Hát elárulom a nagy titkot: Ha rákattintasz a felszólalásnál a nevedre, akkor megjelenik egy adatbázisod, innen küldhetünk emailt is, és olvashatok az eddigi felszólalásaid végig, képekkel együtt. A narancssárga számot nyomd meg jobboldalon.
sejtelmem sincs. még ha valahogy kimented a valamiért érdekes hsz-okat Í(most látom, hogy van itt vmi könyvjező szolgáltatás), még akkor is bámulatos, hogy emlékszel, hogy azok közül mit kell keresni.
Egyébként nem semmi, csak most realizálam, hogy idén fél év alatt keletkezett majdnem annyi hozzászólás, mint előtte mintegy 5 év alatt.
Hát ez őrület, hogy mi mindenre emlékszel. Megkerestem, és az bizony egy barackszínű, és egyébként is még sajnos nem nagy, és elég rövid ideig virágzott.
IgEz őrület, hogy te mindenre emlékszel! most, hogy mondod, tavasszal volt valami, ami még a vízben elatkásodott, de már nem emlékszem, mi volt az. De ha te mondod, elhiszem, hogy az. de az tuti, hogyi lyenem nem volt és most sincs nagyban, úgyhogy képet se tehettem fel róla, erről azért tudnék, hiába rossza a memóriám
Amit tőlem kaptál, azt ki kellett dobnod, de írtad, hogy valaki sárgát ígért és kaptál tőle egy cserép ilyet, pedig nem ilyet szerettél volna. De már nagyon késő van, teljesen belezavarodunk. Majd holnap tiszta fejjel újra kezdhetjük:-)
Szóval az úgy volt, hogy adtam egy olyan cserepest, amiben három szín volt összeültetve, egy fehér, egy bordó és egy rózsaszín, ezeket szétültetted. A dupla fehérre nem emlékszem, de ez nem jelent semmit. Aztán egyszer adtam egy ilyen "leszimplafehérezettet", de az sajnos kidobásra került, mert megatkásodott, de tettél fel képet valamikorarról, hogy olyanod van, valakitől kaptad, nagyban.
ja hogy mind a kettő uaz a pezsgőszínű.? Akkor ez fantasztikus! Bocs, de mint szalmaözvegy, kénytelen voltam elmenni kocsmázni egyet. Egyébként adtákl egy dupla fehéret, összeültetve, ami sazépen virágzott. Ami hajtást adtál tavasszal, az jelentem szépen meggyökeresedett, mind atkátlanés egészségesen nő. És közölük az egyiket szimpla fehérként tartom nyilván, szóval az lehet ez a különlegesség? Örülök.
Ha szerinted ezek fehérek, akkor legyen...! Én Neked dupla fehéret miért adtam volna? Utoljára tavasszal adtam valamit, azok nem hiszem, hogy még vízben vannak.
Köszi. szóval a szimpla fehér sárgaközepű propeller a pezsgőszínű. Ilyen nekem nincs Amúgy a tőled kapott fehér és elatkásodott (és nem -ított!) az azért megvan, csak az nem ez, hanem a dupla fehér. De lehet, hogy ilyen hajtást kaptam tőled, ami majd jövőre virágzik, de hát az én memóriám véges, úgyhogy hiszek neked.