Eladóak a fenti képen látható figurák lehetőleg EGYBEN, régen mindíg vaterán adtam el ilyeneket de mára már belefáradtam a sikeres eladások utáni számlázásokba ezért most itt próbálkozom
borzasztó milyen árak uralkodnak vaterán ezért megpróbálok egy viszonylag reális de számomra is kedvező árat szabni .......: áruk 10.000 ftde bármilyen ajánlatot meghallgatok,
személyes átvehető Zala megye Zalaegerszegen, vagy előre utalás után ( megbízhatósági mutatóm legyen vatera profilom mindíg előre utalással kérek fizetni és én is így veszek http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1542276
A pénz gyűjteményembe kell, bár tudom nem ide illő de hátha, eladó gorkij amd-65 élesből átalakított gázriasztó fegyvert keresek emberi áron
A figurák a képek szerinti állapotban minden a képen látható kiegészítővel együtt, én már kinőttem őket ezért is adom el, régi szériás kollekciókból vannak, a felső sor a viszonylag újabbnak mondható vikings kategóra az alsó sorban vegyesen kb 7-8 évvel ezelötti szériából
Nekem pedig pont az a tapasztalatom, hogy a németek imádják a lego-t, tehát amolyan jó vételt inkább a többi oldalon lehet csinálni. Ettől függetlenül áll az ajánlat, hogy mivel épp lego készletet igyekszem kialakítani, és napi szinten mozogok mindenféle aukciós és apróhirdetési oldalon, könnyen bukkanok akár raritásokra is. Ha érdekel, írj nekem egy árat privát üzenetben, amit jó szívvel rászánnál a füzetre, és meglátjuk, találok-e valamit.
Köszi !!! Én elsőre nem találtam, mert az USA ill UK oldalra jelentkezik be az én ebay-em és csak forszírozva lehet a németre rákanyarodni. (A nyelvismeret miatt angolszász oldalon regisztráltam). Ott pedig nem volt ilyen katal. .
Rajta leszek ezen a németen, szerencsére a németek elég smucigok, nem szokták feltornázni nagyon az árakat. - De nem akarom elkiabálni...
Nézd, én nem tudom, ez mennyit érhet, de láttam angol oldalon, így gondoltam, hátha kölcsönösen jól járunk. Ha van lehetőséged külföldről vásárolni, szívesen megadom, hol láttam.