Ja vágom már, én is szembesültem a problémával, hogy a verseny alatt más kocsit mutat. Hát én editorral hosszas fáradság után kijavítottam a pilóták és a csapatok adatait, így valamennyire realisztikus, és hasonlít a 2003-as szezonhoz patch.
Amúgy mit értesz az alatt, hogy nem tudod használni a szerkesztőt?
Ja bocs. hogy az autók a régiek: hát próbáld ki, hogy a grafikai beállításoknál kikapcsolod a logok használatát, ha konnkrétan a verseny közben a régiek.
Itt vannak a szerkesztők. Az özzes patch-nél ez van, amivel találkoztam. (2003,2004) A legjobb amit tehetsz, hogy felteszed az eredetit, aztán az editort, majd a csapatok mutatóit, az erősorrenndet kiírod, majd a 2007-esben
átalakítod
Ferrari - Ferrari McLaren - McLaren Williams -BMW Benetton - Renault Jordan - Williams Arrows - Toyota Sauber - Red Bull Stewart - Toro Rosso Prost - Honda Tyrrell - Aguri Minardi - Spyker
kb. ez az erősorrend. ha nem ezzel van a probléma, (Hogy a Honda előre tör és megnyeri a vb-t, akkor írd meg konkrétan pls.)
köszönöm a gyors választ ,de a torrentezés nem nagyon megy nekem...elég lassan tölt le nekem pedig a sávszélességem elég magas..esetleg vmi webes felületet nem tudsz/tudtok?
Üdv Emberek!Az a nagy problémám,hogy égen-földön keresem a játékot,boltról boltra járok de sehol nem találom..interneten dettó!Arra kényszerülök vetemedni h nem túl legális módszerekhez nyúljak...(SAJNOS!!!!) Tudnátok nekem adni egy linket vagy vki feltudná tölteni vhova ahonnan ezt letudnám tölteni!?!Elöre is köszönöm a segitségeteket!!!
Itt vannak szerkesztők. Ezzel konkrétan orvosolhatod a porblémát, te maradnak lyukak, pl. Kubica lengyel. Jómagamnak eddig a 2003-2004-es patchekhez volt szerencsém, de annyira kiadtam ezeken az átcímkézéseken, hogy inkább maradtam az eredetinél.
Igen tudom, hogy az eredeti van átszerkesztve... De pl. olyat nem lehet csinálni, hogy nem csak a nevet, hanem a nemzetiséget, életkort, képességeket is át lehetne írni?
Anno olvastam valahol, hogy nem lehet rendesen mod-olni a játékot, mindenképp vmi "korcs" szezont kapunk...
Nem tudom, hogy a Honda élcsapat-e, ugyanis a versenyig nem jutottam el, fennakadtam ezeken az "apróságokon" :)
Hello. Az összes patch az eredeti játék átcímkézése... Ennyi. Az eredetiben Frentzen a 2-es és 30 éves német. Véletlenül a Honda az élmezőnyben van ebben a Patch-ben, és Barrichello is nem?
Nekem eredetibe van meg ez a nyagyszerő játék :) Szedtem le hozzá új évadot, egész pontosan a 2007-est, de így számomra élvezhetetlen, hogy pl. Hamilton 30 éves és német... Ez csak ebben a "mod"-ban van így, vagy egyszerűen nem lehet megcsinálni máshogy?
Más. Van valami újabb F1 manager játék? Olyan ami legalább ilyen szintű :) Tehát élvezhető, realisztikus, stb...
Hali! Most szereztem meg a jácmát, eddig amit láttam nagyon bejött. Töltöttem le hozzá frissítéseket, de egyiket sem tudom használni mivel akkor CD-t kér. Nem tudtok-e vhonnan hozzájuk crackeket?