Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Vikings s02 - eddig rohadt jó a cucc. az első évad finomabb felvezetése után rendesen belecsapnak a lecsóba, és némileg több misztikummal is megfűszerezik a kaját. nekem ízlik eddig. jobban, mint az első évad.
Azonban elég kidolgozott a story is és a karakterek is.
Ez egy machos erőszakos sorozat, k-ra nem egy Breaking Bad. Ezt ezért kedvelem.
Ahogy pl. minden résznél más a főcim, a zene nagyon passzol a jelenetekhez....stb.
Az akciók olyan szinten profik, hogy én aki nem kedvelem az akciófilmeket, gyakran csettintek, hogy ez igen.
Azért Lucast is szétkapta volna az indián koma, ha nem segítenek a társak. Szóval nem szuperhős....Jack Bauer érzésem van gyakran.
Igen a sex csak nézettségnövelő lehet, tény.
De azért az sem mindegy, hogy a sheriff szerelemből csinál mindent. De nézhetjük az ügyészt vagy a széthulló családját.....jól meg van ez csinálva a műfajban.
Én csak részletekben nézem, ugyhogy nem is emlékeztem a faszira, se a karakterre.
Könyvben is, már az ötödiknál nem birtam követni, ki-kicsoda.
A Hodoros szinésszel volt egy interjú, valami olyasmit mondott, hogy a szöveget a legnehezebb neki megtanulnia :P
Banshee
Nem tudom felfogni, mit szerettek benne.
Az összes főszereplőtől kiütésem van, kivéve az amish lányt, de azt is csak akkor viselem el, mikor nem beszél. :P
Még a sorozat univerzumban is nélkülöz minden realitást a film, össze-vissza lövöldöznek, mindenki MMA világbajnok, a motivációk nem tiszták, az összes nőből kurva lesz, ha meglátják ezt a boxerképű minimachót etc.
Nekem a PoI ben a három pszicopata 100x badassebb, pedig ott is szalad a paci, a múltkor Mr. Reese sebesülten, puszta kézzel szétvert egy marshall különitményt... ha meg valaki megnéz egy dokumentumfilmet a déli metvidékekről, az látja hogy a Justified karakterei mennyivel élethűbbek.
Az erőszak is, szex is teljesen öncélú ebben a filmben.
Nekem is jobban bejött a régi pasas- biztos nem akart pucérkodni eleget ;P
Hodor - forevör. :D Minap láttam egy interjút az őt alakító színésszel, és valami oknál fogva teljesen normálisan beszélt ;))) kicsit fura volt. Semmi hodorozás. :D