Nem iszom alkoholt, úgyhogy fogalmam sincs. Egyébként ez sima 4%-os világos, amerikai sör
Alkohol grammonként 7 kcal szénhidrát: grammonként 4 kcal alkoholtartalom rá van írva. A sör szénhidráttartalmáról meg fogalmam sincs. Ebben a 0,33-as amcsi sörben 14g van. Szerintem 13-20g között változhat (Per 0,33dl)
köszi a választ! ez ugye sima világos sörre vonatkozik? a belgáknak az alkoholszázalékuk is több (6-8-10), az mondjuk plusz min 50 kal, de az az érzésem, hogy amúgy is tömörebbek, számoljunk akkor 250 kalória/sörrel. hm, húzós.
hátööö, akaraterő nélkül azért nehéz. de most komolyan, szeretnél te fogyni, úgy igazán? vágysz-e erre teljes szívedből? mert ha csak úgy jó lenne, de igazából jól érzed magad a bőrödben, nagyon felesleges kínoznod magad! szerintem. tanuki.személyreszabottboldogságotmindenkinek
dehogynem, egy szolgáltatást, nem? mármint személyre szabott étrend, fogyásterv, ilyenek. ne érts félre, szerintem teljesen helyénvaló, ha 1 hozzászólás erejéig reklámozod a dolgot. mivel a másik topikban azt mondtad, egyszerű kérdésekre szívesen válaszolsz, nekem lenne egy :) hány kalória van egy jófajta belga sörben??
pihenésképpen úszni, ez nekem új :)) szeretném külön kiemelni, hogy milyen ügyes vagy, hogy ilyen lendülettel, kitartással sőt jókedvvel csinálod ezt a fogyás dolgot! soksok hajrá továbbra is
Van némi közös bennünk alkatilag...:))) Én most vagyok egy 4 hetes kúra 3. hetében és hosszú ideje először fogyok (6 kg) és jól érzem magam. Nem szedek semmi csodabogyót, de nem akarom itt borzolni a kedélyeket, ha érdekel priviben megírom.
Ma járok először itt, és mind gonodolom sokan mások én is fogyni szeretnék. 172 cm magas vagyok és 90 kg. Szeretnék 65-70 kg-ra lemenni. De sajnos nem megy, sok mindent kipróbáltam, azt hiszem az akaraterőmmel van a baj, meg azzal hogy szeretek enni, és lusta vagyok mozogni. Az eszem tudja mi a helyes mégsem tudok parancsolni magamnak. Pedig a fogyáshoz az akaraterő a legfontosabb kellék, tudom, már 10 éve, és 5 éve fogytam kétszer drasztikusat 17-20 kg-ot de szép lassan mind a kétszer visszakúszott. Akkor jobban volt akaraterőm, és még dohányoztam is, ezért aztán úgy érzem könnyebb volt nem enni. Másfél éve leszoktam a cigiről és azóta rámugrott egy 10-e. Így aztán vergődök mint anyós a veje f...-án. :) Hát dióhéjban ennyi rólam. Valakinek valami jó ötlete van?
Felajánlom segítségünket olyan embereknek, akik fogyni, esetleg izmosodni szeretnének, de az eddigi csoda-diéták nem jöttek be nekik. Mi garantáljuk az eredményt, ha kitartó és elszánt vagy! Személyreszabott étrendet készítünk, valamint edzéstervet (ami lehet otthoni illetve edzőtermi is). 3-an alkotjuk a csapatot: egy testépítő világbajnok nő, egy 30 éves tapasztalattal rendelkező testépítő és fitness edző valamint én, mint vegyészmérnök és táplálkozási szakértő. Rengeteg embernek segítettünk már elérni a céljait. Ha érdekel: geriguy kukac freemail.hu
Nektek "tapasztalt" diétázóknak pedig egy hasznos link: http://fitday.com/WebFit/Index.html kalóriaszámláló program. Egész jó. Én szinte mindíg ezt használom
Felvettem ma a tavaly nyárra varratott szoknyám és jelentem lecsúszott a csípőmőn keresztül a földre. Álltam a szoba közepén, a bokámon a szoknyámmal..., mit mondjak, nem is tudom mitől röhögtem jobban..az örömtől, hogy ennyit fogytam,vagy attól hogy milyen groteszk volt a helyzet:)
Ne hagyd magad felidegesíteni, csak zrikálnak! vigyázz, az indulatok csak kajálásra serkentenek. Nagyon ügyes vagy, csak így tovább, aztán meg kit érdekel, hogy hány deka az a hülye banán:)
Ne mérgelődj! Ügyes vagy amúgy a fogyókúrába, csak hát szereted a banánt. Az én fiam is fogyózik. Tőled 10 cm-rel alacsonyabb és 10 kg-mal kevesebb, és ő 26 éves. De sajna nála nem egyszerü a fogyókúra, mivel az élete a szénhidrátokról szól, 5x inzulinos diabéteszes. Így minden étel szénhidrátját és kalóriáját full megkellett tanulni ahhoz, hogy az elhalt szervét étellel és az inzulinnal kordába tartsa. Üzeni a banán gyorsan oldodó szénhidrát kb. meztelenül 8-15 dkg egy 10 dkg: 103kcal és 24,2 szénhidrát. Ez egy uzsonna vagy tizórai 1 banán. De szívesen elküldi a saját kcal táblázatát vagy nézd meg ezt: http://www.hazipatika.com/tools/tt
A képekre kell rákattintani, ha érdekel valami nézd meg a kalóriáját, szénhidrátját.
Miért, szoktál főzni vagy vmi más célból nyersanyagokat lemérni? Aki szokott, annak a szemmértéke már "megedződött" annyira, hogy akkor se nézzen egy banánt 5 dekának, ha vmi könyv ezt mondja róluk. De aki nem szokott, az ettől még nem válik hülyévé, nagyon jóravaló személyek vannak a sosem főzők között is.
Kissé kaotikus, bocsi, de a lényeg benne van. Egy banán kb 20 deka, és kb.200 kalória. És tiszta szénhidrát. Szegény megboldogult nagymamám mondta mindig, h egy banánnal annyira lehet jól lakni, mint egy karajjal. Ezt biztos nem a kalóriatáblázatban olvasta... :))
Mondjuk H_G számítását (meg a sajátomat is) annyival korrigálnám, hogy tényleg kb 4 banán egy kiló, de a héját nem esszük meg, igy mondjuk legyen 200 kcal egy banán, és férjen bele 7 db a napba:-) de akkor ne dögnagy banánok legyenek...:-)))
Egy átlag banán darabja kb 200-300 kcal, szóval 5 banán az kb a napi kajamennyiséget fedezi is:-) Ha mást nem ettél, akkor jó nap volt,c sak picit egyhangú:-)
Amúgy sztem néha kell enni banánt, az olyan makimajmoknak, mint pl. én, akik imádják, bár tény, hogy egy kicsit fog, és hogy jobban hizlal, mint az alma, (az is fog:-)), de finoooom:-) És praktikus a csomagolása:))