Keresés

Részletes keresés

gyomber Creative Commons License 2001.03.23 0 0 586
Sziasztok,

kicsit faraszto hetem volt, de ujra itt a fronton.
petrakovács, gratulálok az első UH-s élményedhez. Meglátod a többi még jobb lesz!!

bukis,noa, tök jó, hogy leirjátok mi van a babákkal, mert mindannyian kezdjük beleélni magunkat az állapotba. Én már annyiszor elképzeltem babócát, ahogy alszik a vállamon...

monix
nagy nagy gratula!!! Hirtelen ahogy megnéztem a listát, mostmár olyan hosszú, és egyre előrébb kerülök. Már félidős vagyok, szinte hihetetlen hogy rohan az idő. Problémamentes 9 hónapot neked is!!

Snoepjes
kösz a hozzászólást, reméljük te is itt leszel minél hamarabb

susok
örülök az eredménynek, akkor most végre megnyugodhatsz. Én a héten voltam dokinál, azt mondta minden rendben van. most szombaton beugrok egy ultrahangra, meg videozásra, hátha megmutatja most magát a kicsike. A 18. heti UH után mi a következő? Igaz, hogy csak a 28. héten van újra UH? Az nagyon messze van!!

csucsuka
a miénk is ilyen szégyenlős, pedig már nagyon izgatottak vagyunk.

AQUAFITNESS
utánajártam a dolognak. Ajánlják kismamáknak is állítólag a 7. hónapig. A hotel Aquincumban ott ugy emlékszem 600-700 Ft egy félórás torna. Nem tudom kell-e plussz usz belépőt fizetni, mert az elég húzós (hétvégén 2400 Ft!!) de van egy pasi, és tőle több cimet is kaptam, van a Campona környékén valami uszoda, és ott is tart órát, meg Óbudán valahol a Huszti utcában is. Nála az első óra ingyenes. Max 11 személy vehet részt az órán. egy 10 alklamas bérlet 6000 Ft de gondolom lehet alkalmanként is venni.

Akit bővebb info érdekel, annak megadom a pasi telefonszámát: Pribélyi Péter 06-203-333-948.

Én azt hiszem ki fogom próbálni, most egyenlőre uszással próbálom lefaragni a kis karfiolokat a combomról:-)))
mindenkinek jó hétvégét
gyomber

Estee Creative Commons License 2001.03.22 0 0 585
Csucsuka, KISVIRAG meg csak 5 nappal van tul a "kiirt" idon, szoval szerintem meg a korhazban vannak. De irtam neki, hogy varjuk nagy kivancsian a hireket :)

PK50, tenyleg szivesen csinalom, szoval nem kell koszonni :) Inkabb en koszonom, hogy mint kivulallo megtehetem ezt :)

primera, te jossz! :) Olvasol minket?

Ps.: Orulok mindenki jo hireinek! Csak igy tovabb! :)

Előzmény: Csucsuka (584)
Csucsuka Creative Commons License 2001.03.22 0 0 584
Halihó Mindenkinek!

Susok, nagy gratula az eredményhez! És egy kicsit - de tényleg csak picinykét:)))) - írigykedek, mert nekünk egy kis szégyenlős pockunk van. Bár nagyon elő tudja magát, a mostani UH-n ásított egy nagyot, sőt azt is lefilmeztük, ahogy belém bokszol:))))). A vasam lement a határérték alá, úgyhogy azt is eszek már két napja! Ja, és kispocok fejecskéje 67 mm! súlya 900-1000 g körül van:)))) és most is nagyon virgonckodik:)) Az adatok alapján 1 héttel nagyobb, úgyhogy tényleg elszippantja ami neki kell, ugyanis még csak 1,5 kg plusznál tartok.

Tényleg, Kisvirágról nem tudtok VALAMIT?

Pusszantás!

petrakovacs50 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 583
Estee,

Klassz a tablazat es orommel latom, hogy gyarapodik.

KOszi, hogy vezeted!

Udv
PK

susok Creative Commons License 2001.03.22 0 0 582
Helló, megint én vagyok. Kb. egy órája négyszeres keresztszülők lettünk. Sógornőmnek megszületett a második kislánya: Janka. (Margit kh. Ernő bácsi) Mindketten jól vannak:))) Micsoda nap, nem?
susok Creative Commons License 2001.03.22 0 0 581
Köszi! Már 6 éve (az első terhességem óta) van fiúnevünk: András. A lánynevekből akkora a választék, hogy gondoltuk, megvárjuk az eredményt, és csak utána kezdünk hozzá. Igy a férjem megúszta az olvasgatást! Mert hát mondanom sem kell, hogy nekem azért már volt egy listám titokban:)
Előzmény: monix (580)
monix Creative Commons License 2001.03.22 0 0 580
Ez nagyon jó hír Susok, Gratulálok!:-)) Akkor most már teljesen megnyugodhatsz, és már csak egy jó nevet, kell találni a kisfiatoknak, mert mindjárt eltelik az a pá hét:-)
Előzmény: susok (579)
susok Creative Commons License 2001.03.22 0 0 579
Sziasztok!
Most jövök a Genetikáról, megvan a magzatviz eredmény: tökéletes:) Minden rendben:) És tényleg kisfiú lesz, mint ahogy azt az UH-n már korábban láttuk:)

Snoepjes, köszi az infokat. Most is volt UH és itt van nálam minden korábbi papirom is: az FL értéket a Margitban feltüntették a 18. hetin, de most itt a Klinikán nem.

Mosomasa, mostanában nem kérdeztem, hogy javult-e bőröd?

Csucsuka, veletek mi újság?

Napóra, Berku és Probaby eltűntek mostanában. Tudtok róluk valamit?

Előzmény: mosomasa (578)
mosomasa Creative Commons License 2001.03.22 0 0 578
Snoepjes, tényleg ám, igazad van! Enyhén összekavartam ezeket a fránya csontokat! :-) Bocs mindenkitől.

Quizas, figyeled, egyre feljebb kerülünk a listán!!!! Ez egyre izgibb!

mosomasa

Előzmény: snoepjes (576)
monix Creative Commons License 2001.03.22 0 0 577
Köszi lányok aranyosak vagytok:-))

Csucsuka,
Már alig várom, hogy én legyek az első, és utánnam ott sorakozzanak a többiek a másik a topicról:-)))

snoepjes Creative Commons License 2001.03.21 0 0 576
Sziasztok,

nem akartam még ide irni, de remélhetőleg azért annak is eljön az ideje. Amiért mégis irok, az csak annyi, hogy a Hum, mint humerus a felkarcsont hosszúságát jelöli, a combcsont pedig a femur, FL-nek, femur hossznak röviditik.
Bocs, hogy belekotyogtam, csak gondoltam jobb, ha tudjátok.
Örömteli babavárást és babázást kivánok mindenkinek, sziasztok, Snoepjes

Buksi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 575
Szép jó estét a várlakóknak!

Monix! Hatalmas nagy gratula!!!!!

Mi is alig vártuk, hogy újból és újból mehessünk ultrahangra!:)) Legszívesebben beszereztünk volna otthonra egy ilyen kütyüt, hogy amikor csak eszünkbe jut megnézhessük, hogy ez tényleg igaz, és nem csak álmodunk!:)))))

Estee!
Nagyon jó ez a táblicsku!:)
Nekem azért is tetszik, mert szerencsére egyre több ismerős nevet látok a lombikos topicból!!

Sziasztok:

Buksi

Estee Creative Commons License 2001.03.21 0 0 574
Orulok, hogy tetszik :)

Meg harom mamacskat varnek. Varok, varok, varok :) Turelmes ember vagyok aaaam :)))

Előzmény: Csucsuka (573)
Csucsuka Creative Commons License 2001.03.21 0 0 573
Estee- olyan jó ez a táblicsku:))))
Monix, nagyon örülünk Nektek! Lesznek még utolsókból elsők is!:))))

Pusszantás!

Estee Creative Commons License 2001.03.21 0 0 572
mosomasa Creative Commons License 2001.03.21 0 0 571
És ez mind semmi! Kb. 20 hét múlva mekkora lesz és sokkal több mindened fog már akkor sajogni :-))

mosomasa

Előzmény: susok (570)
susok Creative Commons License 2001.03.21 0 0 570
Erre gondoltam:))) Egyébként én sem igazán éreztem semmi különöset (egy dolgot kivéve: a melleim igencsak megnőttek), ezért elég nehéz volt elhinni, ill. furcsa dolog, hogy hónapokig nem látszik semmi, semmi jele sincs és mégis igaz. Úgy két-három hete érzem a babóca mozgását, és most már néha fájnak a forgómnál az izületek (a könyvek szerint ez bőven belefér az apró kinok közé). Látványos pocaknövés úgy a 14. hét környékén kezdődött és azóta töretlenül halad.
Problémamentes, örömteli pocaknövesztést kivánok@@@@@@@@@@
Előzmény: monix (566)
petrakovacs50 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 569
Szia MOnix,

Nagy nagy gratula!!!! Es hihetetlen vegre nem en vagyok az utolso a listan:-))))))

En egy hettel vagyok korabban kiirva , mint Te.

Minden jot az elkozetkezendo kb 7honapra.

Udv
PK

Estee Creative Commons License 2001.03.21 0 0 568
Igenis, ertettem!

Este illesztodik befele a tablicsku.

S vajon szabad-e nevszerint megkernem itt a kismamakat a jelentkezesre? Vagy emilben? Vagy az mar babona-tores? Help!

Előzmény: Törölt nick (564)
monix Creative Commons License 2001.03.21 0 0 567
Persze kedves Susok megszólítást akartam írni:-)))
Előzmény: monix (566)
monix Creative Commons License 2001.03.21 0 0 566
Milyen eseményekre gondolsz ledves Susok? Amúgy aranyos vagy, köszi az üdvözlést!:-)
Voltam UH-n, először az 5. héten, 10mm-es petezsák látszódott. Múlt hét szerdán újra csak az, mivel kiderült, hogy hátrahajló a méhem, ezért nem látszódott a hasi UH-n semmi, így csináltak egy hüvelyi UH-t, ami szerint: egy elő embrió látható, CRL=10 mm, 7 hét+1nap.
Tegnap voltam terhesgondozáson is, ahol vérvétel, vizelet, meg ilyesmi volt...
Még mindíg nehezen hiszem el, mert nem érzek semmit.
Legközelebb ápr.17én megyek Uh-ra! Már alig várom, mert legszívesebben minden nap mennék, hogy biztos legyek benne:-)
Előzmény: susok (565)
susok Creative Commons License 2001.03.21 0 0 565
Szia Monix!
Már nagyon vártunk:) És nem utolsó sorban, hatalmas gratula neked:))) Légyszives foglald össze az utóbbi 8 hét eseményeit, mert szerintem nemcsak én vagyok rettenetesen lemaradva a Medlombon.
Előzmény: monix (562)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.21 0 0 564
Tessék szépen publikálni azt a táblázatot, ne csak én frissítsem állandóan a medlombost! :-)
Előzmény: Estee (563)
Estee Creative Commons License 2001.03.21 0 0 563
Jaj, de jo monix!!! Szeretettel udvozollek korunkben es hatalmas gratula! :) Mar a listan is vagy, de meg varok egy-ket ;) kismamat, amig ujra beteszem a tablazatot. Persze eroltetni nem lehet, hogy jojjenek, szoval legkesobb jovo hetfon jon a lista!

Remelem, addig KISVIRAG is jelentkezik a babahirrel!

Előzmény: monix (562)
monix Creative Commons License 2001.03.21 0 0 562
Szeretnék bejelentkezni Estee listájára:-)) Most vagyok 8 hetes, szülés várható ideje okt.30.
Remélem a többiek is hamarosan ide csatlakoznak:-)
mosomasa Creative Commons License 2001.03.21 0 0 561
Nálunk feltüntetik a HUM értéket (humerus = combcsont).

Mondjuk a mi esetünkben, amikor nem tudni pontosan mennyi idősek is vagyunk, benne van a pakliban, hogy igazából mi sem tudjuk mikor fogant a picurka, hiszen mi úgy tudtuk képtelenség, hogy egyáltalán megfoganjon. Szerencsére azonban így alakult ;-) Én azért nagyjából a számított korral számolok, bár szerény véleményem szerint valóban lehetséges, hogy egy héttel kb. idősebb. De az az egy hét nem sok.

mosomasa

Előzmény: susok (560)
susok Creative Commons License 2001.03.21 0 0 560
Bevallom őszintén, nem tudom mi az a HUM érték.
Előzmény: quizas (559)
quizas Creative Commons License 2001.03.20 0 0 559
Sziasztok!

Susok,
Köszönöm a kedves szavaidat.

Ami a baba méreteit illeti, az 1. illetve a 2. ultrahangnál valóban módosíthatnak a magzat korán, mert akkor még mindegyik "egyforma" nagy. Nálunk akkor pont akkora volt, amekkorának lennie kellett (amúgy is lehet napra tudni, mikor készült, inkább olyankor változik a prognózis, ha valakinek rendszertelen a menstruációja, nem is kezetlék emiatt és így nem tudni, mikor volt a peteérés és a tüszőrepedés). Az, hogy most nagyobb, nem tudom, annak köszönhető-e, hogy vitamint szedek, vagy annak, hogy a párom is az átlagnál nagyobb súllyal született. Az előbbire azért nem gyanakszom, mert én nem híztam túl sokat.

A HUM értéket nálatok sem tüntetik föl az UH-lapon?

quizas

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.20 0 0 558
Köszi, már nagyon rám férne!! :-)
Előzmény: susok (557)
susok Creative Commons License 2001.03.20 0 0 557
Szia Te kis Számvadász:))) Hozzon aztán szerencsét!!!
Előzmény: Törölt nick (556)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!