Mindenki a tábornokot figyelte: a
repülőből még tolószékbe
kényszerült, de aztán nem bírt
magával: Jack Straw határozatát és a
sokat vitatott orvosi jelentést
meghazudtolva felállt kocsijából,
saját lábán, magára hagyva mozgott,
még a sétápálcáját is felemelte a
magyar munkásőrökből álló csoport
üdvözlésére.
Baráti öleléssel üdvözlöm a nagylelkű elvtársamat:
Nagy örömben volt részem tegnap 2001.március 24-dikén! A Nánamarosi Munkásőrkiképzőbázison fogadhattam, régi jó barátomat Agusto Pinochet tábornokot, Chile jótevőjét:
Elvtársaim végre elértük, hogy a mostani kormány is központilag ünnepelteti a Március 15-dikét!
Szerintem jövőre mi ünnepeltetjük Április 4-dikét, November 7-dikét stb...!
raba elvtárs
ui.: lesz még a Parlamenten 10mX10m-es VÖRÖSCSILLAG!
Ezen kepen Sz.Attila munkasör eppen parancsaimat hallgatja, hogy mikor kell a Baross utcaba lefordulni.
Pancelosaink Budapest ostromat szimulaljak a Csilleberci bazison.
Draga Jo Csabor Elvtars!
Ugy latszik nem csak legorvenybe, de egyuttal idoalagutba is keveredtel, mert több evtizeddel korabban landoltal Dnyetropetrovszkban a palyaudvar mogotti mellekutcaban. De ne aggodj, rovidesen arra megyunk katonai szerelvenyunkkel, amelyen eppen logyakorlatrol utazunk hazafele, es felveszunk. Arrol ismered meg a vagonunkat, hogy az ablakba ures Coca-Colas uvegeket raktunk sorba.
Ilyet mas szerelvenyeken nem latsz.
Ha hazaertunk, legalabb 2001-ig ujra atelhetunk nehany dicso, gondtalan evtizedet!
ELVTÁRSAK!
Az múlt hetet az előkészületeknek szenteltük a hagyárosböröndi titkos felderítő bázison.A terv szerint 15-én adott jelre a tömegben elvegyülő elvtársak négy szólamban kezdtek volna énekelni,2 szólam az Internacionálét,2 a Szovjet Himnuszt természetesen egyszerre.A megzavarodott ellenforradalmi csőcseléket a második hullámban érkező újonc elvtársak terelték volna a marhavagonokba.
A jelet én adtam volna meg,ejtőernyővel a Múzeum lépcsőjére ereszkedve ötágú vörös dobócsillagommal a szónok jobb szemére célozva!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Kissé elszámoltuk magunkat,"Héja" tipusú vádászgépem 23000 méteren dugóhúzóba került és egy légörvény elsodort.Földetérés óta három napja bolyongok mire elértem az első falut.
Ebben az utcában vagyok:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Hol vagyok? Vagy győzőtt a proletárforradalom????
Az elvtarsak mindig nagyon elkeserednek igy marcius 15. korul, de sebaj, itt a Harom Tavasz Unnepenek masik nagy esemenye Marcius 21. es a dicso 133 nap emleke, no meg Aprilis 4. - hazank felszabaditasanak unnepe majd felviditja az elvtarsakat. Keszuljunk a disszemlere!
A feleségeket küldjétek haza, vagy adajtok nekik fegyvert. Lesz rá bőven alkalmunk, hogy kielégítsük munkásőri altestünket.
Újból csak eredményekről számolhatok be:
Hajnali észak-pesti körutam sikeresnek bizonyult. Miközben a Mister sörözőben elfogyasztottam reggeli két kevertemet, térden lőttem a csapost, és további csonkítással fenyegetőztem, ha nem mázolja át a Mistert ELvátrsra és a korsó sör árát nem viszi le 85 Ft-ról 60-ra. Dolgavégzetten, kicsit megnyugodtam, és besétáltam a Rákospalotai margaringyárba, felszólítottam a munkásnőket és a munkás elvtársakat jönnének velem az igazgató irodájába. A dagadt kapitalista disznó épp akkor érkezett meg a Toyota 4WD-jével, amikor kérdőre vontuk, miért nem a munkásokkal együtt érkezik a munkahelyére?
Mivel nem volt hajlandó értelmesen válaszolni, bedobtuk a hidegsajtolóprésbe. Ezután előhalásztuk a 10 éve porosodó vöröscsillagot, kitűztük a gyár kapujára.
Fél óra múlva a gyártósorokat átállítottuk, és kicsivel később már vodkával köszöntöttük a kész gázolajat, amelyet napraforgóból állítunk elő.
Megszerveztem a munkásőrséget (10 ember a kapuhoz, kettő a hátsó kapuhoz, ugyancsak 10 az emletre.), ezután megünnepeltük a sikereinket, és elfogadtuk a margaringyári munkásnők hősies ajánlkozását, hogy 14-én éjszaka megszállják a Nemzeti Múzeum körüli bozótost, hogy másnap tüzet nyithassanak az ellenforradalmi tömegre. Tompa elvtársnak ekkor támadt az a fantasztikus ötlete, hogy a munkásnők mellé munkásőrőket osszunk be éjszakára. Üdvözöltük Tompa elvtársat és az ő ötletét, és két üveg konyakkal biztattuk a terv önkéntes végrehajtására.
Ezután öt embert és két dzsippet magamhoz vettem, hogy feldúljuk a Pest határában dőzsölő kulákokat. Az ott fellelt szesztől erőre kapva a Cérnagyár felé vettük az irányt, ahol megerőszakoltuk a vezérigazgatót, leokádtuk a feleségét, aztán őt is megerőszakoltuk. Miután eleget tettünk munkásőri kötelességünknek, röpke másfél óra alatt átálltunk lenalapú lőporgyártásra, és lemészároltunk néhány ellenforradalmárt, akik a mellékhelységből nyitottak ránk tüzet.
Jelenleg az Angyalföldi Akkumulátorgyár előtt ácsorgunk, mivel nem nyitnak nekünk kaput.
Terveink között szerepel a Hajógyár átvétele, melynek sikere esetén a Dunáról lőhetjük a Parlamentet és a Kossuth teret.
Már ki is néztem a Vöcsök II. szárnyashajót, amelyet saját kezemmel szeretnénk Aurórára átnevezni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁllj!
Vagy lövök!
Unja már, hogy hiába járja építőanyag kereskedéseket? Higgye el, ez holnaptól inkább okoz önnek örömöt, mint fáradtságot! Nyugdíjba küldtük az elhízott, öreg, rusnya tüzépes bárisnyákat, szemre is tetszetős csupasz elvtársnőket állítottunk a helyükre! Térjen be ön is a legközelebbi Tüzép telepre, győződjön meg róla, hogy végre megérkezett-e a cement!
Olga Fedorova a Szovjet Állami Fogyasztóvédelmi és Kereskedelmi Anyagbevizsgáló Központ dolgozója. Amint látható épp egy nagyon fontos termék minőségét vizsgálja. Olga a kizárólag hazai alapanyagokból készült, kisebb irodákba szánt titkárnői íróasztal terhelési próbáit végzi.
Nos akkor lássuk Olga íróasztal tesztjének az értékelését: Alapvetően az íróasztalról megállapítható, hogy egy fiatal, karcsú, nem túlsúlyos titkárnő súlyát az asztal legfelső lapja rugalmasan felveszi, nem törik, nem deformálódik. Az asztallap hossza, felülete a felfektetéses behatolás céljaira is alkalmas. A fiókok kihúzhatóak, kihúzás után a helyükre visszatolhatóak. A termék külső megjelenése esztétikus, és funkcionárius. A csőszerkezetű láb aljába beépített tapadókorong az asztalt kiválóan rögzíti, lökdöséssel és rángatással a bútort nem mozdul el a helyéről. A bútor terhelési próbái továbbá bebizonyították, hogy az illesztések fokozott terhelés és igénybevétel esetén sem nyikorognak. A termék sorozatgyártása megkezdhető. Olga Fedorovna, SZÁFKAK.