Keresés

Részletes keresés

Oroszlány Creative Commons License 2006.09.23 0 0 388

Na!

Találtam egy helyet jegyügyben, de rettentő méregdrága!58 rúgó csak a jegy!Hát az anyjuknak az a penészes hókiflijét!

De keresgélek!

Előzmény: Attilio Dolcetti (387)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.09.21 0 0 387

Rajta vagyok az ügyön, több fórumon is jelentettem már jegyvételi szándékunkat.

Továbbá néztem utazási irodát és jegyirodát is, így mondhatom, sínen van az ügy.

Majd még jelentkezem.

Addig is itt van ez!!! :-)ez!!! :-) Faszikám! :-)) Jíííííhhhhhhááááááááááááá!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.09.18 0 0 386
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.09.18 0 0 385

Említettem, hogy van egy-két jegyiroda Pesten, ahol meg tudom kérdezni.

Megnézem továbbá a neten is...

A Zoli is jelezte, hogy amennyiben sehogy sem sikerül, akkor szóljak még a héten, mert a San Marino-i rokonát megkérdezi a faterján keresztül.

Szállást is akartam nézni, azt már meg is kérdeztem, de a munkatársam azt mondja, hogy csak Roma, Rimini és Velence a területe, ott lakik ismerőse.

Egyelőre ennyi.

Azért azt majd írd meg, hogy milyen árfekvésben gondolkodtok, mert az sem mindegy. Ráadásul kiemelt a meccs, és még a bilan is van otthon, na mondhatom...

Ciao! 

Oroszlány Creative Commons License 2006.09.17 0 0 384
Ja, és hallod!!!
Próbálj az okt.29-i meccs után érdeklődni, mármint jegyügyben!Minél hamarabb, mert mintha azt említetted volna hogy lenne esélyed szerezni!Zoli is benne lenne, úgyhogy sztem 4-en lennénk!Igyekeznünk kell, ha komolyan gondoljuk!Én komolyan gondolom!
Előzmény: Attilio Dolcetti (382)
Oroszlány Creative Commons License 2006.09.17 0 0 383
Remek kis hozzászólás!

Jaja, marha jól éreztük magunkat, minden a kényünk/kedvünk szerint volt!(Mondhatnám, hogy a Tata ízlése szerint)
Összességében azt mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat!Bakker, voltunk a tapolcai tavasbarlangban, apám, a fene se hitte volna hogy ilyen csodálatos helyek vannak Magyarországon!De voltunk még a cserszegtomaji Margit kilátóban,a gyenesdiási Festetits kilátóban, a vonyarcvashegyi Szt, Mihály kápolnában, a balatonedericsi Afrika múzeumban, a balatongyöröki Szépkilátón, a sümegi várban, a szigligeti várban, a keszthelyi Festetits kastélyban, ugyanitt hajókirándultunk egy nagyot a Balatonon.
Ennnyi!Meg voltunk még pár helyen, ami nem jut eszembe!
Természetesen bebarangoltuk egész Hévizt és Keszthelyt!
Aszt majd élőben mesélünk, ha jöttök!

Na kitartás!
Tegnap nem brillíroztatok, így hamar el fog szállni az előnyötök!S akkor jaj nektek, mert jön a MILAN!

Ma darálunk!
Kaka the best!
Forza Rossoneri!
Előzmény: Attilio Dolcetti (382)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.09.16 0 0 382
Látom vazz! Ama kommunikatív, és mindent kielégítő hozzászólásodból számomra egyértelműen kiderült, hogy valóban otthon vagy! Remélem jól éreztétek magatokat! Tegnap voltam O.lányban. Este megb@sszuk a Samp-ot, és annyi. Na majd jelentkezz, ha van valami! Szevasztok!
Előzmény: Oroszlány (381)
Oroszlány Creative Commons License 2006.09.16 0 0 381
Hazajöttem!
Előzmény: Attilio Dolcetti (380)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.09.15 0 0 380
Aztán szólj ám, ha haza jössz Bumburnyák!!
Inter eterno!
Oroszlány Creative Commons License 2006.09.08 0 0 379

Holnap megnősülök, te meg itt jössz a kutyával?

Köhögj már ide valamit!

He?

Oroszlány Creative Commons License 2006.09.08 0 0 378
ququccs
Oroszlány Creative Commons License 2006.09.07 0 0 377
Na Macskajancsi!
Gondolom már beszéltünk róla, de azért leírom,mert az én emlékezőtehetségem=0.
Naszóval: szombat 11.30-ra kell ittlegyetek nálunk!Előbb ne nagyon gyertek ha lehet, mert addig zsúfolt a programunk, de túl sokat se késsetek!
Köszi!
Na írjj ha van valami!

Hella
Előzmény: Attilio Dolcetti (376)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.08.30 0 0 376
Velünk minden ok, keressük a lakásunk, azaz majd ami lesz. Mi még igazoltunk is, megnyertük a szuperkupát, úgyhogy kb. minden rendben. Én is megyek majd pénteken, de 5-ig dolgozok, így csak estére tudok odaérni O.lányba. Kb. ennyi...
Előzmény: Oroszlány (375)
Oroszlány Creative Commons License 2006.08.30 0 0 375
Csak belenéztél, mi???:-)))
Na tudok a buliról, hogy péntektől-vasárnapig lesz, meg ilyenek!Minden ok, csak még senkit sem igazoltunk, s már nincs egy napunk sem, sík ideg vagyok!
Röviden ennyi!
Veletek minden ok?
Na majd írj, vagy ha előbb nem, pénteken találkozunk!

Csumizlak!
Előzmény: Attilio Dolcetti (374)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.08.29 0 0 374

Egyébként pedig gondolom, hogy a scudetto-ról beszélsz, de jó volt fikázni a sajtá topicodban, mert nem írsz ide sosem, arra hivatkozva, hogy nincs időd.

Aztán a Milant meg teleírod....

Na ennyi!

És válaszolj arra, amit oda írtam, és ne oda írj nekem választ, ha azt akarod, hogy el is olvassam, ugyanis csak véletlenül olvastam bele abba a forumba és ott megláttam a neved...

Na most ennyi!

Ciao!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.08.17 0 0 373
Na mi a helyzet nyunyi? Hazaertel rendben? Milyen volt összességében a buli? Szerintem jól el voltunk nem? Majd ha úgy adódik, akkor mindenképpen csörögj, és látogass meg engem. A Réka akkor még dolgozik, ha csak nem jössz olyan későn, amikor már Ő is otthon van, de ez szerintem nem valószínű... Na közben be is fejezem, mert a buszon írok, és lassan beérek melóba! Nos Ciao!
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.08.13 0 0 372
Na szevasz! Sikerült jegyet venned? Azt hittem azért felhívsz, hogy mi van, mert nekem még most kell majd szabit kérnem... Arra gondoltam, hogy holnap még elmegyek a sziget bejárathoz, és próbálok ott is jegyet venni, ha gondolod. Nem tudom, hogy te már kikérted-e a szabid, vagy függővé tetted a jegyek miatt... Na ennyi. Írj vissza!
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.30 0 0 371
Szevasz Faszikám! Na mi a helyzet? Meggyütté' a haveréktól? Én meg délután 3-kor ledőltem egy kicsit és most ébredtem fel vazze! Agyam ketté áll mindjárt. Nem örülök egyébként ennek a döntésnek, menjenek a pics@'ba a bajnoki címmel együtt... Inkább ne hirdettek volna győztest, és kész. Na ennyi! Azért a válaszod várom ama témában, amelyet felvetettél. Ezzel adós vagy még asszem! Ciao Amico..
Előzmény: Oroszlány (369)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.30 0 0 370
Wáhhhhh
Előzmény: Oroszlány (369)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.30 0 0 369
Előzmény: Attilio Dolcetti (367)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.30 0 0 368
Ilyen gagyi módon még nem állt mezen Scudetto!
:-)
Előzmény: Attilio Dolcetti (367)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.25 0 0 367

Más választásom úgysem lévén, csak bbelenyugodhatok az általad leírtakba.....

Ennyi.

Ennyi...
Előzmény: Oroszlány (366)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.24 0 0 366
Sosincs időm,Watte Tuttana!
Most is rohanok, mert készülök, holnap Romcsiországba!
Beszélgetünk majd!
És nehogy azt hidd, hogy Kaká elmehet bárhová is tőlünk!

Forza Milan per Sempre!
Előzmény: Attilio Dolcetti (365)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.23 0 0 365
Na mi van vazze? Hol a pics@'ba van a válasz? Nem hiszem el, hogy Neked két hét kell a kib@szott véleményed megformálásához, és annak fórumba való begépeléséhez... Vazze! Inter e Magnifico!
Előzmény: Oroszlány (364)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.23 0 0 364
Megbolondultál?
Előzmény: Attilio Dolcetti (361)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.21 0 0 363

Jaj, majdnem elfelejtettem...

Az Inter szurkoló
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.21 0 0 362

:-)))))))

No comment...
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.21 0 0 361

Látom lesérültél melegítés közben vazze, mert nagyon nem akar jönni az a válasz...

Remélem szép augusztus lesz az idei, a csapatod is eltakarodik a B ligába, és még valami nyaralást is be tudunk ütemezni...

:-))))))))

Hááhhhháááááááá!!!!!!!!!!!!!

Yyyyyyyyyííííííííííííhhhhhhhhhhááááááááááááááááááá!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 360
Na azért! Jó kiadós választ szeretnék, mindenre kiterjedőt, és megoldást taglalót. Az őszinteséggel sosem volt gond, úgyhogy ennyi. Kíváncsian várom! Non mollare mai!
Előzmény: Oroszlány (359)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.16 0 0 359

Nabakker!

Akkor melegítek a válaszra!

Előzmény: Attilio Dolcetti (358)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!