Mindenkit beírtam aki bármilyen formában a tudtomra adta, hogy részt kiván venni. Bitosan van még több bizonytalansági tényező, egyeztetni való dolog. Azt is csak néhány főnél tudom, hogy szombatra, vagy mindhárom napra jön. Kb két héttel korábban szernék pontosítani.
Rövid leltár azokról akik tudomásom szerint jönnek, kedvcsinálónak a többieknek:
Bigi +1 fő
Spacc
Schetl Laci
Gabócza +1 fő
Jolida
Evora
Luxi + 1 fő
Arzachel
TR
Bendegúz
Dext
Simon Pali
Koscsó Feri
drnyulas
Bazsika
Schetl L egyutas minihifivel, Arzachel egyutas Tannoy-al, Koscsó F ezzel azzal (valamint remélem mint tavaly: szatyornyi finom zenével és minőségi írható CD-kel), Süketkoma nem tud jönni, de azt igérte, hogy valami technikával képviseltetni fogja magát.
Hölgyek, urak csak tessék, tessék..... már csak egy hónap
Hétvégén három kiló marhalábszárból csináltam bográcsperkeltet 6 felnőttre. Pótvacsorára (alkohol lenyomatása este tíz után) már csak hideg szaft tunkolás volt koviubival!
Tavaly is így indult. Gyéren jelentkezgettek, abból is voltak páran akik nem tudtak eljönni. Már kezdtem aggódni, aztán egész jó kis buli keveredett belőle.
Csak azon aggódok, hogy ugye 8-10 ember egész más mennyiségű tejbegrizzel éri be mint 30-40.
Spaccal megesszük a vaggyesznót, előtte tequila, utána villányi, másnapra maradhat Bigi redbullja (hátha használ). Közben Gabóczát leöntjük némi alkoholmentes sörrel, hogy ne kakukkoljon (a többiről nem is beszélve). Összecsapunk némi dalárdát, ijeszgetjük a vadakat, a környékről az összes szúnyog kipusztul két évre (pláne, ha bigi rálép Spacc lábára, Ő meg kivágja a magas "C"-t).:-)))