Keresés

Részletes keresés

boys13220 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25107

egyebkent ha csak a sima alfold 6 telepitem le akkor tudok menni magyar pàlyàn?vagy csak az egy alap pàlya amin a vonatokat probàlhatod.?mert még most telepitem a 6.1tol fel felé!! és eddig hiaba valasztotam ki pl hogy Szolnok BP csak egy kép jot ki ! de a vonatokat tudtam vezetni egy alap pàlyàn ami kurvàra unalmas!! bocsi kezdo vagyok 

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25106

Ha nem megy, akkor hagyd a fenébe itt van lassan a 7. verzio, nem lenne jobb inkább arra tartogatni az energiát?

Ma már biztos nem tudom letölteni, iszonyatosan belassult a net, a letöltésen vettem észre,

1Mb kb. 15 s alatt akar lejönni. felejtős.

Előzmény: boys13220 (25104)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25105

Egyébként néha újra kell indítani a számítógépet, EZT SPECIEL MINDENKINEK ÍROM!!!

Előzmény: boys13220 (25104)
boys13220 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25104

koszi a segitsegeget most ujbol megprobaltam most el inditota a telepitest :D csoda tortent :D de szerintem még el fogok akadni valahol szoval tutti fogok meg irni :D azért nagyon szépen koszonom a segitséget 

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25103

Még két kérdés, van a gépen winrar? És milyen az oprendszered?

Előzmény: boys13220 (25101)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25102

Nem lehet kibontva küldeni, mindig csak egy fájlba lehet küldeni.

annyit megtudnék, hogy letöltöm, kibontom, és újra összecsomagolom, nem tudom hogy ennek van-e értelme.

valamit kitalálok.

Előzmény: boys13220 (25101)
boys13220 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25101

probaltam mar igy is vagy 20x kb de nem megy!! esetleg emalbe nem tudnad at kuldeni ugy hogy ki van bontva?

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25100

Próbáld meg újra letölteni az Ákos oldaláról, mennie kell a telepítésnek.

Szerintem hibásan jött le, ilyen előfordul.

Előzmény: boys13220 (25099)
boys13220 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25099

Sziasztok valaki tudna nekem segiteni? ma telepitetem az Alfolded kivétel a 6.1 es a 6.2 mivel hiaba toltotem le aszt irja hogy hibas a fajlt ha sikerul is nagy nehezen kicsomagolnom akkor sem futtatja mivel sérult a fajl.valaki at tudna kuldeni emalbe az Alfold 6.1 es a 6.2 persze ha lehetséges exe fajlban elore is megkoszonom emal fr_enc@windowslive.com

Batuka01 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25098

Igen openrailsról van szó, ehhez vannak külön  jelzőfájlok is vannak. Msts-ben is létezik ez az effect, de ott néha még előnyös is, ha rosszul is néz ki az állomásra bevánszorgó vonat. De ott a tökéletes menetrend csak álom ai vonatoknál, hiszen ott mindig csak az állomásra előírt  le-felszállok  számának megfelelő időt  tölt a vonat és már megy is tovább ha trükkösen nem korlátozod be, várakozási pontokkal, szellemvonatokkal. Vagy csak két szomszédos állomás közti közlekedtetéssel. 

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25097

OR-t azt nem ismerem, nem tudom milyen tulajdonsággal rendelkezik,

ha hamarabb írod hagy ez nem msts, akkor nem informáltalak volna félre,

amit írtam csak az msts-re vonatkozik, Or-hez nem tudok hozzászólni,

de megnézzük majd a videódat, akkor hátha tudok valami okosságot mondani ez ügyben.

Előzmény: Batuka01 (25096)
Batuka01 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 25096

Nélután készítek róla videót, de azthiszem ebben a gyorsitott Robotpilotés vidiben is látszik miről beszélek:

Játékost nem korlátozza, az nem büntet ha nem állsz meg, és gyakorlatilag számára fizikailag ezek a jelzések nem is látszanak, mert jellemzően a bejárati jelző utáni szembe irányból nézve kijárati jelzőnél van ez a belassítás. Videóben ez Rákospalota ás Vácejáráskor figyelhető meg. Pályaképen Vörös-sárga pöttyel jelzőikonoknál. Délután majd elötte-utánna rövid vidit is csínálok majd milyen ez módosítás elött illettve után ugyanaz a bejárás. Nálam azért okoz ez galibát, mert valós menetrendnek megfelelően teljes vonalon közlekedtettem a vonatokat és mivel van úgy hogy Ai vonatok végállomáson akár fél órát is állnak ezért kénytelen vagyok a vörös lámpás kényszerített megállás Opcióját használni, hogy ne foglalják le idő előtt a kijárati jelzőt.

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.12 0 0 25095

Szia!

Nem nagyon értem hogy mi az amiről írsz, nálam soha nem volt probléma a szembevonatokkal,

nem késtek, max 2 percet, ez megesik, ezzel én sem tudok mit kezdeni játék hiba, de hogy lelassítana a bejárás után na olyan nálam még nem volt, énnálam pont az a baj, hogy a vonatok szó szerint betépnek 60-70-nel a peronra, és satufékkel megállnak a helyükön.

De ha mégis létezik a hiba, akkor arról sem a pályakészítő tehet, mert azt a játék kezeli.

Egy esetben van hogy a pálya miatt, ha nem jól lett a jelző beállítva, ez igaz, de csak ez az egy indok lehetne rá.

Viszont, van más... ha kitérő irányba jár be a vonat, az nem a jelző... hanem maga a váltó kis ívű, és nehezen tud rajta közlekedni a vonat, ilyen viszont létezik.

Előzmény: Batuka01 (25094)
Batuka01 Creative Commons License 2016.04.12 0 0 25094

Sziasztok. Készítettem, azza nagyrészt készen van Alföld 6.6 alá teljes 70-71-s vonal hétköznapi forgalma. Összesen 187 játszható Activity. Publikálásra viszont ezek nem fognak kerülni, majd Alföld 7-re való konvertálással fog megtörténni. Ennek fő oka, hogy menetrendszeri közlekedés miatt saját Alföld 6.6-m ban az Openrailsban javasolt változtatások mellett Még pár változtatást eszközöltem (ezek jópár lassú jel aktualizálása). Ezeket viszont érthető jogi okokból nem publikálhatom

De lenne pár kérésem a pálya alkotóihoz. 

Van sajnos egy fő hiba az Alföld pályákban ami kicsit bosszant, és Actjaimban az Ai vonatok forgalmában néha perces késéseket okoz. Ez pedig az a jelenség, hogy ha egy állomáson a kijárati jelző vörös, akkor a bejárati jelző után szinte nullára lassítanak a vonatok és úgy gyorsítanak vissza egy nagyobb sebességre, függetlenül attól, hogy kitérő vagy fővágányra járnak e be.  Ezt  majd iktassátok ki a 7-s verzióban! ( sigscr.dat-ban a beállító jelző "Stop And Proced" kimeneteinek Clear-re való állításával tapasztalatom szerint ez a probléma megszűnik) 

Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.10 -1 2 25093

Köszönöm szépen a köszöntést!

Sajnos Ákos nem adta áldását a képek készítésére úgyhogy a képek elmaradnak. :( A tesztelés Elindult és talán holnap estére végig tudom járni a főbb vonalakat. Hosszú szolgálat előtt állok :D

Electroguru Creative Commons License 2016.04.10 -1 0 25092

engem is idegesít az biztos, nem tudják kiiktatni vhogy? Idáig ez a topic mindig is a segítségemre volt, de ez az utóbbi minusz dolog... szerintem robot, és teljesen más a célja, mint hogy a hsz-ket kritizálja.

Előzmény: Sabee Gigant (25086)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.10 -1 1 25091

Kedves Zsolt!

Engedd meg ezt a kitérőt... - Nagyon boldog névnapot kívánok!

Előzmény: Zsolt Kengyel (25087)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.10 -1 1 25090

Az biztos, én már tudom ki az névről is, de speciel le.rom, engem már nem izgat,

börze moderátor mondta régebben hogy ő nem fog a kardjába dőlni, és mi se foglalkozzunk vele,

NEM IS!!! Nem a + vagy - teszi a hozzászólást, hanem az, hogy mennyire volt hasznos "nekem"

Előzmény: Sabee Gigant (25086)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.10 -1 1 25089

Hollótok!

Köszönöm ezt a gyors és vigasztaló reagálást, Ákos nem fog haragudni én azt hiszem,

mindenkinek +-t adtam, örülök, és őrülök is egyben.

Várjuk.

Szép délutánt!

m41 2321 Creative Commons License 2016.04.10 -1 1 25088

Helló!

Te is teszteled? Én is azt teszem. Egy kis infó ha már Zsolt actokról készült kb 44 ha nem több új feladatom van alföld 7 pályára.  Ahogy kiadásra került a pálya a feladatok is elérhetőek lesznek.

Előzmény: Zsolt Kengyel (25087)
Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.10 -1 3 25087

Szervusztok!

Remélem Ákos nem kövez meg érte ha csepegtetek egy kis infót az Alföld 7-ről. A cucc tesztelés alatt áll és készülnek az act-ok rá. Szerintem még e hónapban kiadásra kerül. Ha kapok engedélyt Ákostól néhány screenshot-ot felrakok.

Sabee Gigant Creative Commons License 2016.04.10 -1 3 25086

Fura egy perverzió, az biztos...

Előzmény: Zlaty_Bazant (25083)
m41 2321 Creative Commons License 2016.04.10 -1 1 25085

Helló!

Kb. májusban várható a kiadása. Alap feladatok készülnek már.

Előzmény: Zlaty_Bazant (25084)
Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.10 -1 0 25084

Sziasztok!

Mit lehet tudni az Alfold 7 pályáról, még építés alatti, vagy tesztelés alatti stádiumban van?

Többen írták, hogy frissítve lesznek a vágányfelujítások, ez oké, csak azt nem tudom,

hogy az elmaradt, elég feltűnő objektumok, lesznek-e javítva/berakva/cserélve.

Engem speckó a 100-as vonal érdekel, ott nőttem fel, minden évben nyíregyházán nyaralok,

a régi lakhelyemen, betéve tudom az egész

Bp-nyugati-cegléd-Szolnok-Püspökladány-Debrecen-Nyíregyháza-"meg ami most nálam nem tölt be"

kisvárda-Záhony vonalat. Nem értem hogy 6.-os verzión kívül más miért nem műkszik,

kezdőknek akiknek segítettem, még azoknak is megy a 6.6

Végül is csak azért kérdem, hogy tud-e valaki arról, hogy kb. mi az hogy hamarosan,

én már tülkön ülök érte, de gondolom ti is így vagytok.

Ja, meg egyenlőre megint nem leszek elérhető, mert meló lesz, de amint tudok net közelben leszek.

Ismét leírom a szokásosat, hátha valaki...

https://drive.google.com/file/d/0BwT473ulnYUhVjlIcHI3Ql9CUFU/view - Alapjáték

https://drive.google.com/file/d/0BwT473ulnYUhVFRkaDQyd01Lcms/view - Kiegészítők

ms.trainsimulator001_kukac_gmail.com - ez a MSTS-sel kapcsolatos info vonal.

További szép Vasárnap délutánt!

Üdv: Gabi

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.06 -1 1 25083

Úgy látom hazaért a mínuszos csávó is.

Zlaty_Bazant Creative Commons License 2016.04.06 -1 0 25082

Szia!

Én nem bánnám, ha a Székesfehérvár maradna a régi, mert az olyan hangulatos volt.

írok mailt fosbuk az nincs nekem.

Előzmény: Zsolt Kengyel (25078)
Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.06 -1 0 25081

Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.06 -1 0 25080

megy ez! :D

Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.06 -1 0 25079

Néhány mai kép. 

Zsolt Kengyel Creative Commons License 2016.04.06 -1 1 25078

Szia!

Keress rám Facebook-on ha van. Ha nincs akkor itt egy mail címem: magellanpx@gmail.com

Haladok de sajnos csak lassacskán. Rófia lassan kiadja az Alföld7-et és azt ígérte hogy utána szán a 30a-ra is egy kis időt. :)

Nyárra még Sz. fehérvár marad a retro-s de Kelenföldet megpróbáljuk megoldani maira. Sajnos Fradi egyenlőre még kimarad. :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!