Igencsak szinpozáns kompozíció. És biztos finom ízzel is rendelkezik. Szívesen beharapnám most, ugyanis kellőképpen megéheztem a KFT koncerten tanúsított ugrándozást következényeként:)
A mondás úgy tarcsa, hogy ha elsózza az ételt, szerelmetes a szakácsné. Úgyhogy ha Szakács Béláné ha elsózza az étket, akkor Szakács Béla szerelem tárgya.
Feltétlenül fotózom az, ételt amit elfogyaszok! Ez olyan nállam, mint, hogy más megszagolja. A fényképező gépem mindig magamnál hórdom és elcsípem az élet frappáns részét. Ez olyan mint egy képes krónika.
Kinek a pap, kinek a papné, ahogy a frappáns közmondás tartja vagy csa. És hát persze. Ez itten be van rántva, nemdebár? Én azt nem kultiválom annyira. De azért szimpozáns.:)
Nagyon kívánatos éteklehetőség! Én múlt vasárnap ettem másfélóráig fejtett zöldborsólehetőséget hokedlivel és zsengezöldséggel, és volt benne csirkehusi is. Én speciel - ne ájuljatok el - kizárólag csirkevégtaggal ettem, mert roppant kultiválom.:)
A kertről jut eszembe, holnapi munka szempontjából zsenge zöldborsóleveskészítést nyertem meg, ami azért is jó, mert a Mester egyik kedvence. Ha jól sikerül és nem égetem oda a lbábast, akkor így az internetsugárzókábel segítségével megkínálom majd a kedves géket vele.
Megnyertem egy csomó kerti munkámat, ami az esőcsapadék következtében felhalmozódott.
Lehet, hogy én is inkább veszek egy erkélyt idős korosztály és dagadó láb szempontjából, ott nem kell kapálni, csak néha kimenni frisslevegő szívás gyanánt a tüdőbe.
Lenne macskaleesésmeggátoló. Gondolom, a Mester is ilyen pragtikus lehetőséggel ellátott erkélyes lakást fog megvásárolni. Mert ő gondos, és szem előtt tartja Citromka bisztonságát.
Nekem van, de akkora, hogy csak akkor lehetne napozásilag elférni, ha semmit, még gyerekbiciglit se rax ki, vagy pl. növényt, dobozt, kosarat stb. Egyébként is építési technikától függ, mert az enyémben nemkívánatos napozni. Ugyanis a fölötted ill. jobbról-balról eső fölötted lévő erkélyekről mindenki lebámul és azt nem minden delikvens kultiválja. Meg ha 2 percenként rádhulló hamudarabokat kell seperni a hasadról, hogy a komlett, kész csikkről, egyebekről ne is beszéljünk. Ez utóbbiak a száradó ruhadarabok tekintetében sem okvetlenül szükségesek. Summárum: bent szárítok a szobában. Persze biztosan vannak tágasabb, rejtettebb és zártabb erkélyek is. Majd olyat ragasszatok a házho.
Az erkélyes lakás énszerintem is kellemes, egyrészt a macskahölgyek így több frissss levegőt tudnak a szervezetükbe juttatni, én pedig a megnyert mosási tevékenység végeredményét hamarább tudnám megszáradt állapotba hozni, plusz napozási tevékenység. Veszek is egyet most mindjárt.
Mindenesetre Bélának változtak az anyagi körülményei. Nemrég egy takarékos mobiltelefon beszerzésénél is hú, mennyit kalkulált, vagy hogy spórolt az étkezési lehetőségeken. Most meg már potenciális erkélyeslakásvásárlási lehetőséget latolgat illetve fontolgat. Pedig az nem 1547 Ft spórolást jelent havonta. Ez azért a jókedvminőség fokozását jelzi.