Nem lehet, hogy csak a directory-ba vannak alias bejegyzések is generálva, 02-03-stb. nevekkel, amúgy pedig az "igazi" az a 01-es sorozat? (Mondjuk elképzelni sem tudom, miért csinál ilyesmit, de lehet, hogy a felvevő saját működéséhez szükséges valamiért.)
Én bemásolnék mindent a lemezről, aztán fc /b-vel meg lehet ellenőriztetni, ha bitre ugyanazok a különböző sorozatokban, de azonos pozíción található fileok, akkor biztosan csak ilyesmi lehet. 12 giga nyílván nem fér el a 4.7-es lemezen.
1. Ebből összejön a kábé 12 giga - ergo valami nagyon nem kóser ezzel a 4.37-es lemezzel... :-/
2. A 04 vob-ok mind egyformák, és nincs is kisebb (05-s) tőlük - ilyen (szabványos) lemez nem létezik.
3. A 2,3,4 sorozat ifo-i, és bup-jai sincsenek sehol (szintén képtelenség)
Hmmm... (fejvakarás ezerrel... nem Krisztus után, hanem csak úgy...)
Próbáld meg DVDRemake-el (1.4.6-os törött lelhető a neten...) a video_ts könyvtár tartalmát megnyitni. Sokáig fog vele molyolni ilyen lehetetlen szerkezetnél (ha elbír vele egyáltalán...), de ha felnyalja, akkor exportáld, és exportálás után egy szabványos cuccod lesz. Nnnna, annak a fájljait is kérném ugyanígy bemásolni, és akkor már többet tudunk mondani.
Hello Mindenki!Egy nagy segitséget kérnék kaptam asztali DVD íróval írott lemezeket és nem tudom átmásolni mert 12giga helyet foglalna a Video TS ami egy 4,5 ös lemezen meglepő legalábbis egy laikusnak.Köszönöm ha valaki megmagyarázza mit kell tennem hogy átmásolhassam.
Nem minden íróval lehet teleírni. Amúgy Nero-ban File / Preferences / Expert features - Enable Disc at once overburning, és állítsd 99 percre. Csak DAO-ban lehet, és amikor megkérdezi, hogy túlírja-e , akkor engedd neki. Nem szabványos a CD, előfordulhat, hogy nem tudod olvasni, szerintem inkább ne erőltesd.
Kedves kollégák! Tud-e valaki segíteni? Szükségem volna a Sequoia 8.0 verzióju telepítőjére. Regisztrált felhasználó vagyok, csak megsérült a gyári telepítő cd-m.
Ez a codec az aranystandard. A beállításnál: ez a szabvány audio-cd-íráshoz szükséges formátum, azért kell így beállítani. Ráhúzod a wav-okat péel a Nero Audio CD-projektjének baloldalára, leveszed/meghagyod/módosítod kedved szerint a 2 másodperces szüneteket a track-ek között a Project properties-nél, Burn fülön D(isc)-A(t)-O(nce) módra állítod, sebesség max 8x, oszt hadd szaladjon. Ha CD-text-et is akarsz rátenni, akkor írás előtt meg kell adnod előadót, albumot, számcímet, stb., és ő yól beleégeti majd. A jó minőségű japán auto-hifik mindegyike tudja olvasni ezeket a szövegeket.
Mél ment, + használd a spacc által leírt Winamp output-plugin-t. Beállítása: Options->Preferences->Plug-ins->Output->Nullsoft Disk Writer Plug-in->Configure->Conversion-nél a PCM, 44,100 kHz, 16-bit, sztereó legyen beállítva.
Köszi. A helyzet az, hogy meglehetősen laikus vagyok ilyen tekintetben, tehát kicsit részletesebb segítség kellene. Hol tudom megnézni, hogy Fraunhofer van-e nekem ill. ha nincs, hogy tudom beszerezni? Ha megvan, akkor pontosan hogy néz ki a procedura?
A cél elsősorban nem mindjárt audio CD gyártása lenne, hanem egyszerűen wav készítése a gépre.
Nem progi kérdése, ha Fraunhofer codec van a gépeden akkor bármely progi azt fogja használni. Annál jobb nincs is MP3-ra. Javaslom a winamp diskwriter pluginjának használatát, ha vaw-ra akarod átkonvertálni, de ennek csak akkor van jelentősége (bár ajánlott) ha editálni vagy normalizálni akarod a filét. Amúgy a legtöbb íróprogi elboldogul a röptibe átkonvertálással is, viszont ez azért nem ajánlatos,mert nagyon sok "elrontott" tulvezérelt "produktum" kóvályog.
Nem kifejezetten ide tartozik a kérdésem, de szerintem Ti tudtok segiteni.
Szóval, milyen módszerrel és progival tudok Mp3-ból a lehető legjobb minőségű audio-filet nyerni? A neten egy csomó otlet van, de nem nagyon szeretnék kisérletezni, a legjobb megoldás kellene.
Segítsetek már, nem tudok rájönni, hogy kell Nero 6-tal kiírni DVD formátumot, vagyis VIDEO_TS mappában lévő VOB és egyéb fájlokat, ahol már van írási kép, tehát nem kell szerkeszteni. Odaáig eljutottam, hogy a DVD-Video öszeállításban a Lemez CD/DVD kép vagy Elmentett Project-et kell választani (remélem jól gondolom), de ha erre kattintok, akkor egy Megnyitás ablak jön be, na innentől nem tudom, hogyan tovább. az oké, hogy itt kikeresem a kiirandó fájlt, de alul fájl nevet is kér, oda mit kell beírni és innen hogyan tudok az írásig eljutni? Bármit írok be, azt írja ki, nem találja a fájlt, szóval itt totál elakadtam. Próbáltam a DVD-Videó Fájlok felírást is választani, onnan ki tudom írni, de vagy sikerül, vagy nem, mert annál meg olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a DVd-Videó fájlok megfelelés tesztje sikertelen, a DVD-Videó eredménye lejátszhatatlan is lehet (de ettől még kiírja, ha leokézom, csak az esetek többségében rosszul, nem lehet lejátszani). Úgy szeretném a DVD-t kiírni, hogy asztali lejátszón is lejátszható legyen a lemez, ne csak PC-ben. Nem értem, hogy CD/DVD kép vagy Elmentett Projekt-ből hogyan lehet (ez a Nero Expressz-ben az alsó sor), pedig biztos, hogy innen kell kiírni. Ha valaki valami útmutatóval szolgálna, megköszönném.
sziasztok remélem tudtok segíteni: dvd irót hogyan lehet tisztitani? irtam vele filmet + zenét is és akadozik, nem játsza le stb régebben nem volt ilyen gondom
“A sikeres üzletemberek kiegészítõje” Az üzletemberek számára elengedhetetlen a névjegykártya használata. A legújabb technikának köszönhetõen olyan névjegykártya készítésére van lehetõség, mely a szimpla elérhetõség, bemutatkozás mellett digitális tartalommal bír.
A cd-rom névjegykártya elõnyei:
* Cégbemutatók, termékbemutatók, prezentációk kíváló eszköze * Teljes Prospektusokat, reklámanyagokat, bemutatókat helyettesít * Sikeres tárgyalás után az ügyfél csak behelyezi a számítógépbe, és választhat a termékek szolgáltatások közül.