Keresés

Részletes keresés

CSabesz Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3247

Jaja, két jó formában lévő egylet, önbizalomtól duzzadó játékosokkal.....

:-DD

Előzmény: Tyrant Joci (3246)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3246
Passz,valami kunszentmártoni ;=)  CSarnokavatógálaszerűség.:)

Biztos érdekes lesz...
Előzmény: CSabesz (3245)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3245

Felhozó mérkőzés??

:-)))

Előzmény: Tyrant Joci (3244)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3244
Tud valaki valamit,erről a jövő hét szerdai "barátságos" meccsről a kecskeméttel szemben?
pitie Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3243
Sajnos nem:(Csupán beteg volt asszem!
Előzmény: olaj1 (3242)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3242

Sziasztok!

Kurashovot hazaküldték? Miért nem játszott?

olajbogyó Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3241
Nem Csabesz, nem volt esélyünk a félidő után... ha lett volna esélyünk, akkor ott lettek volna a bírók (akiknek ezúton is a kurva anyját), s ha még így is lett volna esélyünk, akkor ott vannak a saját játékosaink...:(
Előzmény: CSabesz (3234)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3240

Jaja! Ez a csapat -amit összeálmodtál- valóban bajnok is lehetne akár... Mondjuk a B csoportban...

Az, hogy egy vereség után jókedvűen bebasztak, a szememben sokkal kisebb bűn, mint az, hogy bűnszarok. Szerintem kellenek a légiósok, de a szerethetőbbek. A tavalyi csapatunkat például nagyon szerettem, és nem hiányzott Drahos:))

Előzmény: stat (3233)
Baggio2001 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3239
Más kérdés, hogy a 4-5 sapkából legalább háromnál foult is volt... De tényleg nem ment neki valami fényesen, de legalább hajtott.
Előzmény: CSabesz (3238)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3238
Hát tegnap Davis is egy rakás szar volt, ennyi sapit szerintem régen kapott....
Előzmény: Baggio2001 (3237)
Baggio2001 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3237
Mondjuk nem a 14-es litvánon, és nem is Davisen múlt a vereség! Viszont Kelley helyében az utcára sem mentem volna ki...
Előzmény: EGY OLAJ FUN (3236)
EGY OLAJ FUN Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3236

Szerintem is egy ilyen felépítés lenne jó, a keret amit összeírtál sem rossz, de hogy ez megvalósuljon arra nem sok esélyt látok:(

De most komolyan egy ien sokadik vereség után h lehet önfeledten bulizni???

Változások kellenek!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

CSabesz Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3235

Hát az megagáz, ha a tegnapi meccs után volt kedvük nevetgélni meg bulizni...

Ennél már csak az a nagyobb blama, hogy ilyen "keménykezű" vezetőségünk van....alapvetően innen erednek a problémák szerintem.

Az tuti, hogy én szobafogságot rendeltem volna el a tegnapi produkció láttán aranykezű fiainknak....

Amit a végén írsz, az szerintem is egy követetndő modell lenne ( 2 bika légiós + magyarok), de ismerve klubvezetőink hozzáállását, számukra egyszerűbb a "veszek 5 óccsó légióst oszt majd lesz valahogy..." megközelítés...:-((

Ja, hogy az előbbi esetén végezni kellene valami érdemi munkát is??  Hát igen.

CSabesz Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3234

Nézd, az első félidő végére felküzdöttük magunkat -6-ra....

Aztán ugye jött Spivey meg a 3. negyed......

HA úgy jöttünk volna ki az öltözőből, hogy "Szétkapjuk ezeket!", akkor  talán esélyünk is lett volna.....persze ez nem így történt...

Előzmény: pitie (3232)
stat Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3233
Sziasztok!
Hihetetlen, hogy milyen gyengén játszik az Olaj manapság, pontosabban: nem is játszik!
Én nagyon szeretem a kosárlabdát, már jó pár éve járok ki Olaj-meccsre. Nem lehet elvárni egy csapattól, hogy mindig győzzön,
de legalább a játékosok akarjanak győzni! Nem tudom, mi van a csapat belső hangulatával, de hogy nincs minden rendben, az biztos!
Persze ezzel azt hiszem, nem nagyon mondtam újat... Viszont pont tegnap este (igen késő este) történt meg velem, hogy egy szórakozóhelyen
kikkel találkoztam?... az Olaj légiósaival (Kelley, Davis, meg a két litván), jut eszembe: Kurasovval mi van, nem is játszott??
(nem mintha nagyon bánnám...). Szóval elég jó hangulat volt ott éjjel, de az egész helyen kb a legjobb hangulatban, a legvidámabban a mi
kosarasaink voltak! Persze nem meglepő: leszarják, hogy kikaptunk, szarul megy a csapatnak, szórakozni kell... De kérdem én: minek akkor
a Szolnokba olyan játékos, akit egy cseppet sem érdekel, hogyan teljesít a csapat? Akkor már inkább magyar játékosokkal kellene játszanunk,
állítom, még sokkal jobb eredményeket is elérnénk, ha egy pörgős, ÉRDEKELT csapat jönne itt össze! Ezen belül bőven lehetne szerintem alapozni
a fiatalabbakra is, meg esetleg szolnoki születésűekre is, persze nem kizárólag, azt csak nem lehet. És akkor őmelléjük lehetne mondjuk két
igen jó képességű külföldi (talán a MAGYAR kosárlabdának is többet használna ez a felfogás).
Ebből kiindulva egy lehetséges csapatösszeállítás (most hirtelen): Szarvas G.(szerintem elég jó, meg hajtós), Drahos G.(nagyon ponterős a 2-od
osztályban), Rezák T., Cziczás (szerintem összeszokott csapatban, ő is inkább jó lenne), Balogh Gy., Tóth V., Davis, Dénes G., Cseh gy.,
Horváth Cs. (eleve szolnoki születésű, azt hiszem), Fülöp (sokszor biztatóan játszik, összeszokott csapatban több is lehetne),
Harazin (szerintem nagyon jó képességű, csak meg kell erősödnie, de egyre többet kellene játszania is) és 5-ösnek meg mondjuk vagy
Lopatka a Körmendből vagy Scott a Nyíregyből (nagyon jó volt tavaly is).
Így sok magyar játékos a 2 külföldivel kiegészülve szerintem sokkal-sokkal jobb eredményeket érne el, mint mondjuk most. Nem mondom,
hogy világverő csapat lennénk, de szerintem sokkal több játék lenne, s szerintem pár évig ott lennénk az első 4-5 csapatban, amibe
egy-egy sikeresebb időszakban bármi belefér; több pontot is dobnánk (persze a védekezés is fontos, de én pl.
sokkal szívesebben megnézek egy olyan meccset, ahol 97-95-re nyerünk, mint ahol 59-51-re), így közönségszórakoztatóbb is lenne, mert
hát a sport eleve erre született...
A másik fontos dolog a költségvetés. Tudjuk, nem dúskál az Olaj a pénzben, éppen ezért is lehetne olyan emberekre alapozni, mint pl. akiket
említettem. Ha utánaszámoltok, nagyjából még kevesebből is kijönne, mint a jelenlegi keret. No, meg szerintem sokkal jobban meg is
térülne.
Nah, ennyit akartam mondani most. Kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok az általam leírtakhoz! Esetleg rosszul gondolok-e valamit stb?
Persze, Hajrá Olaj!!!
stat
pitie Creative Commons License 2006.02.26 0 0 3232

Őszintén!Mit vártál???

Én örülök hogy csak ennyi lett!

Előzmény: CSabesz (3231)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3231
SZÉGYEN!!!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3230

Albacomp-Olaj
 103        -79

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3229
Spivey 3 pontosára Jurkunas felelt!!!!!!
11-7
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3228

6-4 re megy az alba

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3227
NA AKKOR HAAAAAAJ RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ OLAJ
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3226
10-en még úgysem voltam Fehérváron... :))
Előzmény: morrone (3225)
morrone Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3225
Mi biztosan megyünk. Jelen állás szerint leszünk vagy 10-en, de rendet teszünk :)
Előzmény: olajbogyó (3222)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3224
Jocikám, amikor nekem legutóbb felállt, kilyukadt az ózonpajzs, úgyhogy ne akarj elém kerülni...:))
Előzmény: Tyrant Joci (3223)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3223
Amikor legutoljára felállt,akkor meg bajnokok.... :))))))))))
Előzmény: olajbogyó (3222)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 3222

Remélem nem leszek egyedül a vendégszektorban!

Viszket megint a bal herém... amikor legutoljára viszketett nyertünk...:))

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.24 0 0 3221
Mennyibe került ,mennyibe került??? :))))))
Előzmény: Tyrant Joci (3220)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.24 0 0 3220

Immár a 17. fordulót játsszák az érdekeltek a férfi kosarasok felsőházában. Az Olaj KK legénysége szombat este hét órakor az Albacomp székesfehérvári otthonában lép pályára.

Talán mondani sem kell, hogy milyen nehéz feladat előtt állnak a piros-feketék, hiszen meccsről meccsre acélosabban játszanak a fehérváriak. Minderre bizonyságul legutóbbi 11 bajnoki összecsapásukból tízet megnyertek. A hétközi kupavisszavágón épp az Olajt verték magabiztosan a Tiszaligetben. A találkozót és az elmúlt hetek sikertelenségeit követően a szolnoki közönség egy része megtalálta saját csapatát és Pór Péter edzőt.

Cziczás László, a csapat kapitánya így reagált a történtekre: - Valóban nem megy a játék, pedig mindenki látja, hogy igyekszünk, ha kell, csúszunk-mászunk a pályán. Az edzéseken is odatesszük magunkat, akárcsak a tavalyi szezonban. Ráadásul nem megy zökkenőmentesen, egyik meccsről a másikra a három új légiós beállítása sem. Mint kapitány és a klub legrégebbi játékosa, elmondhatom, hogy szó nincs edzőproblémáról. Pór Péter ugyanúgy teszi a dolgát, felkészít bennünket, mint tavaly vagy a szezon elején, mikor sorban jöttek a győzelmek. Ígérhetem, hogy csapatként harcolva, összefogva mindent megteszünk, hogy javítsunk mérlegünkön, és ott legyünk a legjobb nyolc között. - nyilatkozta a játékos.

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.24 0 0 3219
OFF
CSabesz!! Jók a képek:D  a pécsi elég orientált:)) ,de nekem a körmendi tetszik a legjobban!!! :P
ON
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.24 0 0 3218
Erre az üzenetre megint vissza fog jönni,válaszol stb stb... :((
Előzmény: Matt (3217)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!