Éppen ideje volt már,hogy kibéküljenek 19 év után,jó volt ezt hallani Slash-től.:)
Biztos nem egy egyszerű folyamat volt,már tavaly is voltak jelek,hogy valami változik.Amikor Slash egy videóban Axl jó tulajdonságairól beszélt,aztán Richard Fortus mondta decemberben,hogy van olyan szám az új lemezre amihez még Slash-nek is köze volt.Utána idén májusban Slash utalt rá egy interjúban,hogy már nincsen köztük az a feszültség,és most múlt héten jutottunk ide,hogy kibékültek.
Biztos volt ott pár találkozó amire kijelenthette,hogy rendezték a dolgokat,lehet az első személyes beszélgetésre Duff is elment,nehogy egymásnak ugorjanak valami miatt..érdemes lett volna felvenni azt a pillanatot amikor először találkoznak 1996-óta.:)
Ehez képest,nem nagyon aktív a fórum,pár éve egy ilyen hír után több oldal komment lett volna,én se írtam egy éve,de ez most nagyon feldobott.
Olvastam a tegnapelőtti Robbie Williams koncert dolgait...,
kicsit meghízott, de azért "nemzetközi szupersztár"-nak tartja magát, balhézik már a reptéren, nem lehet fotózni, ezt szerződésben is kiköti, helikopterrel akar menni pár km-re is, más dalait énekli, stb.
Mondjuk az elég cink, hogy pont most jelent meg egy koncert DVD hivatalosan mely mutatja kik zenélnek Axl-el és aktuális volt EDDIG Azt se tudom 2 évig azt is hova kellett húzni.... Ron kilépése pedig azt mutatja, hogy valszeg soha nem ültek le megtárgyalni az új zenéket kvázi mint egy banda....szomorú
"Even When I Was In GUNS N' ROSES"-ezen kicsit lefagytam.
az utóbbi 1-2 évben többször is felmerült már,hogy kilép,de nem hittem volna ,hogy Ax-t ennyire nem érdekli,hogy hagyja lelépni.Ron egy interjúban is mondta,hogy jó lett volna közösen leülni és igazi zenekarként írni számokat,de ez nem történt meg,szóval igaza van,hogy kilép mert szerzőként nem tudott igazán részt venni.
A Simple Day számot is a guns-nak írta,de gondolom nem kellett Axl-nek.
https://www.youtube.com/watch?v=PNgqInr97pk
Nem tudom ezek után mi lesz a folytatás,de szerintem,már nem kéne új gitáros.
Dj és Fortus megoldják,de hogy mikor lesz itt lemez..