A végeredmény szerint az összbevétel 387.465.405, tehát még van 10 nap, hogy meglegyen az új ( és valószínüleg utolsó ) gyorsasági rekord, a 400 milliós, valamint kell még 12,5 millió, hogy a film elérje az USA No.3 helyezést.
Hát próbálják titkolni... (de mi tudjuk, amit tudunk)
Amúgy a fickónak szvsz. 2.osztályú Brinkman arca van, jó hogy csukja mögé rakták, elég nehéz belőle kinézni egy Császárt.
Itt van nálam az Insider's Guide (multimédiás cd az I részről) 1 cdje, aki a karakterekről, eszközökről, járművekről kérdezni akar szívesen megválaszolom, vagy mellékelem a cdről a megfelelő oldalt. Ja és meg van a teljes forgatókönyv képekkel ilusztálva.
Elnézést, hogy csak most szólok közbe, de eddig nem igazá voltam hálóközelben.
Szóval akkor én is jól gondoltam, hogy a két fószer gyakorlatilag egy és ugyanaz?!?
Kiváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan "olvasztják" össze a kettőt, hogy mikor derül ki a turpisság.
A film hétfőn hozott megint több mint 1 milliót ( precízen: 1,065,109 ) ezzel az összbevétel jelenleg: 386,249,482 dollár.
Ha minden jól jön ki és ezt tartja akkor ha H-Cs bejön cca. 4 millió és a hétvégén 6 ( ez olyan reálisnak tűn ), az együtt 10 ( lenne ) és akkor hétvégére meglenne a 396.000.000.
Mivel tegnap volt az 55. napja a bemutatónak, még van hátra 11, hogy azt a fránya 400 millát elérje, tehát jövő hét péntek előtt ( Csütörtök, 07.22 ) kéne ezt elérni.
Hát......, szódával, de remélem csak meglesz.
Egyébként a tegnapi Box-office elég érdekes, tessék megnézni az második és az ötödik hely közötti óriási különbségeket, valamint azt, hogy melyik film hány hete fut és ezután megnézni a SW bevételét, ehhez képest egyáltalában nem rossz, sőt :
Karacsonyra nekem is lesz DVD-m......
Kulonben megkaptam a SW PM konyvet.Vasarnap elkezdtem olvasni.......es be is felyeztem aznap. :-)
Nagyon jo ,olvassatok el!
Az egyik az, hogy a jelek szerint ( miután Japánban az ottani összes rekordot megdöntötte, az eddigi csúcstartó Godzilláét is ( mily furcsa, Japán, Godzilla ) a film felugrott a
a nemzetközi összbevételi listán a 21. helyre.
A másik ami még jobb:
MOST OLVASTAM ( theforce.net ) HOGY KARÁCSONYKOR KIJÖN A STAR WARS DVD-N ( a trilógia valószínüleg ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA EZ IGAZ, AKKOR BESZARÁS ÉS VALÓSZÍNÜLEG A TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB DVD ELADÁSA LESZ ÉVEKIG.
AHOGY MEGJELENIK A WEBOLDALON AHONNAN DVD-KET RENDELEK, ELŐ FOGOM JEGYEZTETNI MÁR MOST.
Hát igen, a nyári moziszezon elég erős, ez nem az a december- március amikor a Titanic volt a nyerő.
A SW-nak ugyan csökken a vászonszáma, de ez lehet, hogy nem rossz, mert így kevesebb teremben lehet, hogy hosszabb ideig érdemes lesz műsoron tartani.
Május 27-én, amikor először láttam Orlandoban, egyszerre több mint 5 teremben futott és mit mondjak sosem láttam úgy a filmet, hogy tele lett volna a mozi ( max. negyedház ), kivéve New Yorkot ( Manhattan ), ahol alig volt mozi ami adta volna ( máig nem értem ) és a reggel 9.45-ös előadás is 85%-os volt.
Jó Orlandoban lehet, hogy a népek napközben a Universal, a Disney és a Sea World nevü theme parkokban mulatták az időt és ezért délután nem jártak moziba, mint én.
Egyébként ott ( Orlando, Florida ) az egyik moziban volt külön, SW bejárat, ahol csak a SW jeggyel lehetett bemenni és kaptál kezedre pecsét, hogy nehogy más terembe menj be. A Disney féle Pleasure Island-en ellenben ( 21 termes mozi ) nem volt semmi pecsét meg külön bejárat. Tehát fel is volt fújva egy kicsit a dolog az elején.
Nyilván sokan nem mentek el megnézni a filmet az első hetekben, mert a bevételek heti ( teljes heti ) lebontásban még mindig 10 millió felett vannak.
Most, hogy már kevesebb vásznon adják nem biztos, hogy ez automatikusan a bevételek drasztikus csökkenéséhez vezetnének ( most majd max. a termek nem 1/4 hanem 1/2 házzel mennek majd ( vagy nem ).
A film kifutása még nagy, ha sokáig műsoron marad akkor azt a közel 90 milliót ami ahhoz kell, hogy a SW ( 1977 ) No.2 helyét elfoglalja még be tudja hozni.
A Titanic pedig majdnem biztos, hogy a 450 millióval kezdve meg fogja tartani a bevételgyorsasági rekordját.
Múlt héten már megadtam a linket a Titanic/Star Wars táblázatokhoz ( számszerint 2 db ), legyen már valaki olyan helyes, hogy rakja már be ide táblázat formájában, mert elég jól mutat, látványos, áttekinthető és én találtam :))
Ezek szerint a Titanicot 36 héten(252 nap) vetítették?
Ha a TPM is megy ennyi ideig nem reménytelen az 500 milkó.( d3 módszerével becsülve 444 és 508 m$ közt lesz a bevétel a 252 napon )
Valoszinuleg nem sokaig lehet mar a TPM 4-5. helyen, bar ki tudja, megelozte ugye az Austin Powers-t, a South Park-ot (es ezek kesobbi bemutatok voltak).
Na, itt a kovetkezo 3 het:
jul. 14.: Muppets From Space
jul. 16.: Eyes Wide Shut (Tom Cruise/Nicole Kidman), The Wood, Lake Placid (Bridget Fonda/Bill Pullman), The Velocity of Gary (Salma Hayek)
jul. 23.: Drop Dead Gorgeous (Kirstie Alley/Denise Richards), The Inspector Gadget (Matthew Broderick), The Haunting (Liam Neeson/Catherine Zeta-Jones)
jul. 30.: The Runaway Bride (Julia Roberts/Richard Gere), Deep Blue Sea (Samuel L. Jackson/LL Cool J), Mystery Men (Ben Stiller/Janeane Garofalo)
Szoval van itt 1-2 veszelyes film, bar olyan igazi "blockbuster" nincs. Kerdes, hogy a TPM tudja-e tartani a 4-5-6 helyet mint eddig.
Ja igen, a Titanic a 450 milliot a 81., az 500 milliot a 98., az 550 milliot a 121. es a 600 milliot a 252. napon erte el.
Elég meggyőző a becslés, gondolom a csökkenést az gyorsítani fogja, hogy egy idő múlva nem fogják az összes moziban vetíteni...
Viszont attól is függ, hogy milyen új filmeket fognak bemutatni (ezzel kapcsolatban van valami infod?) a közeljövőben, jó esetben még 'sokáig' lehet a 4.-5. legjobb.
Azért érdekelne, hogy a Titanic mikor érte el a 450, ill. az 500 milliot?
Üdv
Valamelyik Timothy Zahn regényben van utalás arra, hogy az Erő két oldala leárnyékolja egymást, ez egész tűrhető magyarázat arra, @citrom: hogy a Coruscanton, a Jedi mesterek tucatjaitól körülvéve, hogy tud észrevétlen maradni P., pont a jó Erő túlsúlya az ami "láthatatlanná" teszi. Míg Maul megjelenését a Tatooinon rögtön megérzik.