Persze, tök egyértelmű bunda...meg az Eger-Kaposvár, Pápa- Győr is...Másnap beszéltem Tisivel, nem akarta azt mellérúgni hidd el, akkor kihagyta volna azt amiből gól lett...
A 2. meg egy peches gól volt, láttam már ilyesmit, ezért kellenének "rutinosabb" védők.
Ugye csak viccelsz? Véleltlenül mellé rúgott tizi, Timár ügyetlenkedése, 2 szögletgól, ácsorgó védelem, mellé ugró kapus! Hagyjuk már, évek óta ebből élnek a srácok!
Ja, és természetesen a debreceni Pölöskey Péter korábban az MTK-ban nevelkedett, majd a Fradi középcsatára lett, onnan el kellett jönnie a szurkolókkal való összetűzése miatt.
A Lokiban csatárt játszó Pölöskey Péter, és az MTK-ban középpályást játszó Pölöskey Zsolt testvérek, édesapjuk az MTK edző volt válogatott játékos, aki a spanyolországi vébén az argentínok elleni meccsen a becsületgólunkat szerezte, a Győr, az FTC, majd az MTK balszélsője Pölöskey Gábor. Hogy a nevüket jól írtam-e azt nem tudom. A Fradiban lévő Pölöskeinek nincs közük hozzájuk.
A mai grandiózus küzdelem a békeidőbeli MTK – FTC mérkőzések képét varázsolta elénk. Nagy közönség, mindvégig feszült érdeklődés, puskaporos levegő, a melynek a mérkőzés vége felé explodálni kell, incidensek, a melyek elmaradhatatlanok.
Így volt ez ma is. A háborus viszonyokhoz mérten tekintélyes számba összegyűlt közönség a szitáló esőtől sem zavartatván magát lankadatlan figyelemmel kísérte a nagy match előtt lefolyt ifjusági és második csapatok mérkőzését, sűrűn adván kifejezést érzelmeinek.
Az izgalom természetesen akkor érte el tetőpontját, a mikor a pályára lépett az MTK csapata. A fogadtatás nem volt a legvendégszeretőbb. Az állóhely féktelen természetű publikuma éktelen rajongásba, fütyülésbe tört ki, de az MTK híveinek tapsorkánja csakhamar tulharsogta a zajt.
A mérkőzés a legszebbek közé sorozható, a melyet a két egyesület egymással az utóbbi időben megvívott. Az MTK csapatainak precíz, lapos összjátéka. Payer kitűnő szereplései és hatalmas felszabadító rugásai, az FTC-nek jobbára a gyors Borbás dr. által vezetett veszélyes támadásai ismételten ragadták tapsra a közönséget.
A játék, sajnos, az utolsó tíz percben elfajult. Kertész III. megsértette az egyik határbírót, miért a bíró kiállította. Egy percre rá Kiss és Nyúl ragadtatták magukat tettlegességre. A közönség vak lármába tört ki, ugy, hogy Veres bíró, aki mindaddig kitűnően vezette a mérkőzést, elvesztette hidegvérét s hibás ítélkezéseivel még jobban felizgatta a harcias elemeket.
Szerencsére a mérkőzés rövidesen véget ért. A bíró megváltó sípjelzése után a hangulat is engedett feszültségéből s mindkét csapat játékosai bántatlanul térhettek vissza öltözőjükbe.