:)) Lehet, hogy aki csinálja neki az belenézett - miért is ne - hiszen ő tudvalevőleg nem ért a net-hez. (Lehet, azóta megtanulta). Mittudomén írnak e neki. A rajongói biztos. De hogy javaslatokat-e, azt nem tudom. Akkor az évértékelőhöz kért javaslatokat.
Majd autóznak máshova, és fogy a jó drága benzin. De számold ki tüzijáték tv stábok, közvetítőkocsik, riporterek, operatőrök, hangosítók, világosítok, keverők, benti stúdió ....költsége tv stábok leutazása ugyanennyi cuccal a vidéki városokba közvetíteni (megszűnnek a vidéki stúdiók fidesz terv szerint) katonák, tűzszerészek szállítása, munkabére rendezés költsége rendőri biztosítás mentők, tűzoltók készenléte koreográfia - milyen legyen, mennyi legyen... ennyi jutott eszembe.
A másik oldal: vendéglátóhelyek bevételkiesése (bár pufogtatás nélkül is lehet kocsmázni a Dunaparton) taxik, szállodai szobák, vendégéjszakák.... Az okosok majd kiszámolják.
A gyártás biztos megy, mert nagy mennyiség kell az egész országot ellátni, meg munkahelyek etc. etc. Van egy gyanúm, hogy mivel állami megrendelés - pályázni kell. Asszem tavaly is spórolósabbra fogták. A petárdák meg elállnak - (ha fel nem robban a raktár, amit már láttunk itt-ott), de hogy a bevételkieséssel mi lesz, azt nem tudom.
Tény, hogy a Crescom és az Absolut Pyro kft.-kben tulajdonostárs Salgó István az államreform-bizottságot kormány-biztosként irányító (korábban miniszterelnöki kabinetfőnöki, majd pénzügyminiszteri titulussal bíró) Draskovics Tibor apósa. Gecse állítólag igyekezett jó üzleti kapcsolatot kialakítani Szekeres Imre hadügyminiszter, MSZP-elnök-helyettes köreivel is. A Crescom Kft.-ben tulajdonosként szerepelt egy ideig Burget Péter, aki ügyvezető volt az – egykor a Népszavát is kiadó – Esma Spanyol-Magyar Reklám Kft. Régió Média Network nevű leányvállalatánál.
Mindenesetre Orbán izéje jól meg van fogva (szép magyarosan), mert Navra már kuruttyol, hogy tárgyalnak róla - ő meg nem tudni mit gondol a Naposparton - bár valószínű, hogy egyeztetés nélkül mukkanni nem mer..... ha enged a zembereknek az lesz a gond, ha figyelmen kívül hagyja, na akkor nem áll meg a nép előtt..... szóval töprenghet. Szerintem kompromisszumos megoldás születik.
aztán ha bemennél területfoglalási engedélyt kérni a létrádnak, akkor egyrészt hülyén néznének rád, másrészt vállvonogatva küldenének ügyintézőről ügyintézőre mert ilyet még nem csináltak:O))