Keresés

Részletes keresés

BiCigli Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2305
Bocs, hogy ilyen későn reagálok, de úgy tudom, hogy ott forgatták a Jaguár című filmet is. Elég kedvelt terepe lehet a rendezőknek.
Soundkey Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2304
Amikor elmentem személyesen a "céghez"...........
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2303
Miért, mikor vertelek át először?
Ettől függetlenül, ha csak egy-két jegyet vettél, akkor esetleg át tudom cserélni a feliratosra, de csak a második sorba. Nem biztos.
Erről jut eszembe, OPi, Banita és akovi jelentkezzetek gyorsan, hogy kell-e nektek a megrendelt jegy 16-ra!!!!
Soundkey Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2302
Hát nem semmi ami itt zajlik!!!! Nekem is sikerült jegyet vennem 00:30-ra! Azt még megkérdem, hogy Kádár Mónika miért írtad azt, hogy az első előadás 00:30-kor lesz Angolul????? Nekem más vette meg a jegyet és most olvasom, hogy az (00:30) szinkronizált lesz!
El kell, hogy mondjam másodszorra vertél át!!!!!!! :-((
A másik, hogy a jegypénztáros az egy NAGY BAROM mert háromszor lett megkérdezve tőle, hogy a feliratosra adtál jegyet? GRATULÁLOK.....
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2301
ds9, hogy őszinte legyek, nem ismertem fel az anyagot, pedig annak idején én kértelek meg, hogy rakd össze, tiszta blamázs.:)
Remélem, nem haragszol azért és megmutatod magad teljes testi valódban a megnyitó bulin!!! Még szükségünk is lehet rád, hiszen én nem vagyok hard fan és tudósítunk.
Varázsos Barát, a szombati kezdés 17:45, de szerintem előtte találkozzunk valahol, majd addig még jól kitaláljuk.
Az observeres fiúk örülni fognak a tetszésnyílvánításnak.:)
ds9 Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2300
Mindenkinek figyelmébe ajánlom a Mónika által megadott Index oldalt főleg azért, mert az oldal jó részét ( 4. bekezdéstől lefelé + sárga rész ) én írtam.

Na, de Mónika ezt igazán megemlíthetted volna :))))))))))))))))))

Visszatérve erre a jegymizériára, nekem megvannak a jegyeim a 00.01-es vetítésre ( hogy, hogy az is érdekes, de vannak ) és pont emiatt tudom, azt, hogy mi is folyik ott.
Meggyőződésem szerint Wing Commander és kollegái az Intercomnál, igazán elkezdhetnének utánanézni, hogy melyik alkalmazottjuk megy el erre az előadásra és attól igencsak gyors úton meg kéne szabadulniuk.

Miért, mert milyen lenne ugye, ha a McDonaldsban megjelenik egy új szendvics és te nem tudod kipróbálni mert a személyzet mire odérsz megeszi. Lenne még több példám, de azt hiszem érthető.

Magyarországon van több ezer ( tíz, száz ) ember aki ezt a filmet az amerikai ( májusi ) bemutatóval ellentétben kénytelen most szeptemberben megnézni. Vannak olyan megrögzött rajongók, akik hétköznap éjjel is elmennek megnézni egy filmet ( másnap munkanap ) azért mert az Intercom szervez egy ilyet ( mint ahogy máshol is - nem az Intercom :)) - szerveztek ilyet ). Sőt nem átallanak odamenni egy héttel előtte megvenni a jegyet.
Én úgy gondolom, hogy az Intercom, nem a saját mozijában dolgozóknak szervezte ezen estet.
Legyek én egy utolsó tahó, de az a véleményem, hogy a mozi alkalmazottjai nézzék meg a filmet máskor, mert nagy ívben szarok rájuk.
Ahogy az is idegesítene, hogy ha a McDonalds alkalmazottja előttem enné meg a szendvicset ( az utolsót ) és a pofámba röhögne az idegesít, ha a H. multiplex alkalmazottja előlem veszi meg a jegyet és nézi meg kvázi helyettem az előadást.
Ők ott dolgoznak, nekik az a munkahelyük, mi pedig vagyunk a vevők nekünk vannak jogaink, nekik nincsenek ( bár mintha ez kishazánkban fordítva lenne ).
ÉN BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY AZ USA-BAN ILYEN NEM FORDULT, NEM FORDULHAT ELŐ.

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2299
Köszi, Mónika! Találkozunk jövő szombaton! Most végül is hány órakor is lesz az előadás? 17.30?

Kedves Laa-Yosh!
Nem találok szavakat! Ez arcpirító, amit művelnek, de sajnos, nem meglepő. Az Intercomot en bloc azért mégsem kellene lebarmolni (noha kétségtelenül vannak benne szar alakok {w.c. - nomen est omen ismét, ez a tag a neveivel kimeríthetetlen szójátékgyár!} és elég sok kifogást lehetne felsorolni a tevékenységükkel kapcsolatban), mert én ismerek ott rendes fazont. Legalábbis annak ismerem...

Nem vagyok igazi kőkemény, hogy hálózsákozzak, meg miegyéb, csak most fogok megpróbálni jegyet venni itt Pécsett. Azt már tegnap láttam kiírva, hogy egységesen ötszáz forint az itt normális 450 helyett. Mind a három itteni moziban fogják adni.

Aki a humort kedveli, azoknak figyelmébe ajánlom az Index Mónika által ajánlott cikkéből is elérhető lapot: SW-poénok az Observertől és másoktól, ebből is különösen a "Ki nyomja le a Jedi-okat?", "a sötét oldal felé", és "a szomorú valóság" témákat! :)))

Bateman Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2298
Most érdeklődtem a Corvinnál, hogy mi van a szinkronizált verzióval, mikor adják? Nem hiszitek el-ahogyan én sem-, de a Corvin nem adja csak a szinkronizált verziót!!! Ilyen a XX.sz. legvégén nincs!!! Az Intercom-os mozikat pedig hullára utálom!Most mi lesz?
vbali Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2297
Hali!

Teljesen 1.0-as lamer vagyok ebben a tpoicban, raadasul el sem olvastam az osszes hozzaszolast. Az a baj, hogy csak most leltem ra.

Ugye lemaradtam minden kozosenazelsonaponmegnezzuk lehetosegrol ugye?

Tehat: Most mi van? Nektek mar van jegyetek, mivel joelore jeleztetek a topic-ba vagy Monikanak, vagy pedig be lehet meg nevezni valahogy?

HELP!

udVbali

Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2296
A+P: na jó, a pankráció valóban túlzás, de azért kicsit megijedtem, amikor a mozi ajtaját kinyitották, és szegény lányok elkezdtek sikongatni, mert majdnem agyontaposták őket. De ettől eltekintve valóban nyugi volt. Nevezzük tehát pankráció helyett szardíniásdoboznak.
A+P Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2295
Delelott fel tiz tajban kerult ram a sor a Corvinnal, akkor mar elegge telitett volt a csutortoki nap. Amugy en nem tapasztaltam semmi kulonoset, rendes sorallas volt, semmi pankracio.
Udv, A+P
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2294
Sikerült, a 18-i előadásra minden olvasó, aki nálam rendelt jegyet, bármikor átveheti.:))
Bateman Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2293
Nem tudja valaki mi van a Corvin elött?
Mennyi esélyem van jegyet kapni csütörtökre?
Mr._Bungle Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2292
Udv,

A sajtovetites utan mindossze egy dolog : felejtse el mindenki azt amit video cd-rol nezett, ez biza hibatlan ...

Flaci Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2291
Monika!

Sikerult jegyet szereznetek?

FLaci

Kádár Mónika Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2289
Új cikk a címlapon:
http://index.hu/cikk4/sw/
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2288
Ja, eszembe jutott egy jó sztori, amit a Force.neten olvastam:
a Mann's Chinese előtti sornál, amikor az első rajongó megvette a jegyét (vagy 5 hét várakozás után) felemelte a jegyét, és hátraordított: "The first transport is away!" Mire a sor fennmaradó része örömujjongásban tört ki.
(Ismerős valahonnan?:-))
Kojak Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2287
Lángoló arccal verem a billentyűt, teljesen igaza van ds9-nek, ez itt nem piacgazdaság, hanem még mindig sógor-koma birodalom, szar az egész.
Az Intercom meg menjen a fenébe! Én is gondolkodtam, hogy sorban állok, még szerencse, hogy nem tettem, mert elég könnyen fel lehet dühíteni, és akkor ütök ám, de hirtelen.

Ennyi.

Kojak

Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2286
Üdv, Laa-Yosh! (Már itt is találkozunk?)
Szomorúan olvastam utolsó hozzászólásodat: ez az, amitől tartottam. Tudom, hogy késő, de a megoldás a jegyvásárlásra az lett volna, ha beléptek (valamelyik) SW-fanclubba. Én is így tettem, és a klubtagoknak biztosították a helyet a premierre. (Persze nem ingyen.) Valahol ez is tisztességtelen, de talán nem annyira, mint az Intercom-dolgozók esetében.
Egyébként én is jó kis pankrációban vettem részt ma reggel a Corvinnál, de sikerült szereznem tíz jegyet. (Ott fél kilenckor kb. 150 ember állt.)
Az ötletedet díjazom, ami a Lucasfilm kontaktolást illeti. Kiváncsi vagyok, mit szólnak hozzá.
Tirek Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2285
Erre egyszerűen nem tudok mit mondani...
A "tisztelt" W..C.. most elgondolkozhatna, mekkora HAZUGSÁG volt amiket beírt a topicba...
Ez felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jobb, ha most nem írok semmit, mert csak anyázás lenne...
ds9 Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2284
Dear Laa-Yosh, teljesen igazad van abban amit írsz, ez egy ilyen ország, én már nem is lepődök meg semmin.
Ha minden igaz ( ez ma délután derül ki ) nekem van jegyem az éjféli előadásra és megigérem, hogy ha ( az általam imádott ) kormányunk valamelyik tagja előttünk ül rá fogok köhögni egy kis cola light-ot ( Bástya elvtárs örülni fog ).

A dolog egyébként tényleg úgy áll, hogy a multiplex dolgozói meg akarják nézni a filmet és ezért megvették a jegyeket, ami szerintem nagy geciség mert, ők ne akarják megnézni a vendégek rovására ( nézzék meg később ) végülis azért vannak ott, hogy dolgozzanak ( jobb éttermekben a pincér nem mehet be ebédelni szabadnapján se ).
Az egész előadás a SW rajongóknak szól, olyanoknak mint Te én, vagy itt sokan mások nem a mozi alkalmazottainak, ezért az egész pofátlanság.
Ha pedig be akarják tartatni a LucasFilm szabályait ( még március környékén írtam róluk ) akkor az alakalmazottak is álljanak be a sorba nyitáskor, vagy menjenek a francba.
Wing Commander is itt büntetett, hogy a Mónika csak ne akarjon ezt meg azt, aztán meg a saját embereik megveszik a jegyeket.
Szerintem az USA-ban az elképzelhetetlen lenne ( lett volna ), hogy a mozi bármelyik alakalmazottja a die-hard rajongóknak rendezett éjféli előadásra jegyet tudott volna venni, mert akkor úgy kibaszták volna, hogy a lába nem éri a földet.
Erről ennyit, Wing Commander és az erkölcsi maximum, engem jól kioktatott, mondjuk aki többet tud a filmekről ( nem csak SW ) mint ő, aztán meg tessék.
Egyébként zártkörű előadás volt már több is az Intercomosoknak ( az egyik két hete a másik e héten lesz, de ez nem zárja ki, hogy volt több is ).
Ez az egész a bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű mondásra emlékeztet engem.

Én még hozzátenném, hogy mint nem az Intercom ( ez nyilvánvaló ) alkalmazottja, talán tudtam szerezni erre az előadásra jegyet, de én nem dolgozom ott tehát azért ez egy kicsit más és még meg sem kaptam őket, tehát még nem is biztos.

Az ellenben biztos, hogy ami itt folyik az közröhej. Én speciel az Intercom helyében minden Intercom alkalmazottat kirúgnék a picsába aki az éjjeli előadásokon megjelenik mint néző. Ez a minimum.
Ha meg a kormány jegyet akar venni ( ha ez igaz, de majd beszámolok ) akkor vettek volna meg egy előadást jótékony célra ( ilyen kint is volt ) jegyenként 5-10.000 forintért és a bevételt kapták volna meg a rákos gyerekek ( vagy aki rászorul ), mert az OK, de ez nem.

voty Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2283
A k**** édes ****** ******* annak a r****** W***** C**** és fajtájának.
Még szerencse, hogy nem mentem, mer azt hiszem komolyan fenyegetett volna az agyvérzés lehetősége.
A mozi vezetőségéből nem próbáltatok vkit megkeresni?
rizo Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2282
Sziasztok,
Visszakanyarodnek a filmhez. :)
Elgondolkoztam, :)
Ha a kis Anakinnak 20000 felett van a midi-chlorian szama, mennyi van az anyjanak?
Ezek az mc-k nem a semmibol lesznek, ugye?
Az elottem szolokhoz hasonloan nekemis az a velemenyem, hogy ebben a reszben kezdi Lucas a fiction melle keresni a science-t, az meg kicsit nyugos.
Rizo
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2281
Szevasztok.

Tegnap, szerda este 10 órakor megjelentünk egy haverommal, hálózsákkal
felszerelkezve, a Duna Plaza mozija előtt, mivel biztosra akartunk menni -
jegyet akartunk venni a Star Wars Episode I - The Phantom Menace
magyarországi díszbemutatójára. Az előadás szeptember 16-án 0:01-kor, vagyis
éjfél után egy perccel fog kezdődni, és már este 21 órakor megkezdődnek a
különböző kísérő rendezvények, programok (pl. rohamosztagosnak meg
ilyesminek öltözött emberkék is lesznek).
A biztonsági szolgálat sajnos közölte velünk, hogy információinkkal
ellentétben a bevásárlóközpontot estére bezárják, így távoztunk. Másnap
hajnalban tértünk vissza, és 6 óráig nyolcan gyűltünk össze a mozi előtt -
az index.hu Star Wars fórumán egyeztettünk a többiekkel, hogy részben a
fíling kedvéért is, hamar el akarjuk kezdeni a sorbanállást. Ez egyébként
nem bizonyult rossz ötletnek, mivel kilenckor, a pénztár nyitásakor már
mintegy háromszáz emberes sor állt az emeleten... de nem emiatt írtam ezt a
levelet.

A díszbemutató előadásra, a mozi 410 férőhelyes nagytermében, mintegy 30
jegy volt már csak, amikor jegyet kívántunk venni, azok is a leghátsó
illetve az első sorba.
Ez igencsak érdekes, mivel mi voltunk az első nyolc ember a sorban, és ma
reggeltől lehet csak jegyet vásárolni.

Tudni kell, hogy a Lucasfilm igen szigorú feltételekkel engedi bemutatni a
filmet szerte a világban. Megszabják például, hogy a mozi méretétől függően
hány teremben, naponta hány alkalommal, és hány hétig kell adni a filmet, a
szinkronokat a San Francisco-i hangstúdióban véglegesítik (minden egyes
szinkronszínészt elbírálnak, hogy megfelelő-e a szerephez), és vannak
szabályok a jegyvásárlásra is.
Tilos például zártkörű vetítést szervezni, tilos egy személynek tíznél több
jegyet vásárolni.

Kérdésemre, miszerint hogyan lehetséges, hogy hetedik sorbanállóként nem
tudok jegyet venni az előadásra, csak a tizenötödik sorba, a pénztáros azt a
magyarázatot adta, hogy a dolgozók vették meg a jegyeket.

Namost, egyfelől a kópiák már hetek óta a mozikban vannak, és mostanra már
elég sokan látták a filmet - az Intercom dolgozói, rokonaik, ismerőseik jó
része, valamint sor került (tudomásom szerint tegnap) a sajtóvetítésre is.
Másfelől a fenti szabályok értelmében szabálysértésnek minősülne, ha a
dolgozók a pénztárnyitást és sorbanállást megkerülve megvették volna a
jegyeiket - már ha ez lenne az igazság.

Valójában ugyanis, mint az tudomásunkra jutott, amolyan VIP-jellegű
jegyfoglalás történt, méghozzá a kormány részéről. Konkrét személyekről
ugyan nem tudok, és nem is hivatalos az információ - bár igencsak megbízható
forrásból származik.

Megismételném, a szeptember 16-i vetítés teljesen nyilvános, sőt maga a
díszbemutató, így semmiféleképpen nem lehetett volna akárcsak egyetlen egy
jegy sem eladva, mielőtt mi a pénztárhoz értünk.

A magam részéről felháborítónak, szomorúnak, és igen, szégyellnivalónak
tartom ezt az esetet, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kellő
nyilvánosságot kapjon - ugyanígy éreznek a többiek is, akiknek nem sikerült
jegyet venniük az előadásra.
Értesíteni fogom a Lucasfilmet is az esetről, valamint egészen biztosan ott
fogok állni éjfélkor a nagyterem bejárata előtt, és talán még videokamera is
lesz nálam. Őszintén érdekel, hogy kik nézik meg a filmet előttünk, miért jó
ez nekik, és legfőképpen, hogy hogyan szerezték a jegyüket.

Végül megkérnélek titeket, hogy a címjegyzétekekben szereplő ismerőeiteknek,
barátaitoknak továbbítsátok ezt a levelet, lehetőleg teljes és változatlan
formájában.

Köszönettel,
Varga Tamás
/Laa-Yosh/

U.I. wing commander, érdekelne hogy mit tudsz erről mondani.

druss42 Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2280
hali
Egy kis info hatha valamki meg olvassa , aki megy sorbanallni dunaplazahoz
Nem lehet bemenni kint kell sorbanallni , ugyhogy ha msot jon valaki melegholmit hozzon :)
En ott leszek :)

druss42

Dob Creative Commons License 1999.09.08 0 0 2279
A Cinema elég blödli ujság. A Total Film szerintem az amt érdemes megvenni, egyrészt az egy angol ujság klonja, másrészt korában jelenik meg. No meg nincs tele annyi barom cikkel sem.
UBul Creative Commons License 1999.09.08 0 0 2278
szerintem is csak a kepek miatt erdemes megvenni a lapot...

amikor a lost highway 20%ot kapott, nem hittem a szememnek. a tordeles meg olyan szar, hogy a nagymamam jobbat csinal alvas kozben.

kaviat Creative Commons License 1999.09.08 0 0 2277
pulp f. rulla... ahogy willispipi kézre veszi a láncfűrt az isten :))

.kav]4t

ds9 Creative Commons License 1999.09.08 0 0 2276
Én is ma vettem meg a Cinemat, amit már eddig is egy katasztrofálisan szerkesztett német klónnak tartok ( lásd német Cinema egy hónappal azelőtt, valamint klón háborúk ).
Sosem fogom megérteni, hogy emberek miért csinálnak filmes ujságot, ha fingjuk sincsen a filmekről ( nem csak SW ) a XX. század végén amikor létezik internet, ahol napi filmes hírek jelennek meg, valamint elő lehet fizetni akár a legprofibb filmes szórakoztatóipari, heti, havilapokra ( pl. a heti Entertainment Weekly, ami az egyik legjobb és van web oldala is én ha kint vagyok az USA-ban mindig veszek mert nagyon jó).

Azt, hogy a SW lehúzták ( 60% ) már meg sem lep, az az újság ahol a Pulp Fiction 80%-ot kapott, az menjen a kurva anyjába.
Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt egy hónapban a következő filmek kaptak 60%-ot ( Wild wild west, valamint az e hónapban bemutatandó nekem DVD-n meglévő A night at the Roxbury ), Valamint a nekem DVD-n ugyancsak meglévő Rush Hour ( Csúcsformában ) pedig 80%-ot.

Na ezekután azért engedtessék meg nekem, hogy megkérdezzem ezeknek elment az eszük, az előbb felsorolt 3 film, nehogy már a SW-al egy osztályzatot ( W.w.w és Roxbury ) vagy többet kapjon, mert eldobom az agyamat. Beszarás, hogy milyen hülye emberek vannak. Néha meg kell nézni, hogy milyen filmekről írnak hozsannát, amit élő ember nem néz meg, máskor pedig bizonyos filmeket sokkal lejjebb értékelnek a szintjüknél ( Pulp. F. egyik egyéni kedvencem).

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.09.08 0 0 2275
Kedves Zombie!

Tényleg érdekes. Valahol, talán ezen a fórumon (mert én sem töltöm le újra a régieket, kissé sok lenne) olvastam, netán éppen ds9 tollából, hogy a "Darth" előtag a Dark Lord of the Sith rövidítéséből ered. Abban az esetben ez biztos igaz, ha mindenki az angolt beszéli a galaxisban. Valószínűleg utolagos magyarázat. Megszólítani Obi-Wan megszólíthatja Vadert a rangján/címén is, tehát nem lehetetlen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!