Keresés

Részletes keresés

OldReelFilm Creative Commons License 2018.05.31 0 0 4010

Ez Amerika címen ment nálunk, két filmből volt összevágva - a rendező engedélyével:

https://www.imdb.com/title/tt0141901/

https://www.imdb.com/title/tt0141902/

90 után még volt egy rész: Ez is Amerika címen.

Előzmény: Zolket (4009)
Zolket Creative Commons License 2018.05.31 0 0 4009

Hello mindenkinek!

Azt a filmet keresem amit a 80-as években játszották  a magyar mozikban és az amerikai elitről és azok egyéb különleges szokásairól szólt. ez inkább egy dokumentum filmre hajló mozi.

amire emlékszem, hogy limuzint lehetett bérelni és ott volt egy talán guminő, amivel elszórakozhattak amíg a következő tárgyalásra értek ( ez maradt meg a tizenéves agyamban). de mintha több különálló történetből lett volna összerakva.

ha valaki ebből tudja és jelzi annak örülnék. 

köszi

apazoli01 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 4008

T filmkereső !

Nagyon szépen, és nagyon hálásan megköszönöm A rutinmunka c. 1882, vagy 1985, ill. 86-os magyar film letölthető linkjét, jobban mondva a helyet ahol letölthető linket is találok !

Üdvözlettel !:

Apazoli01 !

Előzmény: Szigzsu (1622)
Kipper Creative Commons License 2018.05.27 0 0 4007

A 2. szerintem a Force Five sorozat lehet, pontosabban az egyes evadokbol keszult zanzasitott valtozat, a Shogun Warriors.

https://en.wikipedia.org/wiki/Force_Five

Leginkabb a 4. evad: Grendizer (Goldorak) hangzik hasonloan.

Előzmény: Börcsök István (4002)
Börcsök István Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4006

Köszönöm a választ, de sajnos nem ezt keresem!

Előzmény: 0101011 (4004)
Börcsök István Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4005

Hatalmas vagy! Köszönöm!

Előzmény: OldReelFilm (4003)
0101011 Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4004

2. a Voltron-sorozat.

Volt belőle összevágva egy filmváltozat is, egy ismerőmnek gyerekként megvolt import VHS-en.

Youtube-on megtaláltam most, gyorsan le kell kapni mielőtt leszedeti a copyright:

https://www.youtube.com/watch?v=_lTcJbIoyaU

OldReelFilm Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4003
Börcsök István Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4002

Szisztok! Keresek 2 filmet!

1- régi film, fekete-fehér, talán magyar film, de nem tenném rá a nyakam! Úgy kezdődik, hogy egy turbános csávó mesél egy kisfiúnak egy történetről! fügefáról ettek és megnyúlt a fülük, és igazából ennyi amire emlékszem!

2- mese film! 80-as években láttam, de lehet hogy régebbi! Szerintem nem sorozat volt mert 70-80 perces lehetett! Óriási robot volt benne, szarva, és hatalmas kardja volt! Nem tudott átalakulni, az űrben repült, és egy teher vagon csatlakozott a talpához, már nem tudom mit szállított. az emberek a lábfején mentek be, és egy lifttel mentek fel a fejbe, vagyis a vezérlőbe! A végén harcolt egy másik robottal az űrben, és szerintem kimerítettem minden emléket erről a meséről! Az biztos hogy nem VOLTRON, DAITON, stb. ezek sorozatok voltak!

Előre is köszönöm a tippeketmegfejtéseket! 

gabriel.vandas Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4001

Sziasztok!

Egy filmet keresek (talán 70-es évek), amelyikben a következő jelenet volt:

Egy társaság japán vendéglőbe megy. Leülnek körülnéznek. Sok asztalnál egy nagy edényt látnak.

Egy másik asztalhoz is kihoznak egy szintén ilyen nagy edényt. A pincérnő mond valamit, majd elmegy.

A társaság egyik tagja hatalmas ordítással eldobja az edény tetejét a vendéglőben.

Másik asztalhoz is hoznak egy ilyen edényt, a pincérnő mond valamit, majd elmegy. Itt is az egyik vendég nagy ordítással eldobja az edény tetejét.

A társaság aki ezt látja, megállapítja, hogy ez valamilyen helyi szokás lehet.

Nekik is kihozza a szokásos nagy edényt a pincérnő, japánul mond valamit, de nem értik. A pincérnő elmegy.

A társaság egyik tagja leveszi az edény tetejét és hatalmas ordítással eldobja.

- Miért dobtad el? - kérdezik tőle.

- Mert nagyon forró volt! - válaszolja. (Ezek szerint a pincérnő mindenkinek azt mondta, hogy "Vigyázat az edény forró", de senki sem értette, ezért ordítva dobálták a vendégek az edény fedőjét.)

kannibál Kovács Creative Commons License 2018.05.26 0 0 4000

Üdv mindenkinek.

Valaki meg tudná mondani, melyik filmből való ez a jelenet?

Előre is köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=U2iqlsd2ZP0

seci Creative Commons License 2018.05.25 0 0 3999

https://archive.org/ es keress nyelvre. Eleg sok, foleg regi film van fenn.

-seci

Előzmény: Törölt nick (3998)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.23 0 0 3998

Sziasztok! Német, vagy német szinkronos ÉS német feliratos filmet keresek. Mesefilm, bármi jöhet... náci film, vagy Derrick, bármi!

Köszönöm szépen előre is!

0101011 Creative Commons License 2018.05.15 0 0 3997

Keresem a Hupikék Törpikékből szinkronosan:

2. évad 21. rész: For the Love of Gargamel / Szeressük-e Hókuszpókot?, vagy akármi a magyar címe

5. évad 2. rész: Puppy / Kutymorgó

5. évad 4. rész: The Smurflings / A törpifjoncok

5. évad 5. rész: He Who Smurfs Last / Letört törpök

5. évad 14. rész: Mud Wrestling Smurfs / Iszapbirkózó törpök

apazoli01 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 3996

Ha nem akarom akkor is az üzenőfal jön be neken ITT !

tommystar Creative Commons License 2018.05.10 0 0 3995

Szia!

Bár pontosan nem tudom mi a különbség a Hófehérke 1. szinkronja és a 1994-es 1. szinkron módosítása között, talán csak annyi amennyit az iszdb említ, hogy a bevezető narrációt és a mesélő szövegét más olvassa fel... Szóval ettől a tudatlanságomtól eltekintve szerintem nekem az eredeti Hófehérke szinkron van meg VHS-en, 1989-ben sikerült megszerezni és az biztos, hogy Pálos György a mesélő az elején.

Valamint engem is nagyon foglalkoztat a Csipkerózsika eredeti szinkronja, úgyhogy maximálisan megértem a fáradozásaidat, még a korabeli sajtó vagy a kritikák sem említenek egy közreműködő színészt sem, már, amelyet volt alkalmam olvasni. 1966-ban játszották a mozik pár hónapig, én biztosra vettem, hogy ez is eltűnt vagy letörölték, mint annyi mindent.
Ha bármit megtudsz róla, akkor jelezd, ill. ha a Hófehérke érdekel, jelentkezz!

Előzmény: AndrasHorvath (3942)
apazoli01 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 3994

Élnézést kérek, de a 3992 Hsz-ű hozzászólásomat, nem kell figyelembe venni, az csak váletlen hogy Itt bennmaradt !

Baráti üdvözlettel !:

Apazoli01 !

apazoli01 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 3993

Kedves Filmkeresők és feltöltők !

Az Amikóm, automatikusan rossz időbeállítása miatt, kettő magyar film felvételéröl, úgy lemaradtam, mint a borravaló !

A filmek címei! !:

Zsákutca magyar film 1984

rutinmunka,magyar film 1982

A filmek a Port.hu-n !:

Zsákutca magyar tévéfilm, 69 perc, 1984 Az utca neve mostanság nem ismert, de 1984-ben, amikor Budapesten ott vidámkodtak a Kabarészínház művészei, már "Ár utcának" nevezték. A X. kerületben lévő utcák neveinek is külön történetük van, a házmesternő úgy nyilatkozik a darabban, eredetileg Tatárdúlás utcának hívták, csakhogy a háború alatt találat érte a táblát. Ekkor kezdődött minden... Kövessen minket a Facebookon! Stáblista: Szereplők Balázs Péter Csákányi László Csala Zsuzsa Szerednyey Béla Szombathy Gyula Szuhay Balázs Vass Gábor Nyertes Zsuzsa Benedek Miklós Mikó István Nagy Bandó András Verebély Iván Tábori Nóra Tahi Tóth László Alkotók

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Rutinmunka magyar tévéjáték, 1982 Egy gyógyfürdőben sorozatos markecolások történnek. Két nyomozó igyekszik fényt deríteni az esetekre, de eközben két gyilkosság bolydítja fel a gyógyfürdőt. Kövessen minket a Facebookon! Stáblista:Alkotók

Szereplõk:

- Cserhalmi György
- Eszenyi Enikõ
- Korcsmáros Jenõ
- Dózsa László
- Lõte Attila
- Hollósi Frigyes
- Paláncz Ferenc
- Méhes Marietta
- Hõgye Zsuzsa
- Katona János
- Ronyecz Mária
- Usztics Mátyás
- Pogány Judit
- Máthé Erzsi
- Szûcs Ágnes
- Kárpáti Denise
- Váradi Hédi

A fenti két  magyar film feltévését, előre is, nagyon szépen és nagyon hálásan megköszönöm Minannyiótoknask  ! ; Högy feltevő esetén, természetesen, külön, hálás kézcsókkal is !

Baráti saeretettel, illetve, barátian, szerető kézcsókkal üdvözöllek, Mindnyájatokat !:

Apaszoli01

apazoli01 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 3992

Kedves fórumozó barátaim, Keresem, Rutinmunka 1982. és a Zsákutca  c. magyar filmek  lemezre is tehető linkjét A feltevőnek, ezt, nagyon szépen és hálásan megköszönöm ! Hölgy feltevő esetében, természetesenkülön hélás kézcsókkal is !

Az Amikóm időzítési hbája miatt sajnos egy az egyben lemaradtam róla !

Baráti szeretettel. illetve szerető kézcsókkal, üdvözöllek MIndannyiótokat !:

Apazoli01 !

pobeda Creative Commons License 2018.04.21 0 0 3991

A válaszokat láttad? 

Előzmény: Gyapjukalap (3990)
Gyapjukalap Creative Commons License 2018.04.21 0 0 3990

Kedves Fórumozók!

Kanada és Új Anglia történelmével kapcsolatos filmeket keresek. Tudtok ilyeneket ajánlani? (mint a Skarlátbetű / Salemi boszorkányok stb.) Segítségeteket előre s köszönöm.

Kipper Creative Commons License 2018.04.16 0 0 3989

Amazon és eBay hoz egy csomó találatot. Igaz, magyar hangot egyiken sem találtam, csak angol, német, olasz, francia és spanyol audio-t.

Előzmény: gyorgyk19 (3988)
gyorgyk19 Creative Commons License 2018.04.15 0 0 3988

Én is ezer éve keresem a szabálytalan szabályos filmet. Ha sikerült megszerezned nagyon hálás lennék ha bármi formában én is megkaphatnám Tőled, ha szükséges szívesen áldoznék is rá.

Előzmény: Törölt nick (1433)
Mike Creative Commons License 2018.04.11 0 0 3987

Megköszönöm, ha megteszed

Előzmény: pobeda (3986)
pobeda Creative Commons License 2018.04.10 0 0 3986

Megkérdezzem a KT oldalán, vagy regisztrálsz?

Előzmény: Mike (3984)
pobeda Creative Commons License 2018.04.10 0 0 3985

Vagy olasz. Talán a Kritikus Tömeg
https://kritikustomeg.org/forum/10/filmet-keresek

Előzmény: Mike (3984)
Mike Creative Commons License 2018.04.10 0 0 3984

Ezer éve keresem azt a filmet, és  fogalmam sincs mi a címe, meg milyen nemzetiségű film, akár magyar is lehet.

Tehát van egy szőke kisssrác, aki mezítláb megy iskolába, és a tanára vesz neki egy cipőt, és az osztály előtt számolja a szegecseket a cipő talpán, miközben az egész osztály a kissrácon röhög, és közben egyre többen mennek mezítláb suliba.

Olyan 20-30-as években játszódik a film, az iskolában még vaskályhával fűtenek.

Köszi!

Horváthné Papp Ildikó Creative Commons License 2018.04.02 0 1 3983

Sziasztok ! Tudnátok-e segíteni ? Keresek egy filmet, amelyben egy fiatal festő lány megismerkedik a parkban egy idős hölggyel. akit megkér arra hogy lefesthesse a lakásában .A festmény láttán a lány anyja felismeri a szemeiről. hogy az idős hölgy az ő édesanyja.  Köszönöm !

gacsat4 Creative Commons License 2018.03.29 0 0 3982

Drága Barátaim! Vígjátékokat keresek esős napokra. Sok napfény és pálma szükséges. Blue Hawaii, Kincs ami nincs, ilyesmik.

Hét nap és hét éjszaka.

warr Creative Commons License 2018.03.27 0 0 3981

Ez mondjuk pont egy olyan film,  hogy nem nagyon felejti el az ember,  ha volt hozzá szerencséje :-) 

Amúgy jah,  mondhatjuk hogy sok filmmel találkozom,  már csak a munkámból kifolyólag is. 

Előzmény: kafe11 (3980)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!