Germániában elég nagy a SW láz. Pszihológusok vizsgálták a rajongókat. És a megnövekedett izgalmi állapotot három dolognak tulajdonították
1. A látvány miatt
2. Már 10 éve várnak a fimre
3. Jelentős trársadalmi esemény a körükben
Ezen kívül sok rajongó szomorú, mert Yodát és 3CPO-t nem a már "megszokott" szinkronhangok szinkronizálják. (de rossz nekik)
Sokan úgy gondolják, hogy a második rész (ha az első hagyományait folytatja) Lucasnak a pénztárcájába kerül (akár még a bukásást is okozhatja). Sok kérdés foglalkoztatja a rajongókat, úgyhogy feltettek kérdéseket Lucasnak , de ő csak poénos válaszokkal bújt ki a súlyos válaszok alól.
Episode 2: Az előzetes tervek szreint a történet Anakin, és Amidala románcát fűzi tovább. Nem hivatalos források szerint a brit Robert Carlyle fog játszani a filmben, aki McGregor mellet jáccot a Trainspottingban. Ja.. és Darth Maul nem fog visszatérni.
Episode 3: "nagyon nagyon darkos lessz.." szóval sötét, ahogy el is várható attól a résztől, amikor "Ani" átáll a sötét oldalra, és Yoda meg a többi jedi ellen fordul, no meg ki is írtja majdnem mindet, és súlyos testi (és leleki) sérüléseket szerez.
Az MTV az elkövetkező 3 Movie Specialban a SW-al foglalkozik, fél óra egy-egy rész. Végre láttam több képet Jar-Jar-ról (mármint a maszkos négerről). Igaz nem lettem sokkal okosabb , de viszont jó volt a végső kardcsatát Rage Against The Machine zenei aláfestéssel látni (majdnam jobb volt mint az eredeti).
Valaki kitalálta, hogy Lucas magyar származású, igazi neve Lukács György.
asszem a darth mault jáccó szinész a mortal kombat II-ben is jáccot valamit
Mindentől függetlenül, eleve úgy terveztem, hogy 9-én reggel a Corvinnál kezdek, hátha nem zsibbadok bele. Hisz az ember nem csak egyszer akarja látni ... Szóval, ha tényleg 10 jegyet lehet venni, vegyek valakinek? (Nekem csak négy kell.)
Új gondolat. Láttatok már az óriásplakátot? Középen Amidala, kétoldalt Darth Maul és Qui-Gon.
Most már tényleg meg kéne szervezni - a korábbi mintáknak megfelelően - hogy a csapat több tagja letáborozzon az egyik mozi elé. Ha csak hat emberről beszélünk, akkor az már hatvan jegy! És a kérdés nem kérdés többé ( Ebben talán még Wing sem találna kivetni valót ).
Esetleg a Tali 11-et meg lehetne tartani a sorbanállással összekötve, ha valakinek van ráérő ideje gondolom elkellne a segítség, főleg, ha fenyegetésüket beváltva, megnehezítik a jegyhezjutást. Jelenleg a jelentkezések alapján, ha jól tudom 50-60 jegyről lehet szó, ha megszervezzük a dolgot, lehet, hogy többhöz is hozzá lehet jutni.
Mi lenne, ha nem az intercom tulajdonába levő multiplexbe mennénk, hanem valamelyik másik moziba (persze lehet, hogy azok is az intercom kezében vannak) Corvin, Kossuth???
Biztos nem érzik meg ezt a kis kiesést, de ezt a topicot nem ártana propagálni egy kicsit, hátha azt viszont megérzik.
Nem akartam belemenni a részletekbe, mert attól tartok, hogy a multiplexes srácon csattan majd az ostor és ő nem akart semmi rosszat, de rajtam keresztül az újságot támadták meg.
wing commander (aki velem ellentétben _nem_ a saját neveden kommunikálsz): Egy éve dolgozom ennél az újságnál, még Internettó korában kezdtem. Tavaly október óta vagyok az olvasói fórumok szerkesztője.
A zártkörű vetítést 1999. júniusában kezdtem el szervezni. Első lépésként felhívtam kedvenc mozimat, a Hollywood Multiplex Duna Plazat. Ott Farkas Attilával beszéltem, akit a mozi vezetőjeként kapcsoltak nekem. Vázoltam neki az elképzelést, hogy az Index internetes napilap olvasóinak zártkörű vetítést csinálnánk. Semmi akadályát nem látta, de kért tőlem egy kis időt, mert még nem tudtak semmi biztosat. Kb. egy hét múlva felhívtam és Kovács Tiborhoz küldött. Felhívtam őt is, megbeszéltünk egy találkozót június 11-re, délelőtt fél tízre. A barátommal mentem, mert féltem, hogy a műszaki adatokat nem fogom tudni megjegyezni. A srác nagyon kedves volt, körbevezetett, megmutatta mind a három szóbajöhető termet és mindent elmagyarázott. Ennek eredménye a 99. június 16-i beírásomban olvasható. Utána egyszer még beszéltünk telefonon, de nem volt újabb hír, úgyhogy végül múlt szerdán, amikor amúgy is ott voltam, beugrottam ismét Kovács Tiborhoz. Elmondta, hogy már tudják a helyárat, tudják, hogy melyik terem lesz és hogy mikor kezdődik az előadás. Valamint, hogy még nem építették be a THX-et, vagy hogyhijják azt a kütyüt, de nemsokára meglesz. Azt is mondta, hogy a jegyek árát ráérek szeptember 6-án bevinni, mert az elővétel csak 9-en kezdődik. Megint csak nem egyedül voltam, a barátommal és a lányommal.
Ezek után tűnt fel wing commander, majd kaptam Farkas Attilától egy elképesztő levelet, esküszöm, mutogatni lehetne. Azonnal felhívtam, mivel korábban megadta a mobilszámát és ő mondta el, wing commander az Intercomnál dolgozik és fejes, valamint figyelmeztetett, hogy ne cicózzak vele.
Az, hogy egy ember nem vehet tíznél több jegyet, érthető elgondolás. De az, hogy cégeknek, intézményeknek sem adnak el előadásokat, már kevésbé. A mozikkal külön szerződést írattak alá, melyben ezt megtiltják. A Duna Plazaba pedig majd ki is mennek ellenőrizni, hogy betartják-e az előírásokat.
Csak úgy eszembe jutott, hogy majd ha a mozgássérült gyerekek iskolájából szeretnék megnézni a filmet, nekik is sorba kell állniuk tízesével a jegyekért? Vagy ha egy mecénás megvenne egy előadást állami gondozottaknak? Szerintem legalább annyi buktatója van az intézkedésnek, mint előnye.
A jegyeket pedig igenis meg fogom venni, szerencsére nincs szó túl sokról, akkor is, hogy előtte éjszaka le kell táboroznom valamelyik multiplex pénztára előtt. Nem az intézkedéssel van igazán a baj, hanem, hogy az ezáltal kapott hatalomban kéjelegve, álnéven kárörvend a terjesztő vállalat egy alkalmazottja.
wing commander - lehet hogy joszandeku vagy, de olyan stilusban, ami erosen megkerdojelezi joszandekusagodat... ha neked mindegy akkor mi e retkenek kavarsz ide be ? es miert nyilvanosan a forumba, miert nem eloszor maganba Monikanak ?
Kedves Wig! bocs Wing!
A reakcióinkra a magyarázat egyszerű. Más oldalról közelítjük meg a dolgot. Te lehet, hogy csak akkor lennél nyugodt (bár ez azt feltételezi, hogy te is az Indexen keresztül veszel jegyet), ha "garanciát" kapnál.( Szerződés három pecséttel és két tanu aláírásával?) Én meg lehet, hogy túl naív, vagy gügye vagyok és bízom olyan emberekben, akikkel még nem is találkoztam személyesen. És örülök, ha egy ember vagy csoport segíteni próbál nekem, hogy szerezhessek egy mozijegyet egy régen várt filmre. Ha a vetítést valami megakadályozná, úgy igérem el fogok gondolkodni. De ha a vetítésen ott leszek akkor az lesz a véleményem,(mint most is), hogy feleslegesen keltetted a pánikot.
Az idő igazolni fogja valamelyikünket.
mivel azóta egy kicsit megnyugodtam, ezért a tőlem szokásos kulturáltabb hangnemben mondanám azt, hogy a leírtakban valószínüleg igazad van, de ezt megtehetted volna úgy is, hogy küldessz egy emilt Mónikának ( index.hu-s címe van ha jól tudom ) és akkor az egész dolog O.K..
Így egy kicsit keserű szájíze van többeknek, emiatt is.
Ha nem voltam teljesen korrekt veled szemben, akkor megkövetlek és sorry, de azért abban amit írtam nem kevés igazság is van, nem a személyeskedésre gondolok :))
Egyszerűen nem értem a reakcióitokat. De tényleg.
Megpróbálom röviden összefoglalni az eseményeket. Olvasom az - egyébként elég szórakoztató - topicot, amikor meglátom Kádár Mónika levelét, melyben egy 306 fős zártkörű vetítést szervez adott napra és időpontra a filmből. Történetesen tudom, hogy a vetítés megvalósulásának valószínűsége a fenti módon a nullával egyenlő, nem azért mert én nem szeretném vagy bármi problémám lenne Kádár Mónikával, hanem azért, mert fizikailag lehetetlen, hogy a mozi legforgalmasabb napján egy esti előadásra valaki az adott feltételekkel az összes jegyet megszerezze.
Mindezt Kádár Mónika is megtudhatta volna, ha egyszer is veszi a fáradságot, hogy érdemben felvegye a kapcsolatot a mozival - ahol egyébként hírét sem hallották - továbbá olyanokat sem írna, hogy 1/2 6-kor kezdődik az előadás, hiszen tájékoztatták volna, hogy a mozi a pontos kezdési időpontokat mindig csak egy héttel a bemutatók előtt dönti el.
Ha Mónika azt írja, hogy valamikorra vesz 30-50 jegyet és jelentkezzen, akinek kell, az korrekt. Ha azt írja, hogy adott időpontra 306 helyet tud biztosítani, az nem korrekt, mert ez egyszerűen nem igaz. Ha elolvassátok Mónika válaszát egy kicsit lejjebb, ő is elismeri, hogy a meghirdetett feltételekkel valóban nem tudja a vetítést megszervezni.
Félreértések elkerülése végett nekem ill. a mozinak tényleg teljesen mindegy, hogy kik ülnek a teremben, pusztán arra a minimum száz, részben vidékről felutazó csalódott emberre gondoltam amikor írtam, akik teltházas visszajelentkezés esetén jegyhiány miatt kimaradtak volna a vetítésről.
Hogy az egész miért nem közvetlenül Mónikának címződött, az egész egyszerűen azért van, mert őszintén szólva a fenti szervezési "hiányosságok" után a létezésében is erősen kételkedtem, és azt gondoltam, egyszerű átverésről van szó.
Részemről a vitát ezennel lezártnak tekintem, javaslom, hogy akik tényleg szeretnék szombaton látni a filmet, érdeklődjenek Mónikától, hogy tulajdonképpen mit is tud garantálni.
Üdv: Wing
Csak érdekességképpen, ma hozzájutottam a hétvégi U.K. ( Egyesült Királyság ) Box Office adatokhoz amelyek elég érdekesek.
A SW:TPM-et, már 6. hete játszák a mozik, az első két héten a film, a bemutató 3-4. hetében az Austin Powers 2 vezette a listát, az 5.héten pedig W.W.West, SW:TPM, Austin Powers 2 volt a sorrend.
A mostani hétvégén azonban érdekes dolog történt, a SW:TPM visszavette a vezetést ismét ő a No.1 film az Egyesült Királyságban ( 2. Austin Powers 2, 3. Mickey Blue Eyes, 4. Thomas Crown ügy, 5.W.W.W. ).
A film eddig 42,883,404 angol font bevételt hozott ami dollárban cca. 68,956,513.
csak egy rövid megjegyzés az interkómander témához:
Ha a másik oldalon áll, miért fáj NEKI a "garancia"? Ő nem ezen az úton próbál majd a vetítésre bejutni... (persze biztos vagyok benne, hogy sorbanáll ;) majd a saj't jegyéért ) A puszta rosszindulatot, kukacoskodást persze föl sem tételeztem... ;)
Sajnos nem tud mindenki a fővárosba utazni, hogy sorbanálljon...
Én bízom Mónikában és az index stábjában. Ezt az is bizonyítja, hogy most nem az Internetto Törzsasztalát boldogítom. (Ha van még nekik olyan...) Gondolom, vannak ezzel még így jónéhányan. Akkor pedig felesleges azon tépelődni, hogy vajon lesznek-e még rajtunk kívül abban a teremben, vagy nem... Engem spec. nem zavar, hacsak nem egy két méter magas emberkéről van szó, aki pont elém telepszik. :-)
A sötét oldal támadásáról meg ne vegyünk tudomást. Ennyi.
ds9: Még egyszer megnéztem azt az óriásplakátot... Tényleg nem olyan nyerő. Korábbi pozitív véleményemet kérem annak betudni, hogy csak a kocsiablakból láttam, mikor elsuhantunk mellette. De az ifjú Anakin a Sötét lovag árnyékával... találó. :-)
Neked sincs infód a korábban már emlegetett "Titanic süllyesztő... " poló esetleges Mo-i bevetéséről? Úgy látszik mást is érdekelne a kérdés.Azért fordulok hozzád, mert a SW rajongói előadás ( engedd meg, hogy így nevezzem )megszervezésében is oroszlánrészt vállaltál ( előre is GRATULA ). Esetleg a t. Wing Commander most aktivizálhatná magát ( már amennyiben igazak a róla keltett hírek ) és adhatna a fórumnak némi korrekt (!) infót!
Nagyon szép, amit a nosztalgiáról írtál, de van itt más is szerintem.
Más korban élünk, mint húsz évvel ezelőtt. Már megszokott az a műfaj, (űrmese) amit annak idején az SW teremtett... És megszokottá váltak azok a filmtrükkök, látványelmek is, amikben korszakalkotó volt az eredeti film...
Ebben a szituban Lucasnak nem sok választása van, ha folytatni akarja az eredeti vonalat... Ha autentikus akar maradni, nem rakhat le új mérföldkövet a filmgyártás történetében... nem készülhet más műfajban a film, mint elődei. De már nem lehet korszakalkotó a vizuális effektek, filmtrükkök területén sem, legfeljebb csak újító.
Az új trilógia tehát folytat valamit, és nem újat mutat! Ellentétben az előzővel. (Más kérdés persze maga a filmkészítés technikája , mert úgy tudom, abban korszakalkotó).
De le merek írni még valami mást is.
A mai tizenévesek sem olyanok, mint húsz évvel ezelőt. A mai gyerekek már a modern mesékhez szoktak, amik nem messze-messze, egyszer-volt, hol nem volt világokban játszódnak, hanem a valósághoz közel... A ma tálalt mesék ijesztően realisztikusak, fantázia- rombolók, gyors fogyaszthatóságuk miatt egyszerűek, és nem igényelnek hosszú kalandozást a gondolatok és álmok világában. Ami az SW generációjában a gyermekkori mesék által "programozva" volt, ma már nem teljesen úgy van...
Hiszek a gyermeki fantáziában, de az áttételek csak úgy működnek, ha dolgoztatják őket. Ha "valós " mesékre kondícionálták a gyerekeket, máshogy veszik az adást, mint én, mondjuk 20 évvel ezelőtt... Mindenesetre én is kíváncsi lennék egy 12-14 éves srác véleményére...
Azt gondolom, hogy a TPM éppen azzal adhat újat a gyerekeknek, hogy visszavezeti őket
seholországba, a tiszta fantázia világába. Számomra leginkább ettől értékes ez a film.
Megjöttek az adatok a hétvégi bevételről az USA-ban ( természetesen ezek már gyengék ) az összbevétel elérte a 417,801,000 dollárt és a film a 16. helyen végzett a múlt héten.
Ami érdekes az a vásznankénti átlag, ahhoz képest, hogy a filmet már csak 600 valahány vásznon adják az átlaga a 16. hely ellenére a 8., tehát termenként még mindig sok nézőt vonz.
Tehát félretéve a sötét oldalt ( "hard to see the dark side is" ), következzenek az érdekes dolgok.
A hétvége amerikai eredményei még nem ismeretesek, de ezek jelentősen nem változtathatták meg a film USA-beli helyezését ( all time no.3 ).
Nemzetközileg azonban ( itt sem ismert még az összes adat ) már most vannak eredmények:
- a film a nem USA bevételek tekintetében felugrott a 17. helyre 265 millió dollárral
- a nemzetközi bevételek ( USA+ nem USA ) szerinti helyezés is megváltozott, ott most már a No.7 hely az övé, 681,6 millió dollárral.
És még:
- Németországban a SW:TPM 13.7 millió dollárt hozott 1,001 vásznon ( az eddigi legnagyobb német premier ). Az eddigi első a MIB volt 12,5 millió dollárral. Csak pénteken 560,000 jegyet adtak el !!! Ez is új rekord .
- Spanyolországban a film 4,2 millió dollárt ért el összetörve ezzel az Independence Day eddigi rekordját 40%-al.
- Ausztriában ( 110 vásznon ) a film 1,1 millió dollárt hozott, megdöntve ezzel az ID4 rekordját
- Dániában 942,000 dollár ( 54 vásznon ), ugyancsak megdöntve az ID4 rekordját
- Svédországban 482,000 dollár csak a nyitó napon ( ! ), ( 36%-al megdöntve a LW4 rekordját ). Az első 3 napon 138,044 jegyet adtak el megdöntve ezzel minden rekordot. Ez nem csak, hogy rekord, de eddig itt csak 3 film tudott eladni ennyi jegyet, de azt is csak 7 nap alatt (The Lion King, Independence Day, és egy svéd film a "Den ofrivillige golfaren", az " Alkalmi golfos")
- csak Osloban 166,000 dollár 3 nap alatt
Ha valaki ennek utánaszámol akkor érdekes adatok jönnek, miszerint is Németországban a hétvégi vásznankénti átlag: 13,686 dollár, Ausztriában: 10,000 dollár, Dániában: 17,444 dollár ( !!! ). Ezek döbbenetes adatok.
Nem semmi, mondtam én, hogy Európában lesz még döbbenés.
És most egy a filmmel kapcsolatos érdekesség:
- ha valaki figyelmesen nézi a jelenetet amely Watto boltjában játszódik, akkor észreveheti egy rövid pillanatig, hogy a 9 éves Anakyn Skywalker árnyéka maga Darth Vader. Ez a rész nem véletlenül, hanem tudatosan került bele ebbe a jelenetbe.
Itt minden bíráló úgy nézte meg a filmet, hogy ez lesz a legjobb,legszebb, legizgalmasabb? -mert akkor itt a bibi
1, A 6 epizód 1 teljes történet és egyszerre született (csak a film új)
2, azért a IV. résztől ment, mert onnan válik igazán izgalmassá és a FOX csak így merte vállalni a kockázatot
A filmet úgy kell nézni, mintha egy 2 órás akciófilm első 20 percét látnád, és mindjárt megváltozik a véleményed.
Csak az összes részt egyszerre lehet értékelni.
Vagy hogy szájbarágós legyek mindenki nézze meg a kedvenc filmjének első 20 percét, és döntse el milyen volt.
Valószínüleg nem értetted meg azt amit írtam, mert " bár protekciósnak lenni jó " című megjegyzésed nem tudom, hogy mire vonatkozik.
Tekintve, hogy én nem vettem jegyet erre az előadásra, tehát ez engem abszolúte nem érint, meg a filmet ( amint többször is leírtam ) moziban ( ! ) láttam még májusban 5x.
Azt meg hogy a stílusom alapján mit gondolsz, őszíntén szólva hidegen hagy, jól elvoltunk itt eddig nélküled, nem én mentem hozzád okoskodni hanem te ide.
Amennyiben némileg offenzív stílusom megbántott akkor, sorry, ha emiatt nem akartad felfogni ( nem keltette fel az érdeklődésedet ) az általad képviselt stílus alapján is számomra enyhén szólva nem szimpatikus, birodalmi gondolkodás:" mi nagy filmforgalmazó cég, ti egyszerű senkiháziak ".
Mert tudod, ez jön le.
Visszatérve a stílusra, ha elolvasnád az eddigi kicsivel mint több 100 hozzászólásomat a témában akkor talán egy kicsit visszavehetnél a stílusodból te is, mert én ugye soha senkit nem támadtam le semmivel.
Tehát nem kéne itt viselkedéssel kapcsolatban bármit is írnod, ha meg hozzávesszük azt, hogy az e-mail címet ( mézgagéza( vagymi) @hotmail.com ) emiatt nyitottad és nem egy mondjuk céges címmel jelentkeztél, akkor azt hiszem nem kéne semmit az én szememre vetni.
At last we will reveal ourselves to the Jedi, at last we will have revenge !
Kedves wiking commander!
Túl azon semmi jó hírt nem írtál,abból ahogy reklámozod magad,tisztán látszik,mekkora ostoba ökör vagy!Valóban sokat kéne javítani ezen a parasztgyerekes stíluson,aztán lehetne kritizálni azt,aki tényleg ért valamihez.
Hihetetlenül sunyi és teljesen erkölcstelen volt úgy beleköpni a dologba, hogy "csak" egy jólértesültnek álcázod magad, miközben te kevered a kártyákat. Remélem az egész történetről (beleértve a háttérben valószínüleg folyó levelezést) készül egy oldal, amit a kellően nagy létszámú magyar internetes társadalom nagyrésze látni és terjeszteni fog. Ilyen inkorrekt húzást ritkán látni, remélem az oldalon keresztül visszakerül a történet olyan helyre ahol nem vállveregetést kapsz ezért az egészért.
Utálom a monopolhelyzetükkel visszaélőket.
Éljen az 1-es régiókódú DVD! Rendeljen mindenki külföldről, még igy is olcsóbb mint az itthoni intercomos változat!!! Ezentúl tényleg oda fogok figyelni, hogy melyik cég által forgalmazott filmre megyek be a moziba.
Broáááááf!
Remélem, olvastad ds9 remek válaszát, én csak megpróbálom kiegészíteni.
Nem hinném, hogy véletlen, ha bizonyos kamerabeállításokat, párbeszédeket túl bombasztikusnak éreztél. Nekem ilyenkor a Face off (Ál/Arc) jelenete bukkan fel az emlékezetemben, mikor Nicolas Cage kiszáll a reptéren a kocsijából (amely a Mátrixnál és a Pengénél is eszembe jutott - félreértés elkerülése végett: nem azonos súlycsoport!). Biztos, hogy szándékolt a dolog. Szerintem ez mostanában eccrűjen divatos, még ha a TPM-ben sokkalta letompítva jelenik is meg.
Anakin: nem (teljesen) tudatosan használja az Erőt, de mégis használja. A véletlenek a másik három epizódban is jelentős szerepet játszottak, és hogy a véletleneknek van-e közük az Erőhöz, vagy sem, az olyan filozofáláshoz vezetne (predesztináció vs. szabad akarat), amelyben nem vagyok járatos. Ugyanis az Erő vezeti is azokat, akik rá hagyatkoznak... akár tudatosan, akár ösztönösen.
Minél inkább gondolkodsz a filmen, annál inkább a hatása alá kerültél... TPM has you... :)))
A kommercializálódás engem is elszomorít alapban, főleg a végletes formái, de végül is ha nem lenne, akkor nem lenne most könyvem (mert csak a film lenne), se képeslapom, és esetleg pólóm majdan... Plusz, ebből (a díjakból) is születik a következő két rész!
Az a "Titanic-süllyesztő csapat" pólóval kapcsolatos korábbi hozzászólás megragadta a fantáziámat! ;))
A nosztalgiáról lásd ds9-et!
Az intézkedések függetlenül attól, hogy okosak vagy sem, léteznek. Talán eszedbe sem jut, hogy pont a Te érdekedben, jelen esetben történetesen arról van szó, hogy ne állhasson oda a pénztárhoz néhány seggfej, vásárolja fel az összes jegyet két hétre előre, aztán vehess jegyet négyezerért vagy várhatsz további három hetet, hogy bejuss a filmre. Ez a Te szempontodból most épp nem előnyös - na ja, protekciósnak lenni jó - de a többség érdekét szolgálja.
Ugye nem haragszol, hogy stílusod alapján az empírikus vállalati gondolkodásról szóló elméleted nem keltette fel az érdeklődésemet?
Kedves ds9!
Szívemből szóltál! Csak az eleje nem stimmel, mert egyelőre csak a nem túl klassz felbontású Z verziót kuksiztam CD-ROM-on. A többi detto, bizony, a nosztalgia megszépíti a régit, és túl sokat vár az újtól. Lásd a korábban berakott interjút Lucas-szal, a második és harmadik résszel kapcsolatban.
Mint ezen topic elindítója és ( részben ) életben tartója, igen nagyon köszönöm, hogy idejöttél és beleszartál a levesestálba.
Mint a SW téma relatíve jó ismerője, én teljesen tisztában vagyok a LucasFilm által hozott intézkedésekkel, ha lefelé haladsz a topicban pontosan meg is találod őket.
Azonban úgy gondolom, hogy azok az intézkedések amelyek az USA-ban ( és valószínüleg máshol is ) a LucasFilm jogosnak tart nem biztos, hogy egy ilyen komoly országban mint a miénk is nagyon okosak.
És akkor már ne is beszéljünk katasztrofális cégetekről, lásd ocsmány SW multiplakát és az egész no-kampány amit csináltok, pedig már csak 24 nap a bemutatóig .
Azt hiszem egyébként a legjobb negatív kampányt itt te adtad elő, mert ha tényleg az InterComnál dolgozol akkor talán nem egy ostoba hotmail címmel kellett volna itt téríteni és ha aggályaid lettek volna akkor nem itt nyílvánosan hanem emilben Mónikának kellett volna elküldened ezeket.
Mivel nem ezt tetted ezért szerintem egy igazi pöcs vagy, már elnézést a többiek felé elitélhető viselkedésem miatt. Tökéletesen bebizonyítottad nekem eddigi elméletemet az empírikus vállalati gondolkodásról, amitől eddig is forgott a gyomrom. Gratula !!
Az az egyetlen dolog nyugtat meg, hogy én már Májusban láttam az USA-ban a filmet 5x és eddig is fel voltam háborodva azon ( főleg embertársaim miatt ) , hogy nem mutattátok be a filmet legalább Augusztusban, úgyhogy te ne nagyon okoskodjál, foglalkoznátok inkább azzal, hogy a filmeket ÉRTELMESEN, HELYESEN FORDÍTVA FELIRATOZZÁTOK, vagy NE CSINÁLJATOK OLYAN SZAR SZINKRONOKAT !!!!!!!
Arról nem is beszélve, hogy megnézvén a filmes híreiteket, épp most olvastam, hogy biztossá vált a MIB folytatása, csak úgy közölném, hogy a legutolsó hírek szerint Barry Sonnenfeld azt nyilatkozta, hogy a filmet nem lehet megcsinálni, mert a sztárok, Spielberg és ő annyi pénzt vinnének el, hogy a Sony-nak minden befolyó 100 dollárból nekik 110-et kellene fizetni.
Vagy nem ő rendezné, nem Spielberg lenne a producer és nem ugYanazok a főszereplők.