Mozillát használtam ezidáig windows alatt. Átálltam a FireFoxra, de kéne a Mozilla naptára. Letölthető ez valahonnan magában, vagy csak a Mozilla része?
az elso az Sorry, you must be logged in to listen to this station. Log in now, or register your account.
:)
A radio.t-online-t megneztem , az alapradio-t, de az IE-re van megirva, tehat azert nem fog mukodni mas bongeszobe. Gondolom a legelsonel is ez a helyzet.
Kipróbáltam, nem segített. A profile környékén lesz a gáz, mert az adblock-ot profilba pakoltam és másik felhasználóval, ahol nincs a profilban telepítve, ott megy.
Tud valaki az 1.7.8-as magyar mozillához használható adblock verziót? Amit találtam az adblock.mozdev.org-on, attol lehal a mozilla olyan szinten, hogy el sem indul...
1) itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9073102 szinte hasonlo gondja van locsemege, de valoszinuleg a szolgaltatod smtp-je a ludas, nem pedig a tb. 2) nem tudom mely oldalakra gondolsz, de valoszinu nem ugy vannak megirva, hogy mozilla/firefox alatt is jol mukodjenek. Rengeteg oldalt sajnos csak IE-re terveznek:( De mondj 1 url-t es megnezzuk.
Nemrég tértem át az Explorer-Outlook Express párosról Firefox-Thunderbird kombinációra. Két gondom van sajnos. 1. Thunderbird-be importáltam a postafiók beállításokat. Működik, de véletlenszerűen néha bekéri az SMTP-hez a jelszót levélküldésnél, néha pedig simán küldi. Amikor bekéri, akkor sem mindig fogadja el azt. 2. Firefox-nál internetes rádiók lejátszó ablakában nem jelenik meg semmilyen aktuális info az éppen játszott anyagról és a gombok, linkek nem kattinthatóak.
Birtokomba került egy Speed-Link SL-6491 Ergo RF Keyboard fedőnevű multimédia-billentyűzet (http://www.speed-link.de/support.php?lang=en&pb_id=5&prod_num=SL-6491), nagyon kis helyes meg drótnélküli meg minden, csak egy gondom van vele: a Mozillámat nem tudom rávenni, hogy a speciális gombok közül a böngészőre vonatkozókat végrehajtsa. Az alapértelmezett böngészőm a Mozilla, így általában ezen parancsok hatására semmi nem történik, ha fut az MSIE, az fogadja az utasításokat, az Opera ugyanúgy érzéketlen. Az a kérdésem, hogy van-e esély arra, hogy a Mozilla együttműködjék a billentyűzetem e speciális szolgáltatásaival, vagy nyugodtan beprogramozhatok ezekre a gombokra Mozillától független funkciót. Előre is köszönöm!
1) mindig frissithetsz:) naponta vannak uj buildek ;) 2) a profile-od Cache konyvtaraban, de ezt latod is a cache beallitasoknal, avagy about:cache, about:config es cache -re rakeresve, stb stb.
Két kérdésem volna Firefox ügyben (1.0.4.): 1. A frissítés rendelkezésre állását hirdető zöld ikon a jobb felső sarokban nem akar eltűnni,annak ellenére sem, hogy a beállításoknál NINCS bepipálva a frissítési jelzés kérelem. 2. az IE a Temp. Int. Files nevű mappába raktározta a letöltött fájlokat. Van ennek egy Firefoxos testvérmappája? Hova tárolja a Ff a letöltött fájlokat?
Valóban nem gugliztam, de nem is kellett, mert a help elég érthetően leír mindent.
Nekem az hiányzik, hogy a levelező nem mondja meg ki az a szerencsétlen tanúsító, akiben nem bízik. Enélkül elég nehéz ugyanis beszerezni azt a kulcsot, aminek a telepítését a leírás elmagyarázza. A küldő meg nem válaszol, de ez mondjuk már az ő baja mert esetleg nem fogadom el az aláírását :-)
lehet elfelejtetted a legjobb baratodtol megkerdezni, de nekem kapasbol kiadta: http://www.dartmouth.edu/~pkilab/pages/Move_Keypair.html http://ejbca.sourceforge.net/sensornet/MozillaHowTo/MozillaCertificateManagement.html
Idáig eljutottam, azt is sejtem hogy fel kell venni a mozilla által nem ismert tanúsítót a hitelesítésszolgáltatók közé, de sajna a mozilla nem nevezi meg :-(
Levél csatolmányában volt egy smime.p7s file, txt-nézővel nézve abban a sok ákombákom mellett emberiül volt olvasható a tanúsító neve, szóval direkt kell őket támadni, ugyanis az aláírást odabiggyesztő világcég nem folglalkozik a kuncsaftjai ilyen piti problémáinak megoldásával ...
Digitálisan aláírt emailt kaptam, de a mozilla (1.7.8) levelezője egy piros X-szel áthúzott kettétört ceruzát mutat a csatolmány ablaka mellett (meg a levelező bal alsó sarkában is), és ha ezen kattintok, azt mondja hogy a levél egy olyan digitális aláírást tartalmaz, amit egy olyan hitelesítésszolgáltató adott ki akiben nem bízok az ilyen tipusú tanúsítványokat illetően. Azt honnan tudom kideríteni hogy melik ez a megbízhatatlan, hogyan tudnám rábeszélni a mozillát hogy bízzon benne?
elolvastam és minden túgy csináltam, ahogy le van írva, bár nem nagyon értek hozzá.. a total commandert használtam, töltöttem fel benne képeket, ha erre gondolsz, a lapom nem jön be.
hello! off leszek, ne haragujatok, de nem találom a megfelelő helyet, ahol segíteni tudnának. a tár.hu-n akarok alkotni tárhelyet, ftp feltöltés megvan, a weblapom mégsem működik. tényleg ne haragudjatok, de ha esetleg valaki tudna segíteni, vagy átirányítani, megköszönném.