Te Lia. Ez volt a levél? Ez rövidebb volt mint az én nem létező farkam :))))
Többet csajozok mint sörözök, csak a csajozásnál ugye vigyázunk, így ínník nem látszik meg az eredménye :)) Képzeld el, akkor nem csak nekem lenne nagy a hasam:))
És azértse hanyagolom a nikkem! Nehogy a Te topikod legyen csak! :)))
Hétfőn megyek fel kedvenc városodba. Ja hogy Te nem vagy otthon? Ciki! Majd elmegyünk SÖRÖZNI base-el :))) Ja és csütörtökig fent leszek! Na pápá :)))
Bolgod napot neked ökörkem.:-))) Akarom mondani bocikam. :-)))))
Csak eszembe jutott ez:
Boci boci tarka, se fule se FARKA!!! :-)))))
Hanyagolod a nikked? Akkor ez mar csak az en topicom lesz?
Es inkabb csajozni vidd baset, mert a sorozestol olyan nagy hasa lesz, mint neked. :-))))) Neked is biztos jot tenne, ha tobbet csajoznal, mint soroznel. :-)
Azon az elso spanyol mondaton`probaltam finoman atlepni, mert hat a tokelestol meg messze volt. De kezdetnek nem rossz.
Lia: hanygollak? tegnap volt vagy egy rakás nemfogadott hívásod :)) azt én műveltem :)) Szal nem hanyagolunk ám :)
base: kövi a beírást a vendégkönyvbe. hihetetlen hogy pont működött :)))
már tuti, hétfőn jövök pestre.
Lio: Ha láttad volna milyen dögös nő matricázta a puntómat... :)) Csoda, hogy tele van apró fehér pöttyökkel? :)) Na megyek, ha minden igaz, felcsábítom az A-t és lövöldözünk 1-et :))
Szia Nyénye! :))) itt ám 25 fok körül van és a lányok megint jól nekivetkőztek. Azon gondolkodtam, kinyomom a szemem :))
Na hogy tetszik az első spanyol mondatom? Valahol alant írtam. Mégeccer már nem jut eszembe. :)
Hogy vagy ott? Nem hiányzom? Illetve -zunk? :)))
Itt minden jó, Base-zel sokat járunk csajozni sörözni :)) Vigyázz magadra!! Pussz!
Nem am olyan nagy szo ekezettel irni. Azt hiszed Lio, nem tudod leiirni, hogy sörösüvegtörötükörfúrógép? Na jo, igazad van, a hosszu dupla ekezetet nem talaltam.Meg 10 percembe telt. :-) Viszont tudok jobbakat ä ń Ç es ezeket raadasul egy gombnyomassal. :-))
Annyit irtatok az utobbi napokban, hogy majdnem ugy dontottem el se olvasom. Koszonom az ismeretlenektol a jokivansagokat.
Micsoda szemetseg, hogy elvileg en vagyok az orok nap orszagaban, es megis itt esik, ott sut. Pfujj.
Krap, mizujs nougyben? Gondolom csupa jo es ezert hanyagolsz. :-))
a_girl: Sport? Azt max a csokiról ismerjük :)) Na de képzeld az ivászat után felgyalogoltunk hozzánk (ez azért kezdetnek nem jó? :)) Mivel a pénteki buli nőmentes buli volt, Lio szerintem velem akart aludni:)De rájöttünk, hogy akkor már szombat van, így nem melegedtünk össze :)))
Lio: Öcséd jól megúszta, a Bakony túrát :)) Bezzeg a Bandi... reggel fel is hívtam, hogy húzzon le reggelitornázni :)) Mit mondjak örült nagyon :))
Mi az, hogy a rosszakból nem húzol ki??? Ezt a döntést megvétóznám!:-)
Már összepakoltam, bármennyire is szerettél volna lábatlankodni, akarom mondani segíteni:-)
Fekszem is le, mert holnap, egyesekkel ellentétben, akiket ezért most úútálok:-), korán kell kelnem.
Nem, a sört nem magamnak szántam, hanem neked, mint egy jó kis háziasszony:-)
De látom, hogy elképzelhetetlennek tartod a dolgot:-) Pedig G.-t is ki szoktam szolgálni, bár kétségtelen, hogy sört még egyszer sem vittem be neki:-)
Nem merek meg se szólalni, nehogy miattam rosszul sikerüljön Schumi rajtja:-) A billentyűzetet is csak halkan verem. :-)
Inkább kimegyek a konyhába, és behozok egy sört a tvzéshez. Kéred, ugye?:-)
Most picit itthagylak, kimegyek zuhizni, legalább nem zavarom köreidet:-)
Ez az új rendszer hogy nem kell beírni a nikket meg a jelszót ha már be vagyok lépve..Amikor klikkeltem már téptem is a hajam, mert rájöttem hogy ismét elszúrtam a nikket :))))
Hmm.. Kedvem az nagyon lenne... :)) Most halkabban írogass, mert mindjárt rajtol a mezony! :))) Majd néha ideqkkantok, mert a neten is "nézem" a versenyt. Ma iccakázni akarok. Ráérek reggel aludni. Este 22-kor segítsek bepakolni? :))