Minden adatot jól adtál meg? Aktiválva van a kártya? Pénz van rajta? Esetleg egyedi tiltás internetes tranzakciókra? Mi a hibaüzenet? Az OTP ügyfélszolgálat mit mondott? Általában a Visa és Mastercard is jó kell legyen, OTP-nél a harmadik lehetőség az Amex, az is jó. Biztos Visa, Mastercard és nem Electron, Maestro?
Sziasztok, szerettem volna nyitni egy paypal számlát, de nem fogadja el a kártyaszámomat (OTP-s mastercard), az öcsémét is próbáltuk az övé visa, de az sem volt jó neki. Ha lecseréltetem a kártyát, milyet kérjek az OTP-nél? Légyszi, aki tudja írjon!!! Köszi nagyon!
Önmagában az hogy törölte nem elég.... Nem küldte a terméket...nem reagál a leveleidre...stb....esetleg tényként írhatod ha othert választva írod hogy már nem tag...törölték...
Egy kis segítségre lenne szükségem angolul tudóktól, Paypal claim ügyben. A "Why are you escalating this dispute to a claim?" kérdésre van 5 reason, amit a legördülő menüből tudok kiválasztani. Ha az eladó törölte magát az ebayról, melyiket válasszam? Ezek a lehetőségek: -I already tried to reach a resolution with the seller prior to opening this dispute -The seller indicated that the shipment should have arrived by now -I have evidence indicating that the seller may be fraudulent -I do not believe we will be able to reach an amicable resolution -Other reason (described below)
Sziasztok, elnézést ha volt már szó róla, nem néztem vissza.
Van egy barátom, az ebay eladásaihoz és vásárlásaihoz a paypalt használja.
És mert távol tartja magát az idegen nyelvektől, itt a levelezéseit én intézem, aztán van rálátásom az ügyre.
Év elején belefutott a pénzmosás elleni szabályokba, amikor a forgalmazása elérte az ezer eurót. Ezzel érdekes bonyodalmakat vett a nyakába: személyazonosság igazolása, lakcím igazolása, ezekkel eddig rendben is vagyunk. Van viszont egy érdekes pont, az eladott holmik beszerzési számláinak másolatát is szeretné látni a paypal, ami annyiban érdekes, hogy nincsenek ilyen számlák. Hogy ezek a saját vitrinből kivett évtizedes holmik, az a paypal csapatot kevéssé hatja meg, közben viszont a számla fel van függesztve.
Kérdés, végigjátszotta-e már valaki ezt a pénzmosós játékot, mert néhány jó tanács itt elkélne.
Ki tudja, egy unclaimed tranzakció meddig marad függőben? Visszavonni nem lehet, mert regisztrált a tag, csak nem fogadja a pénzt valószínűleg. Dispute/Claim nem indítható, mert még nem történt meg a tranzakció. Az angolul alig tudó kínai eladó írta, hogy vonjam vissza, de ezt csak ő tudná megtenni, csak úgy látszik nem megy neki.
"Ilyenkor nem kéri az ellenörző kódot, ami elvileg a számlakivonaton szokott látszani?" Ha már verified vagy akkor nem. A verified process során 400 Ft a tesztösszeg.
Akkor ez azt jelenti, hogy tudok a Paypal-lal fizetni is? Ez "csak" a lejárt kártya helyetti új kártya. Ilyenkor nem kéri az ellenörző kódot, ami elvileg a számlakivonaton szokott látszani?
"A másik, hogy a számlámon már 23-án zárolta a bank a kártyaregisztrációs 1 USD-t, de még nem emelte le. Ilyenkor mi a teendő?" Semmi. Nem is fogják levonni, ez csak a kártyaellenőrzés volt, a zárolás a zárolás közleményében levő napon fog megszűnni (banfüggő, hogy látsz-e ott dátumot).
Na lekértem a pénzt ami a paypal szerint már teljesült,de a számlámon nem jelent meg egy fillér sem. Mi lehet a gond?????? Pontosan 70e ft-ról van szó :(
Nekem is ott van 240 euro a paypal számlán,de nem tudom lekérni. Anno dombor nyomott bankkártyával regisztráltam, amivel mai napig gond nélkül tudok fizetni. Viszont most,hogy le szeretném kérni a számlámra a pénzt hozzá kellett rendelnem a rendes forint számlaszámom. Ezt megtettem,de már egy hete ''checking'' szerepel a státusnál. Mi lehet a gond? Ettől független lekérhetem???nyugodtabb lennék ha már ellenőrzött lenne a sztátusz...
Én arra a kérdésre szeretnék valakitől választ kapni, hogy ha az otp- s (Deviza neme: forint) visa kártyám hozzá van rendelve a paypal számlámhoz (a számlám státusa már verified) és a visa kártyáról a Paypalon keresztül tudok fizetni (vásárolni) akkor a rendszer visszafelé is müködik e? Gondolok itt arra, hogy ha a Paypal számlámra valuta ($) érkezik azt az átváltást követően át tudom e utalni az otp -s forint számlámra, nevezetesen arra a visa kártyámra amellyel előzőleg fizetést teljesítettem. Ha igen, akkor ennek mi a menete?
You have successfully entered your 4-digit PayPal code. The 400 HUF charge on your card will be refunded to your PayPal account. This refund may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal balance.
Van pénz a kártyán.Mi az a cvv? Hát a lejárat így van írva: 11/10 Na ez most lehet 2011/10. hó, de lehet 2010/11 hó is :S de mondom egyfolytában az volt kiírva hogy írjak be valós bank kártya számot
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Megjelent a Mirror's Edge letölthető time trial map packja, de fizetős és PayPalon keresztül lehetne megvenni és letölteni. Na én próbáltam regizni a paypal oldalán, de a bank kártya számomat sehogyse fogadja el xxxx xxxx xxxx xxxx Ha egybe írom, ha külön, sehogyse jó neki :S de érdekes módon kaptam tőlük smst , sikertelen átutalás/zárolás :S
This email confirms that you have cancelled your billing agreement with Skype. No further payments will be made from your PayPal account to this merchant. If you have any further questions about the agreement, or wish to reinstate it, please contact Skype directly.