Keresés

Részletes keresés

druss42 Creative Commons License 1999.09.07 0 0 2261
hhali

En mar be vagyok zsongva , pedig csak a jegyert megyek sorban allni :)
Szerda csutortok szabinvagyok ;))

ziggiy
szerintem tokre nem szamit ki hany eves , en 14 ev alatt lattam az sw4 et, es most is igy ' leszek ' valoszinuleg :) Nekem tuti tetszeni fog , ha mar eddig kibirtam , hogy ne nezzem meg :))
Na talakozunk a sorbannallasnal
csaoo

druss42

UBul Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2260
lattam tegnap a wildwildwest-et...

meg ne nezzetek... 5 evvel lett rovidebb tole az eletem :(

szomoru hogy egy ilyen sittes szar, amibol nemcsak a sztorit, de mar a kliseket is kisporoltak, at tudta venni akar csak egy hetre is a starwarstol az elso helyet a heti beveteli listan.

uh

egyebkent mar tobbekkel beszeltem, 8. an megyunk, oszt varunk jegyert, jol :)

kesztyűskéz Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2259
Nagyon operatív lett ez a topic, lassan csak abszolute technikai jellegű infok keveregnek...
Úgyhogy közzéteszem a friss felfedezésemet! Nem emlékszem, hogy olvastam volna itt vagy máshol, de abban biztos vagyok, hogy közületek már jópáran észrevették.
Melegítünk be az öcsémmel az új epizódra, és újra vetítjük itthon a trilógiát. Látva a felújított Jedi visszatért, a frissen belerakott esztrád jelenetben láttunk egy harmonikázó teremtményt, "aki" ugyanúgy néz ki, mint Vatto, Anakin gazdája. Legalábbis vélhetően ugyanaz a faj.
Szóljon, ha valakinek újat mondtam :-))
ds9 Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2257
szomorú is vagyok :((

de reménykedem :))

voty Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2256
Helyzetjelentés a topicállásról:
Több régi topic is beindult, úgyhogy az élők közt visszacsúsztunk a 6-7. helyre (fej-fej mellett a Forma1-gyel). De sebaj, majd szeptember közepén beindulunk.
R-key Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2255
off:
Mire?
Feketemunkára, szexre vagy megenni?
on:
bots
jellem Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2254
Mióta keresek egy ilyen nőt...
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2253
Rövid, sötétbarna hajam van, szemüvegem és sok szeplőm.:)
Ez a leírás most azért kellett, hogy 9-én reggel megismerjetek?
Ziggy Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2252
Nyaron lattam a SW-t az USA-ban.
Egyvalamit elfelejtettek a cim ala irni.
CSAK 14 EVEN ALULIAKNAK!
A sematizmust, amit ez a film (?) produkal jobberzesu europai ovodasok kikerik maguknak.
Ne felejtsetek majd elvinni a kisocsit, kishugit, biztos nagyon fogja elvezni!
Z.
Dob Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2251
Szóval. Az új Chippen van egy kis SW özön. Sokkal nem lettem okosabb megint, de van egy interjúözön , amit még nem láttam, ráadásul sinkronizálva. Eléggé teccet, no meg volt benne Gya-gay binx is. No meg rajta van a két Trailer. (640*254-es felbontásban is).

Jar-Jar szerintem ngayon béna.. jó lenne ha meghalna a harmadik részben. (kell a happyend)

ds9 Creative Commons License 1999.09.05 0 0 2250
Ami tegnap mondtam végülis már Pénteken igaz lett a SW az USA-ban átlépte a 420,000,000 dolláros bevételt.
Péntektől megemelkedett a filmet játszó mozik száma, 497-ről 613-ra, mert a diszkont ( utánjátszó ) mozik is ( olcsóbb jegyár ) elkezdték játszani.
kaviat Creative Commons License 1999.09.05 0 0 2249
most hogy a Matrixot 4. alkalommal táttam, és mivel az Ösztönt is sikerült újra megnéznem, elötte 2 féle trailert is sikerült látnom :)) huhh gyerekek az első sorban nem semmi a cucc :))) kapkodtam a fejemet rendesen...

.kav]4t

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.05 0 0 2248
Rendelkezésemre álló információk:
DP nyitva van éjjel-nappal, tehát maradni lehet. Mint írtam, tán még a HC-be is bemehetünk, bár nem sokan.
Pénztár reggel nyit, ha sokan lennénk, az érkezési sorrend számítani fog. Én special jelenleg 9 jegyet veszek, tehát lehetnek gondjai a későn jövőknek...
Mónika, írj valami ismertetőjelet, mert a 18-án esedékes vetítésre is jönnénk páran, de már nem cipeljük be a pénzt -ehelyett helyben adnánk át.
druss42 Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2247
voty , zombie , laa-yosh es aki meg jonne :)

En is megyek 8. an sorbaallni , csak pontosabban meg kellene tudni , hogy is fog menni a dolog . Tudtok rola valamit ? Lessz kulon sor ? Ott lehet maradni ejjel is ?
Errol tudtok mar valamit ? Esetleg Monika ?

druss42

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2246
A magam részéről 8-án este akarok menni, hálózsákkal... Haverom ismeri a Holwyood café tulaját, úgyhogy tán helyünk is lesz.
Többes szám, mert UBul azt ígérte, jön ő is... bár, amilyen állapotban tegnap este volt... :)
gajzi Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2245
Hali!

Sok sok "évvel" ezelőtt...
Szóval valahol valaki emlitette, hogy olvasta a film forgatókönyvét.
Tudna valaki segiteni, hogy lehet ezt megszerezni (lehetőleg elektronikus úton)??

Köszi.

Zombie Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2244
voty, en biztosan korabban csak meg nem dontottem el hogy 9-en vagy 8-an kezdek neki. Ez azon mulik hogy erdemes-e 8-an nekikezdeni (egyedul nincs nagy kedvem).
Angi Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2243
OFF
ds9,
nézd meg a postaládád vagy gyere Piazzára, plíz!
Sürgős lenne...
Köszi.
ON

Angi

ds9 Creative Commons License 1999.09.04 0 0 2242
Ez lesz az a hétvége amikor az USA-ban a SW:TPM át fogja lépni a 420 millió dolláros bevételt.
A mostani hét a 16. a bemutatás óta, a film tegnap pla 19. volt, de pl a mozivásznonkénti arányos bevétel szempontjából a 7. ( !!!!! ).
Az elmúlt 7 hét ( a 16-ból ) filmbemutatóit kivéve a SW után bemutatott filmek mindegyike már kiesett a 20-as listából, sőt vannak olyanok is amelyek ezen a 7 héten belül lettek bemutatva és már lejjebb vannak mint ő.

Tehát jól tartja magát az öreg srác:)))

A hétvége a nemzetközi összbevételek ( USA + nemUSA ) tekintetében valószínüleg nem fog hozni változást, itt a film a 6., 727,2 millió dollárral, az előtte levők:

1 1835.1 Titanic (1997)
2 920.1 Jurassic Park (1993)
3 809.2 Independence Day (1996)
4 798.0 Star Wars (1977)
5 766.9 Lion King, The (1994)

szerintem ezen a listán a SW el fog jutni a 2. helyre.

A tengerentúli bevételek listáján ( nem USA ) a film jelenleg a 11. 307,4 millió dollárral, itt ezen a hétvégén felugorhat a 8.-9. helyre, az előtte levők:

1 1234.3 Titanic (1997)
2 563.0 Jurassic Park (1993)
3 503.0 Independence Day (1996)
4 454.0 Lion King, The (1994)
5 385.3 Lost World: Jurassic Park, The (1997)
6 350.0 Forrest Gump (1994)
7 347.6 Armageddon (1998)
8 337.0 Star Wars (1977)
9 336.0 Men in Black (1997)
10 312.0 Terminator 2: Judgment Day (1991).

voty Creative Commons License 1999.09.03 0 0 2241
Van valaki aki előbb áll neki sorbanállni, mint Mónikáék?
UBul Creative Commons License 1999.09.03 0 0 2240
akkor jol emlekeztem, hogy valaki mar leirta a mitokondriumos dolgot.
a ficok most a szigeten omlengett nekem errol, es hat azon frissiben irtam le :)

bocs ha az ismetlodes bezavart volna... a topic mar igy is eleg nagy, valszinu a frissek mar nem olvassak vegig. csak emiatt vettem a batorsagot

udv

-xan- Creative Commons License 1999.09.03 0 0 2239
Nem csak neked vannak biologus havejaid...
l. 1999-07-16 21:12:42
udv,
UBul Creative Commons License 1999.09.03 0 0 2238
-ez a mediclorian ügy eleg vicces, nemreg ugyanis beszeltem egy orvos-biologus haverommal (szinten latta A filmet), es teljesen beizgult toluk, merthogy a valo eletben is megtalalhato egy ilyen "eloleny". persze nem az eroerzekenysegert felelos :)

a mitokondrium az illeto cucc, es regen (evXXekkel ezelott) ugyanilyen szimbiozisban eltek a sejtekkel. ha jol emlexem a feherjek lebontasaban segedkeztek, es segedkeznek ma is, csak mar a sejtek reszekent.

-jarjar egyebkent marhanagy arc, es ha most ennyi indulatot szul (gondolok itt a kill jarjar, meg hasonlo "mozgalmakra"), az azt jelenti, hogy hatott az emberekre.
ha lucas nem hazudik, akkor a harmadik epizod nagyon dark lesz, es bizony sejteni velem, hogy jarjar nem eli tul. naszoval akkor fog mindenki aki most szidja rajonni, hogy igazabol o is szerette. el kell vesziteni hogy az ertekeit meglassuk. (vagy mi)
szoval ahogy jonnek a sotet idok, ugy fog szerintem az orom is kihalni a filmekbol.

uh, kicsit filozofikusra sikerult a vege :)))

gajzi Creative Commons License 1999.09.02 0 0 2236
Hali!

1. Nekem teljesen tetszett Jar Jar idétlenkedése (lehet, mert néha én is ilyen vagyok).

2. Én nem tudom honnan szedtétek ezt a "szeplőtetel fogantatás" ideát, számomra csak az derült ki, hogy errők nem igazán beszélne (kényes téma, esetleg még mindig elég fájdalmasan érinti a dolog...)

3. a midikre szerintem sem volt szükség.

A film egyébként tetszett. Persze a hatalmas várakozás miatt volt egy kis csalódás. De ne felejtsük el, hogy az elmult dolgok idővel megszépülnek :)

Na, hali!!

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2234
Alábbi humoros kis szösszenetet kaptam, ezennel közkinccsé teszem:

From ja*@io.com Tue Aug 31 16:54:46 1999

I just heard there's going to be an extra scene included in the DVD release of EMPIRE STRIKES BACK coming up next year!
Basically, it expands on the scene where Vader reveals his fatherhood to Luke, and ties up some loose ends created with the release of Episode 1...
I managed to get a copy of the script to this scene, and thought I would share it with you...

The Empire Strikes Back: Extra-Special Edition
-----------------------------------------------

INT: BESPIN GANTRY - MOMENTS LATER:

A furious lightsaber duel is underway. DARTH VADER is backing LUKE
SKYWALKER towards the end of the gantry.

A quick move by Vader, chops off Luke's hand! It goes spinning off into the ventilation shaft.

Luke backs away. He looks around, but realizes there's nowhere to go but straight down.

Darth Vader: Obi Wan never told you what happened to your father.

Luke: He told me enough! He told me you killed him!

Darth Vader: No... I am your father!

Luke: No, it's not true! It's impossible.

Darth Vader: Search your feelings... you know it to be true...

Luke: NO!

Darth Vader: Yes, it is true... and you know what else? You know that
brass droid of yours?

Luke: Threepio?

Darth Vader: Yes... Threepio... I built him... when I was 7 years old...

Luke: No...

Darth Vader: Seven years old? And what have you done? Look at yourself,
no hand, no job, and couldn't even levitate your own ship out of the swamp...

Luke: I destroyed your precious Death Star!

Darth Vader: When you were 20! When I was 10, I single-handedly destroyed a Trade Federation Droid Control ship!

Luke: Well, it's not my fault...

Darth Vader: Oh, here we go... "Poor me... my father never gave me what I wanted for my birthday... boo hoo, my daddy's the Dark Lord of the Sith...
waahhh wahhh!"

Luke: Shut up...

Darth Vader: You're a slacker! By the time I was you're age, I had exterminated the Jedi knights!

Luke: I used to race my T-16 through Beggar's Canyon.

Darth Vader: Oh, for the love of the Emperor... 10 years old, winner of
the Boonta Eve Open... Only human to ever fly a Pod Racer... right here
baby!

Luke looks down the shaft. Takes a step towards it.

Darth Vader: I was wrong... You're not my kid... I don't know whose you
are, but you sure ain't mine...

Luke takes a step off the platform, hesitates, then plunges down the
shaft.

Darth Vader looks after him.

Darth Vader: Get a haircut!
-------------------------------------------------
A Birodalom visszavág - Extra-különleges kiadás!

Szóval azt hallottam, egy plusz jelenetet fognak A Birodalom visszavág jövőre kijövő DVD-kiadásába illeszteni, amely elvarr az Első Epizódban megnyitott bizonyos szálakat.
Ezt oda illesztik, ahol Vader felfedi Luke-nak, hogy ő az apja, miután levágta az utóbbi kezét.
A rögtönzött=tökéletlen szabadfordítás onnan, ahol a betoldás történt a forgatókönyvbe (ha valaki késztetést érez jobbat csinálni, feel free):

BELSŐ: BESPIN, (nem tudom, mi az a gantry - sorry, talán {reaktor}kürtő?)
{...}
Darth Vader: Nézz magadba... Tudod, hogy igaz.

Luke: Nem!

Darth Vader: De igen, igaz... És tudod mit? Ugye, van az a rézpofájú droidotok...

Luke: Threepio?

Darth Vader: Igen... Threepio... Én építettem... hétéves koromban...

Luke: Nem igaz...

Darth Vader: Hétévesen! És TE mit csináltál? Nézz magadra: se kezed, se munkád, és még a (nyamvadt) hajódat sem tudtad kiemelni a mocsárból...

Luke: Szétromboltam az oly nagyra tartott Halálcsillagodat!

Darth Vader: Na, igen, húszévesen! Tízéves koromban félkézzel romboltam szét egy kereskedelmi szövetségi Robotirányító hajót.

Luke: Izé, nem az én hibám, hogy...

Darth Vader: Aha, helyben vagyunk... "Jaj, hogy én milyen szerencsétlen vagyok! Apámtól sohasem kaptam meg azt, amit születésnapomra kértem... Hüpp-hüpp, az apám a Sith Sötét Lordja... Brühühü!"

Luke: Fogd be!

Darth Vader: Semmirekellő/lógós vagy! Amikor én ennyi idős voltam, mint te, már kiirtottam a Jedi-lovagokat!

Luke: Keresztülszáguldottam a T-16-osommal a Koldus-kanyonon.

Darth Vader: Ugyan már, a császár szerelmére! Tízévesen a Boonta-futam győztese voltam... Az egyetlen ember, aki valaha is gondolaversenyen repült... itt áll előtted, öcsibogyó!

Luke lenéz az aknába. Egy lépést araszol feléje.

Darth Vader: Tévedtem... Nem vagy a fiam... Nem tudom, ki az apád, de biztosan nem én...

Luke tesz még egy lépést a platformon, habozik, majd leveti magát az aknába.

Darth Vader utánanéz.

Darth Vader: Menj a sunyiba! {???}{Itt kéretik segíteni, nem ismerem a kif. pontos használatát!}

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2233
Kedves Mónika!
Ha jól értem, azt írod, hogy mindössze 16-án éjjel fél egykor lesz lehetőség a filmnek a legfrankóbb hangrendszeren való megtekintésére felirattal? A 18-i már nem ebben a misztikus 9-es teremben lesz? Vagyis három nappal előbbre kellett volna terveznem a Pestre utazást... ;((
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2231
9-én reggel hét óra fél nyolc körül.
voty Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2230
Mégis, mikor tervezitek beállni a sorba?
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.01 0 0 2229
Annak köszönhetően, hogy a szerkesztőségben is nagy létszámban találhatóak elvakult rajongók (meg hogy közelebb költöztünk a Duna Plazához:)), úgy tűnik, hogy a sorbanállást sikerül megoldani. Tehát mindenkinek nagyon köszönöm a felajánlott segítséget, nagyon jólesett, hogy ennyire mellémálltatok, de a megrendelt jegyek beszerzését elintézzük, mint munköri kötelességet.:) Ez persze szeptember 18-ra vonatkozik, amit már régen megbeszéltünk.
Viszont úgy tűnik, hogy ha már úgyis odamegyünk a pénztárhoz, akkor megpróbálunk bejutni a premiervetítés rendezvényeire is, sőt, már tárgyalunk egy esetleges tudósításról is, hogy aki nem tud eljönni, az is lássa, tudjon róla, hogy mi történik a Duna Plazában. Ez azért érdekes, mert, bár külföldön bevett szokás, Magyarországon csak itt lesz ekkora banzáj. És ami még a szakértőknek fontos lehet, csakis 16-án hajnalban adják a feliratos változatot a legnagyobb, legoptimálisabb hang- és látvány-élményt biztosító 9-es teremben. Szóval, aki ráér, az ne hagyja ki, ott találkozunk! (Privát tervem, hogy ha addig sikerül kidolgoznom a technikát, átamidálásítom magam.:))
A program:
09/15 én 21 órától jelmezes figurák jönnek-mennek, ugyanebben az időpontban MOVIE SHOP MEGNYITÓ. 23:00-tól a 8-as teremben 06:00 óráig "Hogyan készült a ... WERKFILM vetítés folyamatosan, ingyenesen.
23:50 - 9-es terem beengedés, helyfoglalás, stb.
24:00 óra ajándéksorsolás. Az ajándékokat a jelmezes fickók adják át.
Ajándékok: STAR WARS: EPISODE ONE filmzene CD-k (kb. 15 darab). További ajándékok a MOVIE SHOP-ból (főleg űrhajó modellek). Az ajándékot nyerő nézők lefényképezése a jelmezes figurákkal. Fotó átvétele az előadás után.
STAR WARS: EPISODE ONE angol nyelven, magyar felirattal. A 9-es teremben az első előadás kezdete 00:30.
CSILLAGOK HÁBORÚJA: BALJÓS ÁRNYAK magyar szinkronnal, a 11-es teremben 01:00 órától. Itt még lesz sorsolás, a jelmezesek átvonulnak ide a nagyteremből.
02:30 STAR WARS: EPISODE ONE angol nyelven, magyar felirattal 9-es teremben (az előzőről kiszorult hontalanok részére).
03:00 CSILLAGOK HÁBORÚJA: BALJÓS ÁRNYAK magyar szinkronnal 11-es teremben (az előzőről kiszorult hontalanok részére).
Az első két előadásról kiszorult "hontalanok"-nak a várakozás nehéz órái alatt folyamatosan Werkfilm vetítés, filmzene hallgatás, jelmezesek kóválygása, esetleg fényképezés a díszletek között, jelmezesekkel, valamint nyitott Movie Shop és büfé és kávézó.
A kávézóban addig speciális STAR WARS shake és kávé különlegességek.
A MOVIE SHOP megnyitón, illetve a 23:00-01:00 közötti eseményeken az RTL KLUB TV részvétele valószínűsíthető, várható, elképzelhető.

AKI SZERETNE JÖNNI A MEGNYITÓ BULIRA, AZ NEKEM ÍRJON LEVELET ÉS IGYEKSZEM MINÉL TÖBB JEGYET SZEREZNI.

ds9 Creative Commons License 1999.08.31 0 0 2228
Éppen azt akartam írni, hogy nem, de aztán rájöttem, hogy kint valamelyik teremben láttam ilyet.
Ilyen űr volt benne és csillagok és jól szólt, I think.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!