Nagyon jók a képek + a szöveg....Kár, hogy a legidösebb jediről nincs kép..:) (Ő a nagymamám aki helyettem vette meg a jegyeket mivel én dolgoztam.) (pici mint yoda! :) )
En ifjonc korombol -jo tiz eve mar ennek -,ugy tudtam,hogy eloszor volt egy egy 9 reszes konyvsorozat,majd ebbol a kozepso harmat vittek filmre.
TEvedtem volna?
hali
Na felraktam a sorbanallaskor keszult kepeket. Egyenlore semmi kulonos , csak kepek meg egy kis szoveg , remelem sikerul a linket ide rakni :)
w3.swi.hu/sor/
Lenne egy kerdesem azokhoz,akik birtokoljak az erot a
Starwars Episode I konyvet .
Szoval,volt szo a konyvben mitochlorianrol(Anakin vereben)?
A masik kerdesem,hogy mikor jelent meg a konyv?
Fontos:egyesek ketsegbe vonjak a starwars becsuletesseget...
Én most láttam egy trailert a TV-ben, de majd' leestem a székről szegény Amidala hangja hallatán... Lehet, hogy konzekvensen valami erősebb hangú leányzót kellett volna választania a magyar szinkronhoz is a LucasFilmnek.
Amennyit viszont Qui-Gon beszél valamelyik idióta reklámban (teherautó szalad...), az alapján szimpatikus. No persze majd meglátjuk.
Na igen igazad van de:
1. a magyar hang az halkabb az mp3on ugyhogy azért sztem ekkora különbség nincs de tenyleg szar
2 mondj egy angol nyelvű filmet ami jobban hangzik magyarban :)) természetes hogy jobb az original..
Ma volt egy kis szabadidőm, és összevágtam egy 600 K-s MP3-at az eredeti trailer és a szinkronos verziókból, hogy jól megfigyelhessük a Csapnivaló szinkronhangokat. Csak abban reménykedem, hogy a film nem ezekkel a hangokkal megy majd.
(Qui-Gon=Deziré, Darth Maul=valami lágyhangú idióta, 3PO, és Yoda teljesen KO, hogy JarJar-t ne is említsem)
Bocs az érintett színészektől, de erre nagyon oda kellett volna figyelni.
A file:
http://www.hszk.bme.hu/~mg035/compare.mp3
Más:
Én voltam a Cineplex Odeonban az első a sorban, így a TÖKÉLETES HELY-re sikerült jegyet vennem, sőt, a mozi dolgozói ingyen kávét szolgáltak fel a korai várakozóknak :)))
Az irc-n mindig benézek a #starwars.hu -ra de a 2 boton kivűl egy lélek sincs ott..tökjó lenne ha ott tudnának dumálni a starwarsosok..népszerűsiteni kéne a csatit!
Vki lécci meséljen már nekem egy kicsit a magyar SW clubról vagy mondja meg a honlapja (ha van) cimét, vagy email cimét, vagy hogy mikor s hol lesz a next találkozó stb. I may the force be with you!
Azt hiszem, ezt senki nem tilthatja meg neked, de arra szeretnénk kérni - és azt hiszem, ebben a többiek is egyetértenek - hogy ha nem nagy gond, a premierelőadásokon próbáld megtartóztatni magad.
Mi 09/16.-án csütötökön 00:30-kor nézzük meg.
Most is itt szól a Duel of the fates a gépemen...:-)
Az kérdezném, hogy a popcornt imádom de szabad-e enni aznap....:-))) ?
Tényleg nyílt egy SW-bolt a Plazmában? Múlt szombaton voltam ott utoljára és nem vettem észre????? :((((
(A Virgin-ben viszont volt vagy tucatnyi plakat, bar egy-kettot leszamitva nem tul jok.)
áá, képzeljétek van egy nagy Episode I poszterem, ráadásul angol nyelvű! :))
Majd elnézek abba az SW boltba.. szándékosan kevés pénzzel kell odamenjek hogy ne essek kisértésbe.
2 haverral azt tervezzük hogy a bemutatón csuhában lézerkarddal jelenünk meg, nemtom összejön-e.
Szoval megint beleszartak a ventilatorba,volt is illegalis jegyfelvasarlas,meg nem is volt.Meg volt a 410 jegy,csak valahogy megis eltunt belole parzasz,meg mindent legalis,meg szabalyos.Egy loszart,nyilvan szabalytalansag tortent,kulonben nem kene itt ossze vissza hazudozni.Meg ugye termeszetes,hogy az kb 200 ember aki reszt vett az egesz szervezesebe,az felvasarolja,rajongok elol,a jegyeket.Huha bene szarjak mar a szervezestol,(biztos ingyen csinaltak) es a rajongokkal milesz,akik evek ota csak erre a pillanatra vartak ?" Koszonom,olyan halas vagyok,hogy nem kellett kiutaznom, Amerikaba,hogy megnezem a filmet."
A legocsmanyabb az egeszben az,hogy valaki tenyleg evek ota keszul ra,aztan jon a kulfoldi bemutato,erre meg ratesznek negy honapot,csak semmi kapkodas.Legtobben ugy varjak az esemenyt mint a kisgyerek a karacsonyt,vagy jobban,emlekezettek a nehany honappal ezelotti letoltesi lazra.Aztan itt az esemeny, tobb nappal elotte oda megy az ember,es vegul kiderul,hogy ha mar ot eve odakoltozott volna a mozi ele akkor se kapna jegyet,mert sogor,koma,jobarat,kutya,macska,es meg kitudja ki,mar regen megvettek a jegyek nagyreszet.Undorito,hogy meg eselyuk sem volt a mozi elott varakozo rajongoknak,hogy ok nezek eloszor,es onan ahonan ok akarjak..
Gratulalok,ez is csak ugyment,ahogy azt megszoktuk,johetnek itt az amerikaiak a szabalyaikkal,ez itt Magyarorszag,itt nem ervenyesek.
Helló! Én voltam a Corvinnál az első vásárló - hajnal kettőtől, hálózsák, miegymás - és azon felül, hogy a sorbanállók meglepően kulturáltak voltak, itt is voltak kellemetlen meglepetések. Például a feliratos változat teljes hiánya és a már lejjebb említett jegyvásárlás. Roppant rossz volt nézni az üvegajtón keresztül, ahogy fél kilenctől a dolgozók hada a pénztárhoz járult, hogy ott felvegye a jegyét. Mi ketten mint mondtam, elsőnek értünk oda, de a 16-i, este 21 órás előadásra már 5 teljes sor le volt foglalva. Én rosszabbra számítottam és sikerült is rendes jegyet vennem, csak a téma teljes körüljárása miatt írtam le, mi volt ebben a moziban. Állítólag ott azen a héten fogják beszerelni a hangcuccot.