Elolvastam a 4*4 egyik korábbi számát,a cikket az első Mátra-Nyikom Trophyról.Ha jól tévedek,akkor Te írtad a cikket! Már az e-mail címed és a cikket aláírók alapján.
Miről szól egy ilyen trophy? Mi még nem vettünk részt ilyesmin.Egyáltalán milyen autó indulhat el? Van valamilyen minimál felszereltség követelmény?Azt láttam,hogy van normál és "extrém" kategória.Mi alapján kell/lehet tájékozódni?
Békés megyeiek -Békéscsaba- vagyunk.
Itt nem sok emelkedő van. :-)
JaJa!Egy LANDCRUISER meg a nejem Patrolja(ami eladó)Ottlakom a város elején,közel a természethez!Ha már leponzosítunk mindent a túrával kapcsolatban jelzek! Ti hol laktok?
Meddig tartana ez a túra?
Tudsz róla írni kicsit bővebben?
Voltunk Pásztón is,ott vásároltunk.Meg ettünk egy elég jó pizzát. :)
Ahogy mentünk visszefelé a 21-es útra,jobb kéz felé volt valami gyárféleség,bal oldalon pedig egy ház előtt két elég szép járgány.Talán Toyoták voltak(?) Ismerős esetleg? Az egyik hátsó szélvédőjén volt egy Somogybabod-matrica is,'asszem...
Pásztón!
Mi szervezünk egy túrát október első hetében.Ez egy erdők hetével (természet védő)egybekötött autózás közösen az erdészekkel,vadászokkal.Novemberben pedig a II. Mátra-Nyikom Off Road Trophy.
Köszi szépen, előre is!
Valamikor az őszre is tervezzük,hogy megyünk,szerintem 1-2 hónapon belül.
Pont ez volt a baj,hogy nem tudtuk,hogy merre lehet/érdemes menni.Igy biztosan lemaradtunk érdekes helyekről.
Matiz nem volt, egyrészt, mert Suzuki-találkozó volt, nem Dévú, másrészt, mert előző nap volt a legénybúcsúja (holnap nősül)...
A hosszú fehér Samurai szerintem Barna Attila lehetett.
GPS nem volt nálatok a Mátrában vagy a Pilisben?
ATom
Olyan undorító az autóm! Ki-, lemostam, akárhova nyúlok, minden tiszta...
:-)
Szia!
A szállásunk Sámsonházán volt,jártunk a Kékesen,Galyatetőn.Hasznos,Mátraszentimre,ilyesmi helyeken voltunk.
A piros túraútvonalon mentünk felfelé,illetve ott,ahol láttunk utat az erdőbe. :)
Egy cimborámmal mentünk két autóval.
A novembert még nem tom'.
Van róla valami leírás?
Na,itt vagyok!
Csak mint mondottam, a tali után rögtön irány a Mátra és csak ma érkeztem meg haza!
A talin nem vett részt most annyi autó, kábé 10-15 körül.A túra nem volt rossz,azt leszámítva,hogy az első autó -a hosszú,fehér Samurai- néha úgy gondolta,hogy időre megy a dolog... Eltévedés volt egy párszor,de aztán csak visszataláltunk a műútra.
A triálon nem vettem részt,inkább egy patakban hűsöltünk az autóval együtt. :)
Matizt nem láttam,csak egy Jimny volt,olyan kék,mint a Tied.Asszem' új résztvevők-klubtagok.
A Mátra nagyon tuti!!! Minden,amire csak vágytam: patak,sár,kövek,emelkedő,hegy,fák,stb. megvolt.Valószínű,hogy ősszel megint megyünk,amikor esik is az eső.
Nagyjából ennyi,csináltam egy csomó képet.Kiválogatom őket,aztán felpakolom a Tárra.
Egy sima autós magazin, főleg teherautósoknak, de semmiképpen nem ritkaság.
Vigyázzatok az erdészekkel:
"Tűzvédelmi szolgálat. Tűzvédelmi szolgálatot vezetett be a Pilisi Parkerdő Rt., (...) 10 erdészetében mindennap, így hétvégeken is megszervezik a figyelőrendszert. Az óvintézkedésekhez tartozik, hogy az erdészek gyakrabban járják körbe az erdei utakat, a kilátópontokról figyelik a környéket,... (MTI)"
MEB:
Bocs, de véletlenül töröltem az SMSed, és vele a telszámod is, ezért nem válaszoltam. Szóval nem megyek, délelőtt meló, utána rögtön indulok Soltvadkertre Niváskarcsiékhoz, vasárnap meg repnap. Sj-ről nem tudok semmit találkozóilag.