egyebkent ha csak a sima alfold 6 telepitem le akkor tudok menni magyar pàlyàn?vagy csak az egy alap pàlya amin a vonatokat probàlhatod.?mert még most telepitem a 6.1tol fel felé!! és eddig hiaba valasztotam ki pl hogy Szolnok BP csak egy kép jot ki ! de a vonatokat tudtam vezetni egy alap pàlyàn ami kurvàra unalmas!! bocsi kezdo vagyok
koszi a segitsegeget most ujbol megprobaltam most el inditota a telepitest :D csoda tortent :D de szerintem még el fogok akadni valahol szoval tutti fogok meg irni :D azért nagyon szépen koszonom a segitséget
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni? ma telepitetem az Alfolded kivétel a 6.1 es a 6.2 mivel hiaba toltotem le aszt irja hogy hibas a fajlt ha sikerul is nagy nehezen kicsomagolnom akkor sem futtatja mivel sérult a fajl.valaki at tudna kuldeni emalbe az Alfold 6.1 es a 6.2 persze ha lehetséges exe fajlban elore is megkoszonom emal fr_enc@windowslive.com
Igen openrailsról van szó, ehhez vannak külön jelzőfájlok is vannak. Msts-ben is létezik ez az effect, de ott néha még előnyös is, ha rosszul is néz ki az állomásra bevánszorgó vonat. De ott a tökéletes menetrend csak álom ai vonatoknál, hiszen ott mindig csak az állomásra előírt le-felszállok számának megfelelő időt tölt a vonat és már megy is tovább ha trükkösen nem korlátozod be, várakozási pontokkal, szellemvonatokkal. Vagy csak két szomszédos állomás közti közlekedtetéssel.
Nélután készítek róla videót, de azthiszem ebben a gyorsitott Robotpilotés vidiben is látszik miről beszélek:
Játékost nem korlátozza, az nem büntet ha nem állsz meg, és gyakorlatilag számára fizikailag ezek a jelzések nem is látszanak, mert jellemzően a bejárati jelző utáni szembe irányból nézve kijárati jelzőnél van ez a belassítás. Videóben ez Rákospalota ás Vácejáráskor figyelhető meg. Pályaképen Vörös-sárga pöttyel jelzőikonoknál. Délután majd elötte-utánna rövid vidit is csínálok majd milyen ez módosítás elött illettve után ugyanaz a bejárás. Nálam azért okoz ez galibát, mert valós menetrendnek megfelelően teljes vonalon közlekedtettem a vonatokat és mivel van úgy hogy Ai vonatok végállomáson akár fél órát is állnak ezért kénytelen vagyok a vörös lámpás kényszerített megállás Opcióját használni, hogy ne foglalják le idő előtt a kijárati jelzőt.
Nem nagyon értem hogy mi az amiről írsz, nálam soha nem volt probléma a szembevonatokkal,
nem késtek, max 2 percet, ez megesik, ezzel én sem tudok mit kezdeni játék hiba, de hogy lelassítana a bejárás után na olyan nálam még nem volt, énnálam pont az a baj, hogy a vonatok szó szerint betépnek 60-70-nel a peronra, és satufékkel megállnak a helyükön.
De ha mégis létezik a hiba, akkor arról sem a pályakészítő tehet, mert azt a játék kezeli.
Egy esetben van hogy a pálya miatt, ha nem jól lett a jelző beállítva, ez igaz, de csak ez az egy indok lehetne rá.
Viszont, van más... ha kitérő irányba jár be a vonat, az nem a jelző... hanem maga a váltó kis ívű, és nehezen tud rajta közlekedni a vonat, ilyen viszont létezik.
Sziasztok. Készítettem, azza nagyrészt készen van Alföld 6.6 alá teljes 70-71-s vonal hétköznapi forgalma. Összesen 187 játszható Activity. Publikálásra viszont ezek nem fognak kerülni, majd Alföld 7-re való konvertálással fog megtörténni. Ennek fő oka, hogy menetrendszeri közlekedés miatt saját Alföld 6.6-m ban az Openrailsban javasolt változtatások mellett Még pár változtatást eszközöltem (ezek jópár lassú jel aktualizálása). Ezeket viszont érthető jogi okokból nem publikálhatom
De lenne pár kérésem a pálya alkotóihoz.
Van sajnos egy fő hiba az Alföld pályákban ami kicsit bosszant, és Actjaimban az Ai vonatok forgalmában néha perces késéseket okoz. Ez pedig az a jelenség, hogy ha egy állomáson a kijárati jelző vörös, akkor a bejárati jelző után szinte nullára lassítanak a vonatok és úgy gyorsítanak vissza egy nagyobb sebességre, függetlenül attól, hogy kitérő vagy fővágányra járnak e be. Ezt majd iktassátok ki a 7-s verzióban! ( sigscr.dat-ban a beállító jelző "Stop And Proced" kimeneteinek Clear-re való állításával tapasztalatom szerint ez a probléma megszűnik)
Sajnos Ákos nem adta áldását a képek készítésére úgyhogy a képek elmaradnak. :( A tesztelés Elindult és talán holnap estére végig tudom járni a főbb vonalakat. Hosszú szolgálat előtt állok :D
engem is idegesít az biztos, nem tudják kiiktatni vhogy? Idáig ez a topic mindig is a segítségemre volt, de ez az utóbbi minusz dolog... szerintem robot, és teljesen más a célja, mint hogy a hsz-ket kritizálja.
Te is teszteled? Én is azt teszem. Egy kis infó ha már Zsolt actokról készült kb 44 ha nem több új feladatom van alföld 7 pályára. Ahogy kiadásra került a pálya a feladatok is elérhetőek lesznek.
Remélem Ákos nem kövez meg érte ha csepegtetek egy kis infót az Alföld 7-ről. A cucc tesztelés alatt áll és készülnek az act-ok rá. Szerintem még e hónapban kiadásra kerül. Ha kapok engedélyt Ákostól néhány screenshot-ot felrakok.