Keresés

Részletes keresés

missparker Creative Commons License 2002.12.31 0 0 5068
Erre válaszolnom kell:
Azért utálom, mert jól képviseli a magyar médiában mindazt, amit selejtnek hivunk. Tulképp ő a magyar média szeméttelepe, ahol lerakódik minden, ami már senkinek sem kell. Ő pedig áll a szemétdomb tetején, és osztja az észt. Mitől selejt? Az érvelési stilusa bőven egy óvodáséval verseng, de jó eséllyel az ovis nyerne. A külcsin nem minden ugyan, sajnos vele elbánt a természet, de még rá is tesz egy lapáttal: élő karikatúrája mindannak, amit most image-iskolák, magazinok próbálnak beleverni az emberek fejébe a megjelenésről. Egyszóval, szedett-vedett az egész lény.

Az őket imádókat kétféle csoportba lehet sorolni: a buta és a sznob. A buta egyértelmű, hogy miért támogatja, és azt hiszem téged a sznob kategóriába lehet sorolni. A te anettka-szereteted vmi olyasmi lehet, mint amikor meglátják a művészetet a vászonra öntött beszáradt festékben, és milliókat adnak érte. Attól az még paca marad.

Előzmény: robbiewilliams (5061)
robbiewilliams Creative Commons License 2002.12.31 0 0 5067
...anettka és terriblekk...

...anettka a nyugatitéri kivetítőn...

Ez már nekem is sok volt. Ugratás volt az egész, de annyira rühellem, hogy most már szó szerint nem tudom folytatni anettka istenítését.

Jó, hogy szilveszterkor (amikor a város tele van külföldivel), akkor nyomatják ezt a hülye p....t a nyugati téri kivetítőn.

Amúgy az egész nytéri kivetítőt megkínálnám egy vállról indítható rakétával...

Phil01 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5066
Úristen!
Anettka és Terry Black egy Macera című szörnyűségben! Láttátok? Ez már tényleg a vég! És ennek a hyper buta nőnek média iskolája van!
judit66 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5065
hát a te iq-dal tényleg nehéz kitalálni,hogy mi a 66!
Előzmény: robbiewilliams (5060)
Vil-Arnis Merras Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5064
Az egy dolog, hogy bűn ronda a csaj, ez még sok más tévés személyiségről elmondható. Az már súlyosabb, hogy műsort vezetni nem tud. Sajnos ez is elmondható még egy-két hasonló kaliberű műsorvezetőről, pl. Claudiáról. De akár azt is elmondhatjuk róla, hogy mindent megtesz azért, hogy beszéljenek róla - tulképp én vagyok a hülye, hogy az időmet töltöm azzal, hogy ezt a baromságot gépelem be :-)
Ami nekem extra mód cseszi a csőrömet, az a médiasuli, amit nyitott -> már önmagában lejáratja a magyar médiát, nemhogy ezzel. Rengeteg tehetséges ember van, aki talán végzett is valami iskolát is a médiával kapcsolatban, és sokkal jobban megérdemelné, hogy odafigyeljenek rá, foglalkozzanak vele, mint ez a *****.
Persze lehet, hogy Neked tetszik, ezesetben nyilván nem azonos az ízlésvilágunk, ami nem baj. Sőt, én kifejezetten örülök neki :-D
Előzmény: robbiewilliams (5061)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5063
Anettka szívás. Ennyi.
DJ Szegecs Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5062
Ma reggel megint Anettka ment a Nyugati téren lévő nagy kivetítőn. Amikor kisebb volt a zaj, még az adáshangot is hallani lehetett. A vidékiek azért lestek, mert még nem ismerik, mi meg azért, mert nem akartunk hinni a szemünknek.
robbiewilliams Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5061
Legalább egy épkézláb indokotok legyen, hogy miért utáljátok szegényt! Azért, mert az sikk? Éppúgy, mint lenézni a Bigbrothert (és persze kívülről fújni az egészet)?

Előzmény: robbiewilliams (5060)
robbiewilliams Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5060
"hulladék.
gnóm selejt."

Ez olyan igazi indexen tanult nagy duma. Tőled ennyi várható.

Judit66 nevében mi a 66? Mert hogy az IQja annyi sincs, az szent...

Előzmény: Törölt nick (5057)
Vil-Arnis Merras Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5059
Naja, ez az elcseszett, állítólagosan nőnemű, messziről humanoidnak látszó képződmény minden baromságot kitalál, hogy bekerülhessen a hírekbe. Most képzeljétek el, milyen szörnyű lenne a világ, ha Anettka, az mtv elnöke elmenne egyet űrutazni :-))))
Előzmény: Degeczi (5058)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5058
persze, ezt senki nem veheti komolyan
viszont mostanaban csokkent korulotte a folhajtas, ez pont jo arra, h ujra szobakeruljon
mas celja nincs is
Előzmény: Vil-Arnis Merras (5020)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5057
te szerencsétlen nyomorult, te.
hulladék.
gnóm selejt.
a világ szégyene, hogy szerepelhet. bárhol ...
Előzmény: robbiewilliams (5041)
közt-es állapot Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5056
sajnos elég ciki, hogy Magyarország nemzetközi hírnevét 1 ilyen megnemondjammi fogja öregbíteni...még az Únióba se vesznek be, inkább a FÁK-ba...

Ungarische Neue Mediawaffe földönkívüli karrierje nehogy 1 rossz kapcsolatfelvételt eredményezzen :-/

judit66 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5055
bocsi,ezt köztes hozzászólásához akartam fűzni
judit66 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5054
szerintem ezzel is azt akarja tudatositani mindenkiben,hogy pártfogói révén neki mindent lehet,és nincs esélyünk.
Előzmény: missparker (5051)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5053
:)
Egyébként menjen csak, legalább nagyobb teret adnak Lexikének a tévében!
Előzmény: közt-es állapot (5052)
közt-es állapot Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5052
az a régi sláger jutott eszembe, hogy "one way ticket to the moon"...
illetve ez a mondat naon b@ssza a csőrömet:
"Anettka közölte olyan magyarok pártfogolják, akik kiváló kapcsolatokat ápolnak Oroszország egykori és jelenlegi vezetőivel, de tárgyalt komoly orosz üzletemberekkel is."- nem akarok polfórumot, de nem lehet, hogy az orosz államadósságot engedik el Atka szórakozására...?
missparker Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5051
Nem. Valszeg nem csak fikázni lehet. De mi nem tudunk róla semmi jót. Mesélj! Ha meggyőző vagy, még fanklub is lehetünk :)
_DNS_ Creative Commons License 2002.12.30 0 0 5050
0 esélye van rá.
Susanne Corbis Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5048
Lehet, hogy csak nekem új: Bóta Gábor színikritikus úr az állami tévében. Lehet, hogy Anettka hamarosan követi?
berengor Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5047
Én amondó vagyok, hogy menjen nyugodtan...
És reménykedjünk hogy nem jön vissza többet!

pl. képzeljétek el, ha nem tudnák lefékezni az űrhajót és elindulna kifele a naprendszerből...
(vagy becsapódna a Napba.)
A baj csak az, hogy a kicsi zöld lények tutira kirtják a földet, ha találkoznak vele még élő állapotában. Ugyanis az biztosan lejönne nekik, hogy egy primitiv fajjal van dolguk...
:)

A Rekettyés Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5046
Ha elmenne, akkor lenne miről írni.
De nem megy. Frigid! :)
Előzmény: A-Ló-szelleme (5045)
A-Ló-szelleme Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5045
Ha elmenne, mi a francról írnátok?
Előzmény: judit66 (5044)
judit66 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5044
menj vele te is az űrbe,lihegj körülötte mint egy kiskutya(Lajka)
judit66 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5043
és te mi vagy?
A Rekettyés Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5042
Jobb ha tudjátok. Ő Anettka. :))
robbiewilliams Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5041
Miért? Anettkát csak fikázni lehet? Tipikus. Sok nagyokos számítógépes monitorfejű...
Előzmény: judit66 (5040)
judit66 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5040
te eltévesztetted a házszámot!
Előzmény: robbiewilliams (5038)
Phil01 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5039
Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy magától megy! Meghívták! Egy televíziós műsor szeretné őt, amelyet a Marson készítenek, kizárólag űrlények számára! A címe: Marski. Állítólag arról szól majd, hogy Anettka bejön a kamera elé, és akik látják, sikítozva rohannak ki rémületükben, annyira rondának tartják! Aki azonban bennt marad azt ott helyben lelövik, ugyanis valószínüleg nem közéjük való, és likvidálni kell! Mert a marslakók nagyon kényesek az identitásukra, de eddíg sehogy sem tudták megoldani ezt a problémát. Most végre sikerül megszabadulniuk a betolakodóktól! A tv sorozat egész addíg tart, amíg találnak idegent, és végül Anettkát is megölik, amikor már csak ő marad bennt, mert az egyedüli lesz aki elviseli önmagát!
Persze az is lehet, hogy a befektetők megszöktetik, és visszahozzák, mert itt is elindulna egy hasonló sorozat a Föld lakók számára!
Belegondolni is rossz! Kihalna a föld, ha ua. elven működne mint az űrben!
Szóval hadd menjen, lásson világot, és lássa a világ! Mármint az űrvilág. Egy biztos: amíg fönnt lesz, sokszor megcsodálhatjuk a hulló csillagokat!
robbiewilliams Creative Commons License 2002.12.29 0 0 5038
Jaj, de közhelyszerűek vagytok...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!