Keresés

Részletes keresés

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 426

"Németországban mutatott már a királyi TV (ARD, ZDF) is olyan német tüntetéseket, ahol "OV-t kancellárnak" feliratú táblákat vittek."

A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen, bár néha az elsőben kételkedem.

Úgy tudom, ezt Einstein mondta.

Tételei közül ez és az e=mc2 úgy néz ki kibírta az idők próbáját.

"Mondon, benyögéseid tisztán mutatják, hogy neked halványlila fingod sincs a német valóságról"

Mondtam már, hogy az egyik unokatesóm született német - még magyarul se tud?

Úgy mellesleg egy kisváros körzeti orvosa (tudom, hogy ott nem úgy nevezik az ilyet, csak az ittenihez való viszonyítás miatt írtam így).

Gondolom neki azért csak van némi rálátása az ottani helyzetre, de majd szólok neki, hogy járjon hozzád tanfolyamra!

Előzmény: rocky reloaded (425)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.16 0 0 425

Info csak neked: Németországban mutatott már a királyi TV (ARD, ZDF) is olyan német tüntetéseket, ahol "OV-t kancellárnak" feliratú táblákat vittek. De sok német kollégám is egyre inkább azt mondja, hogy OV-nak migránsügyben teljesen igaza van. Csak úgy mellékesen ez egy Merkel-lel foglakozó topic, OV fikázásra van számtalan más topic is: Kéretik a napi orbánozási szükségleteidet kielégiteni ezen topic_okba. Egyébként már a német rendörszakszervezet is kerítésépítést követel a kormánytól. Merkel egy durva hibát követett el (vagy megmondták neki, hogy ezt a hibát el kell követnie), s ez már annyira durva, hogy a szokásos liberónáci médiahazudozás ellenére a köznépnek is egyre világosabb, hogy itt biza rendesen átverik. És a köznép nem hülye, a németek is egyre inkább ébredeznek. Egyébként az ARD vasárnapi fö hiradójában azt is mutatják, hogyan tette a CSU pártkongresszusán Seehofer (bajor miniszterelnök) Merkelt nyilvánosan nevetségessé. Vagy a CDU ifjúsági tagozatának kongresszusán (Deutschlandtag) hogyan oldalgott el Merkel behúzott farokkal, mert a CDU utánpótlása felállva és bravózva tapsolta a CSU-beszédet, míg Merkel beszéde után csak egy kis langymeleg udvarias taps volt. Mondon, benyögéseid tisztán mutatják, hogy neked halványlila fingod sincs a német valóságról. De a mellényed az annál nagyobb, mert ugye a hithü liberónáci az mindig mindenkinél mindent jobban tud és mindig igaza van.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (422)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 424

A szerelem minden akadályt legyőz, búgd csak a bókjaidat!

(Hehe! Tudom, hogy úgy is megnézed, én is úgy szoktam az általam kixeltekkel.)

Előzmény: 3A3a (423)
3A3a Creative Commons License 2015.12.16 0 0 423

tőlem lehet liberónáci is valaki, másféle politikai nézeten vagy elgondolkodik az ember, vagy röhög rajta - de az ilyen alpári személyeskedés nem érdekel. Sokkal kulturáltabb ilyet olvasni.

Előzmény: rocky reloaded (418)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 422

"Kérdezz meg egy hivatásos médiamunkást, hogy ez mit is jelent."

Nem kérdezek, mert nem a hivatásos médiamunkás "véleménye" számomra a mérvadó.

Ő hivatásos és médiamunkás. Műveletterv alapján dolgozik.

A többi meg az ő termékeinek a fogyasztója, illetve nem fogyasztója.

Én az elmúlt két évben - akárhol megfordultam és az elég sok hely volt - nem hallottam mást, csak az Orbán anyázását, ettől függetlenül valszeg ő fog nyerni 2018-ban, még nem jött el a bukásának az ideje. (Általában qrva rossz jós szoktam lenni, bárcsak megmaradna ez a jó tulajdonságom).

Azt gondolom, hogy akárki állna most a Merkel helyére, nála is beállna a nix ugribugri állapot, ezt a problémát nem lehet csak Európában megoldani - de ez már egy T-Online-n szocializálódottnak - ezt is gondolom - magas pálya.

Előzmény: rocky reloaded (421)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.16 0 0 421

Öcsisajt nekem kötetlen munkaidöm van, de legalább heti 60 órát robizok. De megint mellébeszélsz, mert semmi köze a Merkel körüli eseményekhez (amiröl németekkel történö angol társalgással nemigen lehet infokat szerezni). Nézzél pl. német adókat (a legnépszerübb talk-show-okat) Egy hónapon belül alapvetöen megváltozott ott is a helyzet (ezeket müsorokat sokmillióan nézik). Azelött Merkel nevét csak megfelelö áhítattal lehetett kimondani. Most meg már nyílt színen elég kemény vélemények hangzanak el róla. Vagy a Merkelröl a médiákban mutatott fotók színeváltozása az utóbbi két hónapban. Egyre elönytelenebbül mutatják Merkelt. Kérdezz meg egy hivatásos médiamunkást, hogy ez mit is jelent. További jó liberónáci hörgést kívánunk neked.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (419)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 420

Online-n

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (419)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 419

"A T-Online portál gyakorlatilag egy hivatalos fösodratú média a szokásos központi ellenörzéssel, míg az Index egy liberónáci magánmédia."

Oszt mégis itt lopod (német munkamorál?) a napot, nem a T-Onkine-n.

Ott üsd a vasat, mi innen nem szavazhatunk oda, de te még mindig szavazhatsz ide (kibic effektus).

Hát akkor nyomjad ott is, hajrá!

Ja, és a berakott mondatod pontosan jelzi az elfogadhatósági szintedet.

Előzmény: rocky reloaded (417)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.16 0 0 418

Nem kell vele foglalkozni, csupán egy szerencsétlen liberónáci eszement agymenése. De kellenek az ilyen olvtársak is, mert jelentös szórakoztató értékkel bírnak: Jókat lehet röhögni rajtuk.

Előzmény: 3A3a (409)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.16 0 0 417

Nun, öcsisajt, van némi különbség az Index meg a T-Online között. A T-Online portál gyakorlatilag egy hivatalos fösodratú média a szokásos központi ellenörzéssel, míg az Index egy liberónáci magánmédia. Úgy info még csak neked: A Süddeutsche Zeitung (egyik legpatinásabb német lap) még keményebben ír Merkelröl. Szóval már a hazugságmédiák hivatásos médiamunkásai is elkezdtek kíhátrálni Merkel mögül (eddig 200+%-os csontig nyalás volt a jellemzö, úgyhogy a különbség és pálfordulás igen jól érzékelhetö). További infó de csak neked: Én már igen régen élek itt Németországban és a németeket nemcsak pár ismerösökön keresztül, angolul ismerem, hanem benne élek a német mindennapokban. Maradjunk úgy, hogy az eddigi benyögéseid alapján neked halványlila fingod sincs a német valóságról. Mellébeszélésed meg tipikus liberónáci tempó. Beszéltem pár CDU taggal a környékünkröl. Mind azt mondják, hogy a tagság egész mást kíván, mint amit a CDU pártkongresszuson mutatnak. A szavazófülkében meg mindenki simán szavazhat pl. az AfD-re is. Egyébként a CDU-ban is már nyilvánosan felszólaltak, hogy elég volt abból, hogy mindenkit leszélsöjobboznak, aki egy normális rendezett életet akar élni. További jó liberónáci hörgést és habzást kívánok neked.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (411)
megélhetési toleráncs Creative Commons License 2015.12.16 0 0 416

az alaptalan személyeskedés a vitaképtelenség bizonyítéka.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (407)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.16 0 0 415

Ez egy nyilvános Fórum.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (414)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 414

Kért valaki, hogy szólj?

Na ugye!

Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.16 0 0 413

Gondolod, hogy a tiéd szóra sem érdemes :-)))

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (412)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 412

Nem tudtam, hogy a közelben vagy, akkor a fejed lett volna a téma.

Előzmény: Törölt nick (410)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 411

Az Index meg ez a fórum meg Magyarország legnépszerűbb portálja, aztán olvasgass csak bele!

A felsőbbrendű melldöngetésetek és óbégatásotok mellett csak az általános kiröhögésetekkel és a ti bohócnak való nyilvántartásaival van tele.

No ebből is lehetne válogatni!

Előzmény: rocky reloaded (403)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.16 0 0 410

Miért pünkt az elvtárs hoogyhólyagával kell foglalkoznod ? Ilyen furcsa vonzalmaid vannak ?

3A3a Creative Commons License 2015.12.16 0 0 409

A kulturlény megszólalt belőled, ezért kapsz egy szép X-et (ha erre reagálsz, azt már nem fogom látni)

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 0 0 408

Böff.

Egészségedre!

Valami normálisat esetleg nem tudsz?

Előzmény: rocky reloaded (405)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.16 -1 0 407

Érdekes, nem érdekes, az enyém és én jól meg vagyok vele.

Tájékoztatásul közlöm veled, hogy az általam ismert (nem is túl kis) német kör nem Vida Ildikókból áll és az angolt, mint közös és jól használható nyelvi eszközt meglehetősen magas szinten művelik, úgy hogy fel sem merült a német nemtudásom problémája (ja és ebbe a körbe igen sok más nemzetiségű okos ember tartozik és köszönjük szépen, jól vagyunk)

"érintettség okán viszont szeretném, ha merkelné minél hamarabb eltűnne"

Magánügy.

Menjél ott is teret hugyozni, hátha sikerül valamit elérned!

Előzmény: 3A3a (406)
3A3a Creative Commons License 2015.12.16 0 0 406

érdekes világképed van... és az önbizalmad is elég kifejlett, hogy német tudás nélkül osztod az észt német belpolitikai kérdésekről

a kommentekről: ha leírod, hogy "orbán takaroggy" vagy a német oldalon, hogy "merkel muss weg" az persze nem

fogja előídézni, hogy felálljanak hivatalukból.

De abban biztos lehetsz, hogy a PR-osok, személyes tanácsadóik, újságírók olvassák őket és a visszajelzésekből formálják utána a politikus képét.

érintettség okán viszont szeretném, ha merkelné minél hamarabb eltűnne, mielőtt még pár másik millió ingyenélőt idehív és miattuk jelentősen megemeli az adónkat

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (402)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.15 0 0 405

Tja, hithü liberónáciként mindjárt elkezdtél mellébeszélni. Meg igaz liberónáciként olyanról hadoválsz, amiröl halványlila fingod sincs (pont te írtad, hogy még németül sem értesz). Mit mondjak, szektád valóban jeles képviselöje vagy. Nagy szerencséje a magyar népnek, hogy volt olyan józan, hogy az idegen érdekeket képviselö liberónáci élösködö vérszívó söpredéket még idejében páros lábbal tökönrúgta.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (400)
feketekavics Creative Commons License 2015.12.15 0 0 404

Ötezer???

rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.15 0 0 403

Tja, öcsisajt, csakhogy a T-Online Németország gyakorlatilag legnépszerübb on-line portálja, és ezeket a válogatott kommenteket integrálták a T-Online tudósításába. Hogy ilyeneket bevegyenek egy T-Online cikkbe az 1-2 hónappal ezelött még elképzelhetetlen volt. Jól látszik, hogy még a fösodratú hazugságsajtó egy része is kezdi érezni a büdöset és elkezdödött a médiák kihátrálása Merkel mögül (ezt hívják "rugalmas elszakadásnak").

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (402)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.15 0 0 402

Igen én is ezt írtam.

Szóval az idézetek valszeg az ottani kommentekből lettek kiválogatva, mint az általam demonstratív szerepet betöltő url-en is.

Ha akarják, majd kimoderálják, ha nem, hát ott maradnak.

Régi netes vagyok, még sosem hallottam, hogy a kommentek valami lepkefingnyit is hatottak volna valamire is.

Voltak már durva kommentek a Merkelről a hazájában már előtte is, aztán valahogy sose dőlt a kardjába miattuk.

De ha nincs jobb dolgod, hát számold Merkel napjait! Jó szórakozást!

Előzmény: 3A3a (401)
3A3a Creative Commons License 2015.12.15 0 0 401

ez a topik merkelnéről, a németekről szólna - ákos-orbán-kövér témában másutt kellene heveskedned (ez nem németül van, így remélem te is megérted)

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (400)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.12.15 0 0 400

Kommentek.

Kikapcsolódásképpen itt van pár ilyen ebből a kategóriából és még tolmács se kell:

A legjobb poénok Ákos koncertoldaláról

Jó, jó tudom: az Ákos nem egy Merkel.

Képzelem mi lenne, ha a Kövérnek is lenne gyengénmoderált facbukja.

Előzmény: rocky reloaded (398)
3A3a Creative Commons License 2015.12.15 0 0 399

a cdu meg van lőve merkellel - nincs alternatíva belülről, a banya minden lehetséges jelöltet kicsinált korábban. egyelőre mennek mögötte és készülnek a merkel nélküli (és cdu-ból kilépett) időszakra

merkel jó egy hónapja nem mutatkozik nyilvános helyen, csak a sajátjai között (párt, ard)

Előzmény: rocky reloaded (387)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.15 0 0 398

Akkor lefordítom neked az utolsó idézetet:

"Herr Seehofer hat einfach Recht, wir können nicht Millionen von Flüchtlingen aufnehmen, Merkel Ruiniert unser von unseren Groß und Eltern aufgebauten Deutschland die Frau ist eine Gefahr für unser Land !"

Seehohernek igaza van, nem tudunk milliószám menekülteket felvenni. Markel rombadönti a nagyszüleink és szüleink által felépített Németországot: Ez a nö egy veszély a hazánkra!

Németországban egyre nö a szakadék a köznép és a politikai vezetés között.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (395)
rocky reloaded Creative Commons License 2015.12.15 0 0 397

Nemigen lesz más választásuk, mert mindegyik mai német parlamenti párt hivatalosan menekültsimogató, s sok választó fog az AfD-hez átállni, s a nagykoalíció fog az egyetlen kormányképes többségként maradni, de a´z együttes többségük csökkenni fog.

Előzmény: _Bolhás_ (393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!