Hogy ez nekem csak most jutott eszembe, hogy itten is lehet eme sportágról tere-ferélni! Szóval egy érdeklődőt szurkolót remélem elfogadtok eme topicban.
Kotonowaka rulez.
köszi a választ. (Ez volt a márciusi. A Eurosport mindig késéssel adja le a felvételt, de legalább leadja. Hacsak más, sokkal fontosabb sportesemény - pl. Afrika-kupa selejtezőmeccsek :(( - miatt nem törli a műsorból).
A tornát Musashimaru nyerte megygőző teljesítménnyel (13-2), csak Daizen verte meg és Kaio az utolsó napon, de akkor már biztos győztes volt. Tochiazuma lett a második 12-3-mal, nagyon jól sumozott!
Kaio a végére belelendült 10-5-tel zárt!
hát ez így ebben a formában nem igaz, de az tény, hogy kellenek a kilók! (volt 5-6 éve még egy 280!!!!! kilós sumos (nevét elfelejtettem :-( ) aki ellen annyit kellett csinálni, hogy ki kellett lépni az útjából és ő eldőlt a saját súlyától...
szerintem már ez is sok, ami Musashimarunak van. 180-190 már elég (lásd Takanohana)
Hogy mondhatsz ilyet!? Ez ész sport.:-)
Na jó, de komolyan: azért nem csak a súly számít. Példa erre az előbb említett Terao, aki szép eredményeket ért el annak ellenére, hogy milyen kis vézna gyerek.:-))
6 nap után 3 veretlen van: Musashimaru, Tochiazuma és Hayateumi
Kotomitsuki behúzott 2 vereséget zsinórban, így 3-3-ra áll (már rosszabb, mint az előző torna végén...) Kaio viszont feljavult, már 4-2!
most megy a második 3 nap közvetítése
Kaionak össze kell szednie magát, eddig 2-2-re áll
Kotomitsuki továbbra is nagyon jó formában sumozik! Musashimaru 4-0, magához tért a múltkori kudarc után