hali
Orulok , hogy volt akinek tetszett a hompedzs :) Mar megerte megcsinalni :)
Soundkey , hehe lattuk , akkor a nagymamad , epp arra gondoltam , hogy tuti valaki maga helyett kuldte sorbanallni :) Egyebkent ott van a kepen csak nem latszik . A tobbiek resznel , ahova a ket dobbent beallt , ha jol emlekszem pont elottuk allt , csak takarja az oszlop.
Kadar Monika hercegno :) visszalevel ment .
Laa-Yosh csak arra gondoltam megcsinalom szebben , ha lesz ra idom :)
Tulajdonképp ebből az egész duna plázas jegy kitolás dologból egy szép nagy botrányt kéne csinálni. Nehogy ez legyen az EPI2-nél is. Föl kellene hivni pár gyerkőcöt akik leadják a story-t egy lapban. :)
Márpedig a 'The Movie Store' (ami jelenleg 99%-ban STAR WARS STORE) a Duna Plazaban MÉG NEM NYILT MEG!! ma voltam ott, s szerdán 6 órától nyilik, én akkor ott leszek :)
tökjó lehet életnagyságú karton figurákat vásárolni, rengeteg van (pl.Han Solo stormtrooper jelmezben is), s a maszkok is jelentősen olcsobbak lesznek, mintha internetről rendelnéd őkeT! kb 20ezer. Még pontos árakat se tudott mondani a csaj..amúgy már látható az egész csak kordonnal el van kerítve..ált ott egy security-s tag is gondolom a fanatikus rajongók ellen akik nem birnak válrni :))) I MAY THE FORCE BE WITH YOU!!!
Nagyon jók a képek + a szöveg....Kár, hogy a legidösebb jediről nincs kép..:) (Ő a nagymamám aki helyettem vette meg a jegyeket mivel én dolgoztam.) (pici mint yoda! :) )
En ifjonc korombol -jo tiz eve mar ennek -,ugy tudtam,hogy eloszor volt egy egy 9 reszes konyvsorozat,majd ebbol a kozepso harmat vittek filmre.
TEvedtem volna?
hali
Na felraktam a sorbanallaskor keszult kepeket. Egyenlore semmi kulonos , csak kepek meg egy kis szoveg , remelem sikerul a linket ide rakni :)
w3.swi.hu/sor/
Lenne egy kerdesem azokhoz,akik birtokoljak az erot a
Starwars Episode I konyvet .
Szoval,volt szo a konyvben mitochlorianrol(Anakin vereben)?
A masik kerdesem,hogy mikor jelent meg a konyv?
Fontos:egyesek ketsegbe vonjak a starwars becsuletesseget...
Én most láttam egy trailert a TV-ben, de majd' leestem a székről szegény Amidala hangja hallatán... Lehet, hogy konzekvensen valami erősebb hangú leányzót kellett volna választania a magyar szinkronhoz is a LucasFilmnek.
Amennyit viszont Qui-Gon beszél valamelyik idióta reklámban (teherautó szalad...), az alapján szimpatikus. No persze majd meglátjuk.
Na igen igazad van de:
1. a magyar hang az halkabb az mp3on ugyhogy azért sztem ekkora különbség nincs de tenyleg szar
2 mondj egy angol nyelvű filmet ami jobban hangzik magyarban :)) természetes hogy jobb az original..
Ma volt egy kis szabadidőm, és összevágtam egy 600 K-s MP3-at az eredeti trailer és a szinkronos verziókból, hogy jól megfigyelhessük a Csapnivaló szinkronhangokat. Csak abban reménykedem, hogy a film nem ezekkel a hangokkal megy majd.
(Qui-Gon=Deziré, Darth Maul=valami lágyhangú idióta, 3PO, és Yoda teljesen KO, hogy JarJar-t ne is említsem)
Bocs az érintett színészektől, de erre nagyon oda kellett volna figyelni.
A file:
http://www.hszk.bme.hu/~mg035/compare.mp3
Más:
Én voltam a Cineplex Odeonban az első a sorban, így a TÖKÉLETES HELY-re sikerült jegyet vennem, sőt, a mozi dolgozói ingyen kávét szolgáltak fel a korai várakozóknak :)))
Az irc-n mindig benézek a #starwars.hu -ra de a 2 boton kivűl egy lélek sincs ott..tökjó lenne ha ott tudnának dumálni a starwarsosok..népszerűsiteni kéne a csatit!
Vki lécci meséljen már nekem egy kicsit a magyar SW clubról vagy mondja meg a honlapja (ha van) cimét, vagy email cimét, vagy hogy mikor s hol lesz a next találkozó stb. I may the force be with you!