Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2179
Csáka mindenkinek!

Ezt a linket figyeljétek be! Egy kicsit okosabbak lesztek Pod Racing-ből!
http://www.starwars.com/vehicles/viewer/
(Pl. Anakin verdáját R2-D2 dukkózta)

Bate

CaveMaN Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2178
:oDDDDDDDDDDDDDDDD Nekem tetszik :o)))) Jó ötlet :o)))
chris7 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2177
Mónika: Megkaptad a levelemet, amit a hét elején írtam ? Nem olyan nagyon fontos, csak kíváncsi voltam mi ez a nagy felhajtás a zártkörű vetítés körül. Igazán sajnálom, hogy az Intercomnál ilyen seggfejek dolgoznak. A mozirajongók sorsa ekkora barmoktól függ. Azért arra is kíváncsi vagyok, hogyan akadályozzák meg, hogy én egyedül tízesével összevásároljak olyan 100-150 jegyet egy-két nap alatt egy előadásra. Kicsit sokat kell sorbaállni, de már csak azért is megérné, hogy utána bemutathassam az Intercomnak, hogy: "Itt van vagy száz jegy amit egyedül vettem a Star Wars: Episode One egyik első előadására és ezt a száz jegyet kb. harminc haverral használjuk fel, így lesz hely a kabátunknak és a Star Wars kabaláinknak". Nagyon élvezném a dolgot, csak kár hogy nem vagyok gazdag.
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2176
Szeptember 18-ára tervezzük, ha bármi változik, mindenkit értesítünk.
ds9 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2175
Nem sok, jött egy jópofa srác és a moderátort is meg jómagamat is elküldött a búsba, valamint valami irdatlan ( ordenáré ) dolgokat hordott össze-visza, nem is tudom, hogy keveredett ide.
Szerintem ne is beszéljünk róla.
Kojak Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2174
Mi történt az éjszaka? Egyre izgibb lesz!!!

Üdv

Kojak

bgrbftby Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2173
A topicgazda kérésere az éjjeli termést töröltük.
mm2018 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2172
Torpál Péter
tős-gyökeres agrárhumorista,édesanyját elrabolták,és most egy messzi-messzi galaxisban őrzik egy Nubi fedélzetén,és kihallgatják,hogy tudott ekkora,egészséges ökröt szülni?
Az ERŐ legyen veled öcsém,próbálkozz a POLITIKA rovatban,ha tényleg ennyire poénos gyerek vagy,ott majd rájössz!
ds9 Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2171
Péter, ha így hívnak,

tulajdonképpen mi a francot akarsz ?

Miért kellett ebbe a topicba belerondítanod?

Az olyanok mint én, nem hiszem, hogy olyanok mint amit te elképzelsz.

Tehát jó lenne, ha azt a prolisót amit itt előadtál elvinnéd máshova, de gyorsan én meg addig ha lehet ezúton is kérném a kedve moderátort, hogy az előző néhány ( tökmindegy milyen néven írt ) hozzászólásodat törölje.
Te meg nőjjél fel vagy valami.

Topál Péter Creative Commons License 1999.08.27 0 0 2170
Hát akkor lenne egy kérdésem kedves jó ds9! +Moderártor bácsi!
Miért vagyok paraszt?

A császár a csh-ban csak egy mesebeli figura, akit egy színész alakít. És én nem a színészbácsit gúnyoltam, úgyhogy mostmár lefeküdhecc aludni, csak félreértetted 0credit bácsit. Ugyanis én vagyok 0credit! De mostmár tudhatjátok a nevemet is, mer én nem csak okos nick trükkök mögül merek írni! Mint pl: ds9(11) vagy moderátor bácsi(57)
Ha pedig Anakin állhíremen húztátok föl magatokat, akkor csak azt bírom mondani, hogy aki elhitte, annak írtam, aki meg nem hitte el, az meg úgysem hitte el, tehát lejött neki hogy vicc, és eldöntötte hogy teccik-e neki vagy sem, amit ugye már nem dönthet el, mert a Moderátor bácsi kitörölte, talán azért, hogy az olyanok mint ds9 nehogy félreértse, és tudjon aludni.

De végül is sz*******k a fejetekre.

ds9 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2169
NA MOST AKKOR LEHET GYORSAN LEÁLLNI ÉS ELHÚZNI ÉS IGENIS, HOGYHA ILYEN PARASZT VAGY AKKOR MODERÁLJANAK KI !

AHOGY AZ ELŐBB IS VELEM EGYÜTT.

JÓL TETTÉTEK.

topicbug Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2168
Másrészről meg mi az hogy gátlom? Ezt hogy kell érteni? Miben gátlom? Talán lefogom a kezét?

Plussz ez van odaírva az adataidhoz neked hogy:

Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása

Hol van itt a cenzúra?
Hol van itt a cenzúra?
Hol van itt a cenzúra?

topicbug Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2167
Topicbug közli 0credit sajtóközleményét:

T. Moderátor!
A cukkolás nem hiszem hogy olyan nagy baj, hogy le kéne cenzúrázni??
Azért még szólásszabadság van asszem?
Mert warez dolgokról lehet dumcsizni, meg cigányozni?
Már bocs kedves barátom, de majd ha felnőssz a feladathoz, akkor kéne újra a deletét nyomnod!

0credit

bgrbftby Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2166
T. 0credit!
Megkérjük fejezze be a topic eredeti célját gátló tevékenységét!

Köszönjük.

topicbug Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2165
ki ölte meg?
mm2018 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2163
Lehet hogy már aludt amikor írta!Sok hülye él körülöttünk!Az ERŐ legyen veled!
ds9 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2162
Te mindig ilyen ritka hülye vagy, avagy ez a mai csak egy különleges nap ?
Mert ha igen akkor gyorsan feküdj le, késő van te meg nagyon rossz fej vagy!!!!!!!!!!

:(((((((((((((

mm2018 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2159
Mikor lesz a sajnálatos módon nem zártkörü filmvetítés?
UBul Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2158
ha jol tudom, az a szoveg a konyv elejen amiatt kerult oda, mert megjelent egy hamisitvany harmadik resz. s mivel a valhalla jelentette meg a harom zahn konyvet, siman el tudom kepzelni hogy kamu volt az egesz (vagyis fel sem hivtak a lucasfilmet). persze ez csak teoria, arra alapozva, hogy a zahn konyveken kivul sok mas legalis folytatas is volt mar.

a forditas egyebkent olyan szar, hogy az mar budos. mondjuk addig nem tudsz rola amig az angol eredetit nem olvastad, ugyhogy mindegy. (helyenkent meg reszeket is kihagyott, gondolom nem ertette... :)

ds9 Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2157
Most láttam, w-vel van.
voty Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2156
Másrészt újraolvastam a Timothy Zahn trilógiát, ami ugye állítása szerint folytatása az eredeti SW trilógiának. Én eddig úgy tudtam, hogy Lucas által jóváhagyott, hivatalos SW történet, csak a filmekben is megjelent 3(mosmá' 4) sztori, a többiek csak az íróik szándéka által kapcsolódnak az SW világához. Ebben ez a Fórum is megerősített, több hozzászóló által.
EHHEZ KÉPEST a "Sötét erők ébredése" elején mit olvasok? A Lucasfilm Limited Jogi Osztályának vezetője biztosít arról, hogy az eddig megjelent 2 Timothy Zahn könyv a SW "újabb két valódi fejezete" és tőle várható "az egyetlen jogosított 3. epizód". Hmm...
Továbbgondolva a dolgot arra a következtetésre jutottam, hogy felleltem egy fontos momentumát annak, hogy G. Lucas miért nem akar VII-IX. részekről még hallani se ( régebbi nyilatkozatokkal ellentétben ). Jogilag támadható lenne, ha nem a Zahn-féle történeteket dolgozná fel, amit alkotó fantáziája biztos nem tűrne el.
Bateman Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2155
Benne lesz ígérem!
kutykurutty Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2154
Nezegettem delelott a bihanyd do medzsik cd-imet (nem fulik a fogam a workhoz...) es elemkerult a timeline.
Ott az volt, hogy az Ep. III utan nehany evvel volt (vagy lesz, mittudomen :) a Jedi Purge, amikor is kipucoljak a sok mihaszna jedit a galaxisbol :)
Azert remelem, benne lesz a filmben...
voty Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2153
Szóval:
látom igen nagy vihar volt azóta mióta itt jártam. Minden indulat nélkül mondom(írom) a következőket: megértem az alkotó és a forgalmazók szándékát, hogy ne lehessen üzérkedni a jegyekkel, sőt még a módszerrel is egyetértek, bár mint mindegyik ez sem tökéletes (pl.egy havi 60e-t kereső jegyeladó nem lefizethetetlen vagy mi van ha felbérelek 20 utcai lézengőt - akik napi 500-ért bármit megtesznek-sorbanállni). Viszont úgy gondolom, hogy a hazai forgalmazó dolga lenne, hogy a rendszer által "hátrányosan" érintett csoportok (pl.fan klubok, iskolák stb.(ld. Mónika egyik lenti hozzászólását)) számára külön lehetőségeket teremtsen. Nem hiszem hogy pl. az újságírók számára nem lesz különelőadás...
Amúgy szívesen segítek a sorbanállásban...
voty Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2152
HAlihó, újra itt...
Banita Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2151
Kérdés: A SW Pepsi reklámban, az utolsó kockán, a megadott URL nem www.starvars.com? csak így, szimpla V-vel?
OK, egyszerű lenne kikockázni videón, de az említett berendezés most dobozban van, és nincs kedvem puzzle-t játszani vele.
Szóval?
Banita Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2150
Úgy látom, gondok vannak, a sötét oldal támadását lehetetlen visszaverni. :-( sajna sorállás ügyben nem tudok segíteni, mert ahhoz messze vagyok. De ha tehetném, tuti, hogy ott lennék. Most akkor mi lesz velünk? :-((( *elkeseredésiszünet*
THX wingcom! :-(
OPi Creative Commons License 1999.08.26 0 0 2149
Remelem most baromi boldog vagy wing c. Fasza gyerek vagy, gratulalok, anyucid buszke lehet rad.
Bütyök Creative Commons License 1999.08.25 0 0 2148
Pepsi és a STAR WARS. Mi lesz ebből?
drl Creative Commons License 1999.08.25 0 0 2147
Olvastátok, hogy mézga_géza alias wing commander reggel kiment az IKEA-ba kék lámpát venni? Szvsz ez inkább való neki.

drl.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!