Keresés

Részletes keresés

Bookshie Creative Commons License 2000.04.14 0 0 179
Júúúj, Libi! Ugyan mi lehetett az a csúnya dolog, amit az őseid műveltek? Úgy felbizgeráltál!! A hír mindazonáltal igaz. Te azonban nem lehetsz azonos az úriemberrel, kiért Sally szíve repes. Ő ugyanis nem beszélni mágyárszki!
Libertine Creative Commons License 2000.04.14 0 0 178
Dear Bookshie!
Azt írtad: "A pasmag dúsgazdag, tehetsége lehengerlő, hangja búgó orgonaszólam, a feneke pedig kész költemény! Igazam van, Sally öcsénk??? "
Azaz a "pasmag" semmiben sem különbözik tőlem. Megjegyzem, pár száz évvel ezelőtt libertine őseim igen csúnya dolgokat csináltak a rossz hír hozójával! Sally, én tudom, hogy Bookshie lódít, és Te csak rám vársz!!! (PMB, téged is szeretlek, úgyhogy ne sértődj meg!)

a libertine

Előzmény: Bookshie (176)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.14 0 0 177
Csak most jut el elmémig a felismerés: különbözőkém, elárultad magad! Most aztán kiderült rólad, hogy nem vagy ma született! Látod, látod, pm túl naposcsibe hozzád. Gyere inkább a te Buksidhoz, borulj egy érettebb kebelre!
Bookshie Creative Commons License 2000.04.14 0 0 176
Dear Libertine! El kell áruljak egy keserű, ám igaz titkot: Sally már nem szabad préda. Bezony. És azt is tudom, kié a szíve. A pasmag dúsgazdag, tehetsége lehengerlő, hangja búgó orgonaszólam, a feneke pedig kész költemény! Igazam van, Sally öcsénk???
Szóval lett egy párom? De jó nekem! És még rizsporos parókiája is van! (Még jó, hogy a rizsát szeretem és nem a kulumpért...) Ice-kám, átböngésztem minden sorodat, de ettől még nem homálylott fel bennem azok értelme! Mindenesetre látatlanban is teccel. (Ha rizsporosan vagy oly szexi, mint Malkovich Malkó Póló a Veszedelmes Iszonyokban!)
Bélus! Köszi a Cselőt, ösmerem, családja is van meg minden. De azér jó tudni, hogy ha már neked nem kellek, szívesen kiutalsz másnak!
Libertine Creative Commons License 2000.04.14 0 0 175
Az élet napos oldalán csodás bájaidat süttető drága Sally! Mindenben egyet kell, hogy értsek Veled, ezért kérem az engedélyedet, hogy csalfa PMB-nk helyett inkább Neked udvarolhassak! Remélhetőleg Te nem váltogatod naponta a partnereidet, így nem fenyeget semmi kókasztó kórság elkapása, mint ahogy az Paulina esetében könnyen előfordulhat, főleg, ha a Bélával kamatyol! :-) Sallym, PMB iránt érzett rajongásom a Te irányodba diffundál és fantasztikus képességeimnek gyümölcseit is Te élvezheted! Végtelenített csóközön és virágtenger:

gróf libertine

Előzmény: SunshineSally (165)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 174
na jó a muszájt még gyorsan kifejtem:
kifolyik a szemem, meg beleszáradt a kontakt.
azt meg mégse akarhatod, hogy megvakuljak, ugye nem?
különben is, a lovagjaim ezt nem hagynák annyiban...ugye?
na pá ádes,
ismét paulinácska
Előzmény: paulinamartinez (173)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 173
tehát a mai győztes:
iceride

csakhát tudod túl sokáig várattál, úgyhogy most tényleg megyek aludni...bocsika, de muszáj!!!
holnap újra indulhatsz...és szerintem megint te fogsz nyerni!!!

millió csók,
paulinácska

Előzmény: paulinamartinez (172)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 172
csókolhatsz
Előzmény: iceride (171)
iceride Creative Commons License 2000.04.14 0 0 171
Hát, ez nem igaz!

Én itt virrasztok nap, mint nap, várom az alkalmat, hogy az a két szépfiú szópárbajban leterítse egymást, és szabad legyen a pálya, sakóó ilyeneket írsz, hogy ma magányosan kell tőcsed az íccakát!
Nekem mégcsak kifogást se kő írnom, mer' itten epekedek utánad, te meg eccerűen kiutalsz a Bookshie- nak, amikor pedig nem is tudok gitáron zongorázni, és különben is lefeksző kora este (mégcsak nem is velem), hát akkó hun vannak a hajnali pásztorórák?

Csókol(ná)lak!

Előzmény: paulinamartinez (170)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 170
azthiszem az előzőről csak a csókok és ölelések maradtak le, úgyhogy ez úton küldöm széjjel őket.
csókok és ölelések kedves mindnyájótoknak!
és ne feledjétek a versenyt!!!
(kifogásnak elfogadom:
nem vagytok otthon péntek este. nincs otthon internet, meg stb, észérvek!)
de ha holnap sem jön össze, akkor sem adom fel!
éljenek a hajnali pásztorórák!!!
pusszancs drágáim!!!

mindenki paulinája

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 169
jó, látom ma senkinek se kellek, de figyelem!!!
ezt a játékot holnap újraindítom!!!! aki kitartóan fennmarad velem ilyen sokáig, annak jó éjszakája lesz, garantálom!!!
na de ez még a jövő zenéje, még huszonegynéhány óra van addig. esetleges kifogásokat még napközben fogadok (rendelés: este 6-tól). szóval írjatok csak jó sokat.
tulajdonképpen azért van ez az egész, mert megint az történt, ami tegnap. nem értem, 11 és 1 között megszállják a gonosz lelkek a gépet, és meghal. de nem baj, holnap már nincs suli...és még két hétig nem is lesz!!!! hurrrráááááááá!!! tanulhatok itthon...:(((
na de azért titeket sem hanyagollak, ne is reménykedjetek, hogy megszabadulhattok tőlem. aki bánja, az köszönje bélának, hogy a nyakatokra szabadított!!!

..és nem vagyok kiskorú!!!

libertine& béla!
mi lenne, ha egyszerre jönnétek???
vagy egyezetek meg!
ami pedig a macho vitátokat illeti, márminthogy ki teljesít jobban, azt úgyis csak én tudom eldönteni...persze csak ha ki nem próbáljátok ti ketten együtt...vagy lehet, hogy már meg is történt, s azért fikázzátok egymást :)))
na én még nem döntök, még nem próbáltam eleget...
te jó ég, ha a mamám ezt olvasná!!! hihihi

sally!
ne hortyogj már :)))

bookshie & iceride!
örülök az új álompáros megszületéséhez!!!

shalina!
te meg csak csendben követed az eseményeket, vagy mi van?

na jó, befejezem, mielőtt megint kivág a rendszer.
mindjárt folytatom.

Előzmény: paulinamartinez (168)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.14 0 0 168
van valaki online?
aki igen,az nyert, azé a ma éjszaka!!!
na?
paulina
iceride Creative Commons License 2000.04.13 0 0 167
Némasági fogadalom? Az mi?

Csak úgy elkeserítet álmim asszonya, a buksi, hogy nem érti összevisszakavarodott lelkem érzelmi kitöréseit (fogadjunk, meg se nézte, mire írtam), hogy elcsuklik a han... őőő... elgémberednek az ujjaim.

A hajam meg nem növesztem, veszek inkább rizsporos parókát.

Csao!

Shalina Creative Commons License 2000.04.13 0 0 166
Oké, Sally. Fej vagy írás?
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.13 0 0 165
hurrá, hurrá, bookshie megbocsátott, akkor kezdhetünk is összefogni pmb és a hódolói ellen :))) csak hogy vmi izgi is történjen már itt, mert milyen szappanopera az, ahol nincs gonosz, akit lehet utálni?

béla: tata sem vagyok, jó?

iceride: mára érvénybe lépett az igencsak esedékes némasági fogadalmad? vagy növeszted a hajad, hogy tessél bookshie-nak?

libertine: nekem a kínálatból Te vagy a legszimpatikusabb, intelligens gróf, aki vigyáz az egészségére, ez igen! lehet, hogy kivetem rád a hálóm (kihasználom, hogy pmb ki se lát az udvarlói közül :)))

shalina: te a jó vagy a rossz oldalra akarsz állni? dönteni kell, sürgősen!

mindenki más: csatlakozzatok hozzám, közösen eltiporhatjuk a topikgazdát és imádott nőjét!ez sokkal izgibb, mint a rózsaszínbe öltöztetett pmb kegyei után rohanni!

Libertine Creative Commons License 2000.04.13 0 0 164
Béla, kiegészítésként azért még megsúgom, hogy PMB már nem kiskorú. Eddigi tapasztalataim szerint ehhez kétség sem férhet ;-))).

a libertine

Előzmény: különböző béla (161)
Libertine Creative Commons License 2000.04.13 0 0 163
Béla! Félreértetted a kezelőorvosodat! Ő RÓLAD beszélt, amikor az acut delirosus psychosis szépségeit attachelte (akarom mondani ecsetelte). A folyamat, amit leírtál, sajnos tökéletesen illik RÁD (kitalált történetek színes előadása, szellemi leépülés és impotencia), és ezt a grófos dolgot is TE találtad ki (lehet csekkolni!)! Én csak azért használom, mert vigyázni kell az ilyen közveszélyes alakokkal, nehogy ámokfutásba kezdjél egy láncfűrésszel és több részre oszd szét az drága Paulinámat. Egyszóval sürgősen kérj magad számára egy kis szanatóriumi kezelést, amíg nem késő. Tünetmentességre már nincs esély(ed). Üdvözöl:

dr. libertine

Előzmény: különböző béla (162)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 162
Libertine! Megkérdezted te gyógyszerészedet vagy kezelőorvosodat a Plusssz-túladagolás veszélyeiről? Én megérdeklődtem, mer igen aggódom érted látványosan hanyatló mentális állapotod miatt. Asszonták, hogy az általad imént leírtak megfelelnek az acut delirosus psychosis klasszikus esetének, amit a pezsgőbuborékok agyba diffundálása okoz, a bevezető tünet mindenféle kitalált történetek színes előadása, asztán grófnak képzeli magát az ember, majd eljön a végstádium, ami teljes szellemi leépüléshez és impotenciához vezet. A folyamat sajnos megfordíthatatlan, a szigorú önmegtartóztatás és nyilvános bűnbánat valamelyest lassítja a kórlefolyást...
Előzmény: Libertine (160)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 161
Bookshie-k! Veled az az alapvető bajom, hogy mindig nyóc és kilenc között virgonckodsz, csakhát én ilyen hajnali órákban még szunyálok, vagy legalábbis annak megfelelő mentális aktivitást mutatok. (Főleg ilyen éjcaka után!) Megasztán még mindig nem bírtam megemészteni, hogy nem kűttél nekem a regényeidből, így sose fogom megtunni, hogy mi jár abban az okos buksidban. Gondolom a szívedet sem adod oda soha senkinek, nehogymá errabojja. Ahogy így olvasgatom a férfiideálodat, eszembe jutott, hogy vót nekem egy osztálytársam a gimiben, Cselőtei Lacinak hítták, na ő kellene neked: elég vézna egy gyerek volt, derékig érő hajjal és -most jön a lényeg!- őrült metálos lelkesedéssel, emlékszem még valami kőkemény (bocsánat, fémkemény) együttest is összehoztak, NaXor vót a neve, vagy mi a lólepény, a koncertjük után kellett újratatrozni a gimnázium falait. Laci egész jól kavart a doboknál, legalább az én dilettáns fülemnek. Úgy hallottam most is metálban nyomul, nem ismered véletlenül? Ha gondolod, a lekközelebbi banketten szólok neki az érdekedben.

A svédasztalról azé ne mondj le olyan hamar, mer igencsak megfontolásra érdemes az ajánlatod, bár asszem ha most pmb kiskorú megrontásáér lesittelnek, nem egyhamar szabadulok. Neked megfelel a svédpriccs is?

Előzmény: Bookshie (159)
Libertine Creative Commons License 2000.04.13 0 0 160
Ne lódíts már, Béla! Te még csak nem is láttad eddigi igen szerény és kudarcélményekkel teli életedben az én drága PMB-met, aki amúgy sem szereti az ilyen lúzer típusokat, like you. Nem lehet, hogy tegnap este véletlenül iceride kötélhágcsóján másztál fel és őt halmoztad el lanyhadó férfiasságod csekély képviselőjének hátsó orvtámadásával? Egyébként is óvnálak a vízszintes kocogástól, mert a megfelelő Plusssszzzzz tabletták beszedése nélkül az ilyen - számodra - szokatlan és nagy megterhelés könnyen egy kis végzetes kimenetelű hártattakot okozhat szigorú mentális és fizikális diétán edzett testednek. Úgyhogy szerintem fejezd be becses személyem ellen indított, a bányában dolgozó fiúktól ellesett PR-elemekkel dúsított negatív kampányodat, és ha jól fogsz viselkedni, akkor esetleg elirányítalak egy vénkisasszony klubba, ahol a jelenlévő erősen kiéhezett és nagyon régóta szűz (nőneműnek csak jóindulattal nevezhető) egyedek küzül egy kevéssé igényes párt választhatsz magadnak. Mi majd addig PMB-vel, Bookshie-val és a többi rajongóval együtt szurkolunk neked!

PMB, továbbra is imádlak és rajongok érted:

gróf libertine (AZ IGAZI)

Előzmény: különböző béla (155)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.13 0 0 159
Bélák, ne vacakojj már! Buksim nekem van! Még akkor is, ha pm-mel kamatyolsz! És mi a búbánatos lólepény az a rózsaujjú hajnal!? Eztet el fogom lopni és megírom, haha! Ami egy esetleges extázist illet, hát azt már látom, hogy előbb fogom átélni a Sonata Arctica hallgatása közben a koncerten, mint veled a svédasztal közepibe... Csak oszt vigyázz, mer ahogy elnézem, ez a pm még kiskorú.

O.K. Sally, szívjuk el a békegalambot!

Pm, köszi a bókot - már ami a nyakamon ülő kuglit illeti.

Nem értem én ezt az iceride embert. Mit akar csinálni a sportrepzajok karosszériájával???... És mit csöpög itten? Szóval te lennél az én zsánerem? Hát, lehet... Ha hajad már a lapockádat verdesi, mély, búgó hangon tudsz dúdolni, akad néhány jól fésült tetkód, virtuóz vagy a gitár nyakán (meg még itt-ott). Ezek igazán nem nagy elvárások, asszem! Szóval lehet próbálkozni, csak bátran! Ahogy olvasom itt kedvenc pm-ünk traffic jam-es éjszakáit, hát én csak pihegek itt kiéhezetten!

iceride Creative Commons License 2000.04.13 0 0 158
Adj neki egy forró puszit a nevemben is!

Jóccakát!

Előzmény: különböző béla (157)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 157
Gyerekek, pmb elaludt. Nem csodálom, eléggé kimerítettem szegényt. Én ugyan még bírnám, de ha látnátok milyen édes, mikor alszik , nektek sem lenne szívetek felverni. Na, asszem megyek, én is szunnyantok egyet. Még előbb nyomok egy csókot a buksijára. Pá!
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 156
Iceride, te hízelegsz! Tudd meg, AZ télleg a lábam vót, csak amibe beakadt AZ nem a kötélhágcsó!
Előzmény: iceride (154)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 155
Nem bánom paulinám, csinálhattyuk a törzsasztalon is ! Húúh... Ez vót asztán a törzsgyakorlat!

Mit mondasz? Hogy szegény Libertine fiú csak nyeretlen kétéves volt ehhez képest? Háát, nem én montam...

iceride Creative Commons License 2000.04.13 0 0 154
KB!

Az NEM a lábad.

Akkor most az ajtón dörömbölsz, vagy a hágcsón mászol fel? Vagy a hágcsó most az ajtóhoz vezet?
Lépcső nincs? Esetleg lift? Szabad szoba a fsz-en?
Semmi? Na mindegy.

Pá!

Előzmény: különböző béla (152)
iceride Creative Commons License 2000.04.13 0 0 153
Na, én itt virrasztok, hogy mikor jön már a szerelmem, oszt most látom, hogy a bélával kamatyol. Ilyenkor a szívem szakad meg...

Egyébként valami reportot írhatnál ide, számítástechnikailag különösen képzett kolleginánk a mai (tegnapi) sulibuli - IQ-testről.
(legalább nekem)

Előzmény: paulinamartinez (150)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 152
Várjá még paulina, ne olyan hevesen! Beakadt a lábam a kötélhágcsóba!
különböző béla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 151
Édes Paulinám, végre rátaláltam az agyhullámaidra! Itten vagyok az elektronmikroszkópos laborban, épp az imént kapcsoltam max. nagyításra. Ajvé pmb, tudod, hogy csak vitzeltem!

Akkó jöhet a következő menet? Ne törőggy most az iskolával, messze még a rózsaujjú hajnal! Tudod, legszívesebben megszöknék veled egy jó kis csendes topicba, ahol senki sem zavar, senki sem rajong... De csak kettesben! Mi ez a sistergés má megint? Hát persze! Nagyon is valószínűnek tartom, hogy a szabotőr Libertine tette tönkre a géped, hogy ma este ne tuggyunk egyesülni. Még szerencse, hogy vágyaink szárnyalásának semmi sem tud ellenállni.

Előzmény: paulinamartinez (150)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.13 0 0 150
két egész, sőt már több órája szenvedek, hogy feljussak az internetre, csak azért, hogy elolvashassam drága barátaim levelét. már 1/2 1 és én holnap 8-ra suliba megyek...mi lesz ebből. különben is béla már megint dörömböl...na jó kinyitom neki, most már tényleg csak mi ketten leszünk....a tegnapi ezek szerint félreértés volt...
na már be is huppant a drága, úgyhogy sűrgősen befejezem, mert már nem bír magával.
azért örülök, hogy sikerült létrehoznunk egy igen belterjes kis szexklubbot itten...kíváncsian várom, mikor kerülünk át a törzsasztalra :)))
na hát én már nem állok a lábamon...bélának köszönhetően, de akkor ezt most még gyorsan elküldöm, hogy a többiek se maradjanak esti puszi nélkül!
millió csók drágáim!!!

iceride!
a tegnap éjjeli csatt hirtelen maradt abba...de hát néha tényleg kell csiccsikálni is!!!

shalina!
örülök, hogy te is kezdessz ideszokni! végülis neked köszönhetem a kezdeti információáramlást, amikoris az a kis operációs műhiba lépett fel...

sally!
remélem szépeket álmodsz!!!! :))))

bookshie!
öööööööö....jó a buksid!

ketchup!
igen, még mindig szeretem fernanditot!

rettegen!
hol vagy?

libertine!
majd legközelebb...de neked külön küldök még millió csókot!!!

béla?
jól van jövök már, csak még elköszönök...

sziasztok!
nektek is legalább olyan jó éjszakát kívánok, mint ami nekem van kilátásban...
.........jól van béla, épp téged ajnározlak!
na jó, tényleg megyek, mert a végén még megszökik!

csókollak benneteket!
különböző paulina

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!