesebb elhagyott helyszin/epulet.

Előzmény: sylon (386)
nebamun Creative Commons License 2003.02.16 0 0 387
Március 25-én jelenik meg DVD-n Luc Besson: Élethalálharc!!! A legszorosabb értelemben post-ap, senki ki ne hagyja!
Bekopizom az x-press rizsáját:
"Luc Besson látomása a sötét jövőről - az Élethalálharc az apokalipszist követő küzdelmet bemutató klasszikus kultuszfilm.

A lepusztult civilizáció romjain, a pusztává vált földet benépesítő vademberek között egyetlen ember vív harcot az elszigeteltség és brutalitás ellen.

A fekete-fehér képek és a szinte teljes némaság megrázóan mutatja be a barátságtalan jövő minden részletét az első filmes Luc Besson díjnyertes alkotásában.
Ideteszem a linket, de kb. ennyi értelmes van rajta mint amit bemásoltam.
A szinkronnal szerencsére nem kellett vacakolni :-))

sylon Creative Commons License 2003.02.16 0 0 386
Hejj, de jo, hogy mero veletlensegbol ratalaltam erre a topicra! Fanatikus poszt-rajongo vagyok, de nem gondoltam volna, hogy akadnak meg hozzam hasonlo elvetemultek a kornyeken...
Szoval, udv mindenkinek, es fokent Wreckage-nek! Szemreveteleztem a listadat, igen csinos darab - bar meg kell hagyni, a bovites erdekeben szamtalan nem szigoruan vett posztos cucc is felkerult ra. Ket sulyos - es torol metszett posztos - hianyossagot viszont maris felfedezetem rajta:
Novellak teren egyik abszolut kedvencem George R.R. Martin 'A fereg palotaja' cimu mestermuve. A Valhalla Paholy adta ki a Galaktika utodjanak szant Analogia c. novellagyujtemeny 2. szamaban. Erosen ajanlott.
A masik pedig egy regeny: Eric Van Lustbader 'Alkonyharcos' c. irasa, szinten a VP kiadasaban latott napvilagot, 1993-ban. (A vege kicsit emlekeztet az alant emlitett Szexmisszio c. film vegere, bar ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mivel a filmet vagy 20 evvel ezelott lattam. Ha elobb talalok ide 1-2 hettel, meg elcsipem...)
Sot, most, hogy igy belegondolok, volt meg egy regenysorozat annak idejen, ezuttal egy 'normal' kiado (Maecenas) gondozasaban: Thea Beckman: Pokoli Eden c. regenye, annak elozmenyevel es utozmanyaval. Sajna nekem csak ez a kozepso darab van meg, de tudom, hogy ez csak egy sorozat resze. Szinten tosgyokeres poszt a sztori, valahol az eszaki havas teruleteken maradt mar csak elet a Foldon, a ferfiak es a nok kulon tarsadalmakban elnek, neha atruccangatnak egymashoz, akcio, romantika, stb.

No, remelem, egyik sem szerepel a listaban... Meg csak atfutottam nagyjabol.

Mas: Wreckage, a 346-os bejegyzesben mellekelt hajos foto egyszeruen zsenialis! Nincs meg ilyesmi ott, ahonnan ezt szerezted? Legszivesebben kitennem poszterkent a falra.
Most nezegetem eppen az amerikai szellemvarosok oldalat is, ez is egy igazi kincsesbanya. Lenyugozo nehany varos a fotok alapjan; kar, hogy a kornyeken nincsenek hasonlok... (A kulonfele barlangokba, beomlasztott banyakba, bezart gyarepuletekbe es egyebekbe torteno kirucangatasaink a haverral kicsit mar kezdenek vesziteni a varazsukbol. :o)

break2 Creative Commons License 2003.02.15 0 0 385
A Sötét Angyal (Dark Angel) cimu tevesorozat alapkiindulasa az, hogy volt egy haboru mely minden kompjutert tonkretett es az elet minoseg eseletvezetes mikentje vissazesett egy csomot. Egy kicsit ez is beleillik a temaba, bar nem egy teljesen lepusztult kepvilagot teremtettek a rendezok (koztuk a Titanic-os Cameron), csak egy kicsit. A sotrozat csak ket szezont ert meg, pedig nekem tetszett. Foleg a foszereplo szineszno (Jessica Alba).
ávid Creative Commons License 2003.02.15 0 0 384
Akkor jó:)
Előzmény: wreckage (383)
wreckage Creative Commons License 2003.02.14 0 0 383
Szolithatsz azon is :)
Előzmény: ávid (382)
ávid Creative Commons License 2003.02.14 0 0 382

QL kép
Hát nemtom Wreck:) de a régi nick azért jobban teszett:).
wreckage Creative Commons License 2003.02.14 0 0 381
Felcsipeszelek par mod-ot:

Dead Cities - BF1942 Modifikáció.
Wastelands 2042 - BF1942 Modifikáció.
Roadkill - UT2003 Modifikáció.

wreckage Creative Commons License 2003.02.14 0 0 380
Ez tortent. :)

Ez egy kicsit jobban fésült, és rövidebb, így nem kell annyit csattognom bejelentkezeskor.

Előzmény: ávid (379)
ávid Creative Commons License 2003.02.14 0 0 379
Sebi új nicked van?:o)
Előzmény: wreckage (378)
wreckage Creative Commons License 2003.02.13 0 0 378
Orult lengyelek!

Ezt kar volt kihagynod...

Előzmény: nebamun (377)
nebamun Creative Commons License 2003.02.13 0 0 377
Nemá! Akkor erről lemaradtam??
Előzmény: wreckage (376)
wreckage Creative Commons License 2003.02.12 0 0 376
mtv, 20:05 - Szexmisszió
wreckage Creative Commons License 2003.02.01 0 0 375
:) Lesz egy kis ido mert egyszerre rakom ki oket, majd ha mind kesz lesz.
Előzmény: ávid (370)
wreckage Creative Commons License 2003.02.01 0 0 374
wreckage Creative Commons License 2003.02.01 0 0 373

Egyebkent ennek az R. Cobb-nak van par nagyon jo -reszben ide kapcsolodo- grafikaja ebben a galaktikaban, majd bescannelek parat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!