Keresés

Részletes keresés

edkedk Creative Commons License 2016.12.06 0 0 1458

Vagy csekkautomatán.

Vagy icsekk appban befényképezve a QR kódot.

Előzmény: Törölt nick (1457)
Törölt nick Creative Commons License 2016.12.06 0 0 1457

Vagy bármelyik postán, ha csekked van.

Előzmény: berva1 (1455)
campobaszo2 Creative Commons License 2016.12.06 0 0 1456

Díjneten vagy a szolgáltatók saját online felületén fizetheted be.

Előzmény: berva1 (1455)
berva1 Creative Commons License 2016.12.06 0 0 1455

Tudja valaki, hogy lehet Erstenél a un. közüzemi számlákat hitelkártyával rendezni, úgy hogy megkapjam az 1%-t ?

szocske_ Creative Commons License 2016.12.06 0 0 1454

hát ez nehéz kérdés...

szerencsejáték, dupla vagy semmi :)

Előzmény: OrSoLy (1453)
OrSoLy Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1453

Ebben az esetben kérdés, hogy megkockáztassam-e, vagy inkább a sima pontokért megvegyem a következő időszakban?:) 

Előzmény: szocske_ (1451)
jan12345 Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1452

Igen, ez nagyban függ az eladótól. Én október 9-én  három különböző (internetes) vásárlást csináltam, mindhárom már 10-én lekönyvelésre került.

Előzmény: szocske_ (1451)
szocske_ Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1451

a vásárlásokat néha több napig zárolásban tartják, így kerültek az október 9 vasárnapi dupla pontos vásárlások is a következő időszakra.

persze itt valószínűleg az sem mindegy, hol vásárolsz, mert attól függ az adott üzlet mennyire gyorsan továbbítja az adatokat az erstének.

Előzmény: OrSoLy (1450)
OrSoLy Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1450

A Wizz topikon valaki azt írta, mivel most 10-e szombat, csak 12-én zárnak valszínű. Most visszanéztem pár hónapot, és pl szeptemberben is 10-e szombat volt, és 13-án kaptam az smst a tartozásról, szóval valószínűleg tényleg hétfőn zártak:( Júliusban is vasárnap volt és csak kedden jött az sms.

Duplán csak akkor tudnám, ha eddig nem költöttem volna semmit, de már kinulláztam. A vasárnap még jó lenne, de sajnos szerintem sem fognak zárni szombaton:(

Előzmény: szocske_ (1449)
szocske_ Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1449

Ha most hétvégén lesz, akkor nem buktad be, mert vasárnap 11-e, az már biztosan "új" hónap, nekem legalábbis 10-én zár a wizz kártya.

És ilyenkor duplán el tudod költeni a keretet, pénteken elköltve, pénteken visszautalva, majd szombat-vasárnap újra elköltve.

Októberben 7-9 volt, de akkor is duplán lehetett költeni, mert nekem a 9-i vásárlásokat már a következő időszakra könyvelték.

Sajnos nem használtam ki, mert nem számítottam erre.

Kíváncsian várom lesz-e most, előtte kb. 1 héttel szokott jönni róla sms és email is, most én még nem kaptam.

Bár érdekes, hogy emailt 2014 óta sosem kaptam még a decemberiről, a másik háromról minden évből megvan...

na majd kiderül...

Előzmény: OrSoLy (1448)
OrSoLy Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1448

merthogy szerintem most hétvégén lesz, ilyentájt szokott :(

Előzmény: OrSoLy (1447)
OrSoLy Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1447

Szokott lenni decemberben, ilyenkor szoktam megvenni az éves BKV bérletet:) Igaz most bebuktam, mert elköltöttem a keretet :(

Előzmény: Törölt nick (1444)
berva1 Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1446

Köszönöm Nektek a segítséget!!! 

Az Erste bankkártyára saját PIN kódot adhattam meg, így kp felvételnél - ami ingyenes lesz - automatikusan aktiválódik a kártya. 7-10 nap alatt lesz kész, talán akkorra meg lesz a Joker hitelkártya is.

szocske_ Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1445

lehet, hogy dec. kimarad...

visszakerestem a leveleim között, és 2014-től mindig csak március és június vége felé és október elején jött erről email.

vagy csak 3 van évente, vagy a decemberiről nem szoktak emailt küldeni. Sztem az előbbi... Gondolom karácsonykor úgyis elég sokat költenek az ügyfelek...

Előzmény: Törölt nick (1444)
Törölt nick Creative Commons License 2016.12.05 0 0 1444

Mikor várható újra Wizzair hitelkártya duplapontos hétvége?

Decemberben szokott lenni, ugye?

edkedk Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1443

Biztos, hogy a folyószámláról beszedéskor nem jár visszatérítés. Közvetlenül a hk-ra kell a beszedési megbízást megadni.

Előzmény: berva1 (1441)
helloeverybody! Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1442

Amikor megkapod a levelet, abban benne lesz, hogy hogyan lehet aktiválni a bankkártyát. Én sajnos egyenleg lekérdezéssel intéztem, mert nem figyeltem fel arra, hogy költsége van :-(

Az Erste hitelkártyát annyira nem ismerem, mert nekem nem Erste-s van hanem K&H-s, de a lényege mindegyiknek ugyanaz. Hogy mennyit kell első körben vásárolnod, nem tudom, de ha Joker, akkor elképzelhető, hogy hatezret, mert nekem is ajánlgatta a nő,és vmi olyasmit beszélt, hogy két részletben kell hozni x összeget, de már nem emlékszem a részletekre, mert az az igazság, hogy én a Jokert nagyon drágának tartom, a kategóriák meg nem igazán jönnek be nekem. Hitelkártyával mindent fizethetsz, és használni is célszerű, hiszen minden vásárlás után kellene járnia az 1%-nak, vagy amennyit hirdetnek, ha csak nincs valamilyen szigorítás. Jó a HK annak, aki időben visszafizeti a teljes összeget, és természetesen nem vesz fel vele kp.t Ez utóbbi esetén ugyanis a teljes hitelkeretet megterhelik súlyos kamattal, plusz fizethetsz még a kivétért is, és ilyen helyzetben már nem nagyon éri meg. Azt nem tudom, hogy a csoportos elintézése hogy megy, illetve milyen számlára kell kötni, mert én a Díjneten keresztül, illetve szolgáltatói honlapon keresztül fizetek, mivel nem szeretem a csoportost. Amire még az Erste-nél figyelni kell, hogy nehogy véletlenül több pénzt akarj felvenni, vagy utalni mint amennyi a számlán rendelkezésre áll, mert megbüntetnek. Én egyszer elnéztem, és többet akartam utalni, ami persze nem sikerült. Én ezzel el is intéztem, az Erste-nek viszont valami miatt nagyon fontos lehetett, hogy külön levélben is tájékoztasson a sikertelen tranzakcióról, mert pár hét múlva jött erről egy levél, amelynek a díját- 300 forintot - meg rám terhelte. Tiszta röhejnek tartottam, már csak azért is, mert egyrészt, felesleges volt arról írnia amit magam is érzékeltem, másrészt nem hiszem, hogy a Banknak ez a sikertelen tranzakció pénzébe került volna. A levél lehet, de ki kérte? :) Még sehol nem találkoztam ilyesmivel.

Előzmény: berva1 (1441)
berva1 Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1441

Értem. Gondolom az első vásárláskor is aktiválódik. 

Köszi... A Hk-nál az első vásárlásnak kell legalább 6000 Ft-nak lennie, az akció teljesülése érdekében...

Azt mondták, hogy most az első alkalommal -, ha a Hk tartozás 5%-t nem tudják az levonni a folyószámlára érkező munkabérből, ezért a 100%-t fizessem be.

A közüzemi számláknál a megbízást a folyószámára kell kötni, akkor is ha a Hk-ról szeretném fizetni? (ekkor is jár az 1 %, ugye? )

Mindig pont annyit kell utalni, amennyit a fordulónapon küldenek?

Bocs a sok kérdésért, de újonc vagyok a Hk területen.  :-)

Előzmény: helloeverybody! (1440)
helloeverybody! Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1440

Azt elfelejtettem elmondani, hogy a Kollégára munkabérnek kell érkeznie, míg a Privilégium esetében jóváírás is elég, de az úgy látom, rendbe lesz. A Bank ugyanakkor ad talán két hónap türelmi időt arra, hogy a bér átirányítása megtörténjen, és az a jobb benne a KH Bankhoz képest, hogy mindig 15-től 14-ig nézik a feltétel teljesítését, és nem elsejétől a hónap utolsó napjáig, ami azért nem szerencsés, mert amikor nekem is a KH-nál volt számlám, január helyett állandóan már decemberben megkaptuk az éves zárás miatt a fizetést, ami a Bankot nem érdekelte, így kénytelenek voltunk januárban keresztbe utalgatni, hogy abban a hónapban is teljesüljenek a feltételek. Amire még nem árt figyelni, hogy az sms fogadásnak vagy tájékoztatásnak ugyan nincs havi díja egy évig, viszont az sms-eknek egyenként van. Engem is megtévesztett, aztán rácsodálkoztam, amikor láttam, hogy megterheltek vele, úgy hogy le is mondtam, ert nekem nem kell. Arra is figyelj, hogy az egyenleg lekérdezésnek az ATM-nél díja van, ezért azt javaslom, hogy a kártyát ne egyenleg lekérdezéssel aktiváld. Ezek voltak az én tanulópénzeim.

Előzmény: berva1 (1439)
berva1 Creative Commons License 2016.12.04 0 0 1439

Köszi a segítséget! Holnap intézem.... A mostani fizum még az Unicredithez megy, de a következőt már ide szeretném. A közüzemi számlákat is Hk-val fizetnėm. Kell valamire figyelnem?

Előzmény: helloeverybody! (1438)
helloeverybody! Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1438

Azért nem egészen, ugyanis hosszú távon szerintem jobb a Kolléga Extra, mivel az mindenben ingyenes, beleértve a kártyát is. A Privilégium kártyája után egy év után már fizetni kell az éves díjat, ráadásul ez utóbbinak a kondíciói a hirdetmény alapján csak 2019. március 1-jéig vannak garantálva, míg a Kolléga esetében a jogszabályok tiltják az ügyfél kárára történő változtatást. Egyedül az ingyenes pénzkivétek esetében nyerőbb a Priv., mert ott bármennyiszer lehet pénzt ingyen kivenni, de csak Erste vagy Takarékszövetkezeti automatából, míg a Kolléga esetében csupán 2 - összeghatártól független - pénzkivét lehetséges, az viszont bármilyen ATM-ből.

Előzmény: berva1 (1437)
berva1 Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1437

Még nem döntöttem... Erste kolléga extra csomagot ajánlottak, ami szinte ugyanaz...

Előzmény: irreverzibilis (1430)
irreverzibilis Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1436

amikor minden,- legalábbis amire én igényt tartok,- ingyen van,ha befolyik a 150 rugó

Előzmény: FOMA (1434)
PJ Proby Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1435

Ennek a 10 ezres átverésnek a részleteire én is nagyon kíváncsi lennék. A megszűnt KH-s zéróm helyett nekem is Privilégium L számlám van az év eleje óta, és semmiféle átverést sem tapasztaltam.

Előzmény: Gabólakó (1432)
FOMA Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1434

Április óta van Privilégium L csomagom, eddig nem volt rejtett költség. Mire kell figyelni, mi volt az a 10.000,- Ft?

Törölt nick Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1433

Erste Privilégium L csomagról beszélsz?

Mert ott nem tudok rejtett költségekről, ha teljesíted a havi elvárt jóváírást max. két részletben.

Sms darab díj valóban van és éves kártyadíj is a második évtől (ha elektronikus kártya).

Milyen más költség van még?

Gabólakó Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1432

Helló,20évig voltam Kand H-s,soha semmi problémám nem volt,egyszer sem.De megszünt a nullás csomag,átmentem az Erstebe,ami egy horror volt.ennyi rejtett költség,ilyen arcátlanul...4hó alatt közel 10e-rel akartak átverni,Békéltetőig kellett menni,hogy visszakapjam.A netről nem beszélnék:(Ahogy lesz érkezésem,visszaváltok.

Előzmény: jonapotkivanokmindenkinek (1375)
irreverzibilis Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1431

jó lenne,mert a társkártyát is le akarom rendezni ebben az évben,h nyugodtan felmondhassam a life-t

Előzmény: FOMA (1428)
irreverzibilis Creative Commons License 2016.12.03 0 0 1430

és Privilégium számlát igényeltél?

Előzmény: berva1 (1429)
berva1 Creative Commons License 2016.12.02 0 0 1429

Ma megigényeltem az Erste Joker Hitelkártyát  és valszeg  a folyószámlámat - amire a fizetésem is utalódik -, is átviszem az Unicredit-től, ahol már 1500 Ft-nál tartanak a különböző levonások, amik az Erste-nél ingyenesek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!