Keresés

Részletes keresés

búvár-halász Creative Commons License 2024.03.21 0 3 3198

( még egy elem, és ennél a palinál benne van,hogy minden személyiségi jogra és államtitoksértésre meg bármire fittyet hányva ezt- ha ez teljesen egyértelmű- nyilvánosságra hozza és komoly, akkor megint fordult a kocka, mert akkor megint bedőlhet az egész, akár a rendszer is, a nép felháborodása miatt. Emiatt nem akartam erről beszélni, annyi tényező van itt most)

Előzmény: búvár-halász (3195)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.21 0 1 3197

"Kösz, hogy miután egész este arra utaltam, hogy nem akarok erről beszélni, direktbe rámentél erre és rákérdeztél.:))"

Há' minek beszélsz arról, amiről nem akarsz beszélni? :)

1 kis éjjelkettes zene fájdalomdíjnak: The Good, The Bad & The Ugly medley reimagined as a grooving surf rock song

Előzmény: búvár-halász (3195)
Shangri-La Creative Commons License 2024.03.21 0 2 3196

Na, megvan a kép is...

Előzmény: Shangri-La (3188)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.21 0 3 3195

Egyelőre nyilván semmire, kaptam kb. 30 elgondolkodtató impulzust és relevánsnak is mondható 5-6 alternatívát-forgatókönyvet, és persze az én fejemben is van minimum kettő ( igaz-blöff maga a bizonyíték, bedönti-nem dönti- bár ez is inkább 15, mert mindnek rengeteg alverziója van, elágazik továbbiakra) úgyhogy nem szeretnék egyelőre erről semmit mondani. Idő kell nekem is erre, mint a kormányzati művektől az összes szimpatizáló és ellene jövő megszólalásnak is, hogy kialakuljon, nem beszélve arról is, hogy ez most már minden nap pulzál és változik, folyamatosan tolódnak az erőviszonyok ide-oda, én ezt ma éjjel már nem fogom megfejteni, sőt vállalkozni sem szeretnék rá.:) Van egy scenárióm arról, hogy ez egészen tudatos, és első perctől megtervezett, és tudja, mit csinál, de simán belebukhat és be is darálhatják, bármit hoz, megdönthetelen bizonyíték esetében is, ismerem a rendszert. Kösz, hogy miután egész este arra utaltam, hogy nem akarok erről beszélni, direktbe rámentél erre és rákérdeztél.:))

Előzmény: MrJones512 (3194)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.21 0 1 3194

"4-5 órán át néztem MP elemzéseket"

És mire jutottál - mondtak valami újat?

Én elolvastam Hümi linkjén a Hadházy szövegét, aztán elég is volt összefoglalónak. Szerintem nincs is rajta mit ragozni.

Előzmény: búvár-halász (3193)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3193

4-5 órán át néztem MP elemzéseket, mire erre sikerült lelazulnom valamelyest. Most a Krúbi korábbi Telex nagyinterjúját nézem, ma már nem érek a végére, de ezt meg kell néznem, mert szintén egészen minőségi.

Előzmény: búvár-halász (3189)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3191

Megint csúszik egy héttel az atamboma. Amikor Simicska harangozott be hasonlót, GM számláló nélkül, teát sem mert inni.

Előzmény: búvár-halász (3189)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3190

"Tényleg ez a szerkesztő(k), hírigazgatóig mindenki feladata? A bizonytalanságnyomatékosítás, az emberekben a rendpártiság* iránti vágy erősítése!? Mert akkir csak annyit szeretnék kérdezni, hogy kinek az érdeke?"

Most néztem egy filmklipecskét a robotzsaruból (a kolbász, bazdmeg!!!) oszt' elkapott az agyroham:

Ha igazán geci lennék, akkor indítanék egy low cost tévét (youtube-csatorna is lehetne), ahol napi huszonnégyben csak utcakamerák képét adnám Európa különböző nagyvárosaiból. Random össze-vissza váltogatva.

Ahol semmi különös se látszana.

Már azon kívül, hogy az emberek tök nyugisan és BOLDOGAN ÉLNEK.

Előzmény: Nyaky Z. (3183)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3189

MP-t még emésztem, arról most inkább nem szólnék.

Viszont a Carson Coma Magyar Hang-Kultúrtáj interjúja szenzációs, sőt zeneileg is csak most figyeltem fel rájuk, de ez az ilyen vénülő embereknél ez már csak így van.

Shangri-La Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3188

Ez teccik  lopom. (Most nem tudom betenni az ideillő képet)

Előzmény: MrJones512 (3187)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3187

Mainapi szócsavar a fészbukról: "fake-ek és ellenSulyok rendszere".

MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3186

Az általános manipuláció más tészta. Azt rendszer-, és oldalfüggetlenül művelték/művelik.

Már húsz éve is tele volt a tököm a két kertévé híradóinak szerkesztőivel: felrobbant, kigyulladt, lelőtte, szétölte, megmérgezte,  feldarabolta, lövöldözés, vulkánkitörés, tömeghalál...

...oszt' ebből annyit "fejlődtek", hogy a szaravilág-félóra végére bekúrtak pozitív hírként egy egy perces kisszőröscukkancsakármizékszülettekazxyállatkertben-hírt. Már legalábbis egy ideig ez ment.

Aztán már nem néztem kertévéket. Sem.

Előzmény: Nyaky Z. (3183)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 3185

Az RTL híradó első 10-15 perce is csak : megölte/kiesett/megfulladt/baleset/x évre ítélték/stb. Mint egy rendőrségi hírcsatorna . Politikával ők is csínján bánnak ....

Előzmény: MrJones512 (3177)
frankó kampó Creative Commons License 2024.03.20 -3 1 3184

Vihetett volna kópiát is.

Kamuvári az egész, uraim.

Előzmény: Hümmögőpipőke (3178)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3183

Basszus, 15:58 hazai bűnügyi hír eddig. Utána Haiti bűnözés, anarchia, lázongás.

Tényleg ez a szerkesztő(k), hírigazgatóig mindenki feladata? A bizonytalanságnyomatékosítás, az emberekben a rendpártiság* iránti vágy erősítése!? Mert akkir csak annyit szeretnék kérdezni, hogy kinek az érdeke? Na jó, költői volt. 

*:valós diktatúra

Előzmény: MrJones512 (3182)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3182

Arról.

Nem arról van szó, hogy ne lehetne jobb - arról, hogy a többi a közszolgálati csomagban egy nettó foshalmaz kormánypropajanta.

Előzmény: Nyaky Z. (3181)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3181

Arról a híradóról beszélsz, ami rettegtetésipari kékfény lett? 

MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3180

Ha passzív népségben gondolkodunk, akkor valóban nem. (És ne legyenek kétségeink: a magyar választók elsöprő többsége ilyen passzív informálódó: amit elé tesznek, azt kajolja.)

Aki tájékozódni akar, az viszont megteheti, hogy tájékozott is legyen.

Előzmény: Nyúlszájú (3179)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.20 0 3 3179

Az M1-n, a Dunán, a Tv2- n, Hírtv-n, az összes vidéki helyi csatornán napi 24 órában folyik a dollárbaloldal. Ezzel nem lehet versenyezni.

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3178

Remélem tuti helyre dugta a hangfelvételeket, mert most biztos beindulnak tóni kincskereső kisködmönösei..

És hát még szép, hogy most nem vitte magával, azt se tudta, milyen ügyben hallgatják ki.

Előzmény: búvár-halász (3170)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3177

Naja. Aki egy kicsit is tájékozódni akar - és nincs kábelcsomagja, vagy netje -, az az RTL híradóját nézi.

A SZER-t sose hallgattam: osztrákiából adták, aztán onnan max. a középhullám jutott el Egerbe. És hát gyerekként nem a politika érdekelt a rádióban, hanem a jó zene - amit nem Cseke Péter adott, hanem B. Tóth László.

Amúgy van honlapjuk és podcastjuk is. Talán netes rádiójuk is, de azt nem tudom...

Előzmény: Nyúlszájú (3176)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.20 0 3 3176

Az RTL, ami még nincs kormánybefolyás alatt.

Viszont háttéralkut köthettek, mert az igazán ellenzéki hangvételű műsorok mind eltűntek, híreket is 3-4 alkalommal közölhetnek.

Viszont térdig járnak a bulvárban.

Régen legalább volt a SZER.

Előzmény: MrJones512 (3174)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3175

Hát... belecsapott a lecsóba. :)

Egyébként szerintem is rossz nyitás volt.

Amúgy eztán mit is vártunk volna az Öt-öktől? Persze, hogy berágtak rá és leszedték róla a keresztvizet!

Persze az sem volt egy profi dolog - különösen ilyen stílusban -, de hát istenem: Magyarországon élünk!

Vagy ahogyan anno a Voga-Turnovszky duó énekelte kb. száz évvel ezelőtt:

"Ebben az országban csak két profi van, s ha a tükörbe nézek a másik visszainteget (De jó neked!)"

Előzmény: búvár-halász (3172)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3174

"Ezen amúgy csodálkoztam, amikor valamelyik topikban egy fideszes úgy nyilatkozott, hogy az atv ellenzéki."

Én úgy tudom, hogy Fideszes tulajdonú. Így aztán arra tippelnék, hogy afféle belső, "álellenszéki" lap, mint az Index.

Az ilyeneknél igazából a kényes ügyekben lehet elválasztani a szart a májtól, mert miközben a jelentéktelen ügyekben hajlandóak akár szélsőségesen ellenzéki narratíváknak helyt adni (lásd például Puzsérék a Spirit FM-en, ami szintén fidesz-médiabástya), a kritikus helyzetekben azonban rendre kormánypárti álláspontokat képviselnek.

Előzmény: Törölt nick (3155)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3173

(ez már tárgytalan, közben már kijött a meghallgatásról)

Előzmény: búvár-halász (3170)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3172

Én tudtam, hogy abban a beszélgetésben ő nyitott agresszíven, mert azt én élőben láttam, még nehezményeztem is, itt is, hogy az első beszólására semmi szükség nem volt.

Előzmény: MrJones512 (3153)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 3 3171

Igen, ez így világos.

Előzmény: Nyaky Z. (3154)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3170

"Magyar Péter információink szerint még nem adott át perdöntő bizonyítékokat". Írja ugye az Index. Elnézést, ez az információ honnan származik? Ezt a gondolatmenetet most nem viszem végig, de mindenki fantáziájára bízom a választ.

MrJones512 Creative Commons License 2024.03.20 0 2 3169

"No igen, Hadházy hardcore összefogás-párti, csak hát ugye az nem működött."

Szerintem működött az (sokkal többre jutottak, mint egyenként), csak rosszul csinálták.

Először is, a veszekedéseik helyett kizárólag a már létrejött konszenzusokat kellett volna a nyilvánosság előtt intézniük (egységes arc, ugye...).

Másodszor pedig - és ez volt a legfőbb hiba, SzVSz - egy valódi balliberális arccal kellett volna előlépni közös jelöltként. MZP ugyanis sokmindennek fel volt mázolva (keresztény, családos, babámfasza), de pont balliberálisnak annak semmiképpen.

"Neki persze hogy nem tetszik egy különutas új párt létrejötte."

Én aszondom, hogy nekem tetszik az MP-párt (ha lesz). Ugyanis MP egy jobboldali arc, tehát elsősorban a jobboldalt eddig totálisan eluraló Fideszt osztja meg. Ha balos lenne, akkor még tán szavaznék is rá majd annakidején, de nem az...

"Mondjuk azon elgondolkodtam, hogy az összes képzeletbeli megváltónk, reménysugarunk a fideszből/nerből érkezett eddig.

Hadházy, Simicska, MZP, és most Magyar Péter, csupa kiábrándult, kiugrott fideszes. (és még Vona Gábort is ide sorolom)

Ki mondta, hogy a NER-t csak belülről lehet lebontani?"

Ez tényleg érdekes kérdés!

Bár a belülről bomlasztásnak szerintem az a magyarázata, hogy a NER egyszerűen túl erős: a kondér kizárólagos felügyelete (és egyoldalú használata) miatt külsősnek még akkor sem lenne sok esélye, ha nem dolgozna ellenük adott esetben a komplett államgépezet NAV-ostól, titkosszolgálatostól, mindenestől ha kell. Tökéletesen igaza van Hadházynak abban, hogy amíg ezektől az eszközöktől nem fosztják meg Orbánt, addig az ellenzék pont annyira erős, amennyire Orbán engedi. És természetesen Orbán a leváltására esélyes méret közelébe sem engedi az ellenzéket! (Emlékezzünk csak a Jobbik elleni műveleteire...)

Előzmény: Hümmögőpipőke (3159)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.20 0 1 3168

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!