Ha leveleket idéztek írjátok már oda ki a feladó - de ez a "pót-premier" nem rossz ötlet.
corvinról szólva, a vászon valóban nagynak tűnik, de a hang jobb a hollywood-okban szerintem, de lehet ,hogy nincs különbség. Állítólag a Campona-ban még a Corvin féle vászonnál is nagyobb lesz. Mellesleg, ha Intercom-osok tényleg olvassák a topic-okat akkor nyissanak már egyet a mozikról és magyarázzák el a jövő mozipolitikáját, mert összeszámoltam, hogy II+III kerületekben kb 30 moziterem épül az elköv 5 évben (mammut I+II, kapy-zöldlomb találkozás, vörösvári-bécsi út). Ja és miért nem hozza be vki az Asterix-et.
EZ NEM TARTOZOTT IDE BOCS!
Ez már ténlyeg SW. Ebben a nagy SW lázban miért nem sugározta egyik tv-csatorna sem egyik részét sem "a szent trilógiának"? Pláne az SE-t még a németek sem adták. Túl drága, vagy ez is a Lucas-politika része?
Én a mult héten pénteken vettem meg a jegyem a Lurdy házba.Ott nem kellet sorba állni.Söt,senki nem volt.
Csüt este 8-ra vettem jegyet és nyugodtan tudtam válogatni a helyek között.
Az eddigi eredmények szerint úgy tűnik, hogy a SW:TPM ezen a hétvégén átlépte az eredeti SW:ANH bevételeit nemzetközileg.
Az eredmény jelenleg a következő:
Összbevétel ( USA + nem USA ):
761.200.000 dollár
Nemzetközileg ez még mindig a 6, helyet jelenti az All Time listán.
Nem USA bevételek ( overseas ):
339.100.000 dollár, ez az Overseas bevételeknél már a 8. helyre jó.
Az USA bevételek nem nagyon változtak, ott a film cca. 422 millió dollárnál áll.
Ami a hétvégén történt még. Japánban a film 9 hete még mindig az első és közelít a 100 millió dollárhoz.
A SW:TPM az európai országokban az elsők között van, Mémetországban eddig 36 millió dollár, Spanyolországban 16,7 milllió dollár és az Egyesült Királyságban 75 millió dollár folyt be eddig.
Az eddigi európai bevételek jelenleg 148 millió dollár körül vannak úgy, hogy a jelentős piacnak számító Olaszország, Lengyelország és Franciország még nem kapcsolódott be a filmet bemutató országok közé.
Elemzők szerint a film USa-n kívüli bevételei meghaladhatják a 450 millió dollárt és amennyiben Olaszország és Franciország a filmet nagyon kedvezően fogadja ez felmehet 500 millióra is és lehagyhatja az 503 milliónál tanyázó Independence Dayt.
Németországban a mozitulajdonosoknak a film folyamatos örömöt okoz, hiszen a bemutató óta eltelt 18 nap alatt több mint 4,9 millióan látták felendítve a nyáron eléggé leült forgalmat.
German exhibitors in particular, who are
otherwise bemoaning the passing of summer.
Sziasztok!
Laa-Yosh és sok más károsult jedi, akiknek a jegybeszerzés "maradandó" élményt nyújtott, talán örömmel fogadják a hírt, mellyel megelőzött Mónika, de úgy érzem, ezt akkor is be kell tennem Nektek:
Szóval, nics 10 perce, hogy a következőt kaptam:
Nem szeretnénk, ha csalódott Jedik tömege lepné el a Galaxis Budapest nevu
szegletét, ezért a hatalmas érdeklodésre és a különleges programokra
tekintettel, a Duna Plaza 16-án 0.01 perckor tart egy EXTRA vetítést. A
kópia szinkronizált (sajnos nincs több feliratos) , a vetítés az 5-ös
teremben lesz, ami a mozi 3-adik legnagyobb terme és a második legnagyobb
vászna, a hangtechnika ua. mint a nagyteremben, férohely 248 fo. A vetítés
ötlete teljesen új, ezért meghirdetve még egyáltalán nem lett, az egész
elsosorban a rajongók kedvéért született. A jegyek holnap, 14-én délután
2-tol kaphatók a Duna Plazaban, 14.00-kor garantáltan 248 jegy várja az
érdeklodoket a pénztárban. Kérlek, hogy ha tudod, továbbítsd az infot
azoknak, akiket úgy gondolod, hogy érint.
Az Erő velünk van, bár néha a sötét oldala kerül fölénybe...
Most kaptam a hírt:
A nagy érdeklődésre való tekintettel a szinkronizált változatból, 16-án, csütörtökön 00:00-kor még egy vetítést rendeznek a Duna Plazában, az egyik kisebb teremben. Jegyeket holnap, kedd délután két órától lehet rá venni.
Talalkahely OK. Utána a buli is OK.
Valaki ismer a Plaza környékén valami normális helyet? Talán asztalt is kellene foglalni, mivel szombat este eléggé tele van minden szórakozóhely.
Szeptember 16. Már igazán nincs messze a Baljós árnyak bemutatójának napja. De előtte nem árt tovább bővíteni ismereteinket a szuperprodukcióról. Szeptember 14-én, 20 óra 55 perctől, a Fókusz Extrában olyan dolgokat tudhatnak meg a Csillagok háborújáról, amelyekről eddig csak kevesen beszéltek. Mi lett az előző három rész szereplőivel? Vajon mit hordanak a női szereplők a fantasztikus ruhaköltemények alatt? Mindent a Csillagok háborújáról, kedden a Vészhelyzet után
Kigondoltam, hogy találkozzunk 18-án a Virgin a Duna Plazaban előtt. Ott talán nem lesznek olyan sokan. Mivel az előadás 17:45-kor kezdődik, a találkozó időpontja legyen 17:15. Jó az?
Kedves druss42!
Igen ötletes a Whill Multiplex Krónika, jót szórakoztam rajta, köszi!
Pécsett péntek délután vettem egy jegyet a csütörtök esti előadásra, de egy lélek sem ácsorgott előttem, a sor varázsa nem volt sehol. Mint megtudtam, két moziban játsszák egyszerre, az egyikben napi négy (P-Szo 5), a másikban három előadás lesz. Azt is megérdeklődtem, hogy az árusítás másnapjáig kb. négyszáz jegy kelt el, tehát kb. egy teremnyi.
Szerény sztorim a szombathelyi jegyvásárlásról: előre meghirdették, hogy szept. 9-től lehet vásárolni, mindennap fél 3-tól. Odamentem háromnegyed 2-re, két ember állt ott. Sétáltam egy kicsit (utálok sorbanállni), visszaálltam negyed 3-kor, hetedik voltam a sorban és oda vettem meg a jegyem, ahova terveztem. Azóta sincs sorbanállás - a történethez hozátartozik, hogy a Savaria hangosítása kritikán aluli, valszeg mindenki megy Győrbe/Pestre megnézni. Mellesleg a Plazaba megyek én is a feliratosra. Darth Maul rulez! Bye
A jegyekkel úgy áll a helyzet, hogy a szinkronizáltra elment az összes (saját kiskorú gyermekeim + gg csemetéi)jegy. A feliratos maradék hármára OPi jelentkezett, Banita volt az első a sorban. Még egy akovi nevű fiúra várok, de már nem sokáig. Ezen kívül még 1 jegy van, próbálom megállapítani a sorrendet az emilek alapján, hogy ki következik.
18-ra pedig biztosan nincs több sajnos.
Azoknak, akik attól rettegnek, hogy nem fognak megismerni (meg fogtok:)), itt van két kép, a nem szemüveges vagyok én, azóta kicsit hosszabb a hajam.
http://www.index.hu/forum/wagnerur/iszolda/paratt6/pucros.jpg
http://www.index.hu/forum/wagnerur/iszolda/tt8_enddoc/04.jpg
Azt viszont még mindig nem találtuk ki, hogy hol találkozunk. Valahol a Duna Plazan belül kellene, ahol 40-50 ember össze tud jönni.
Vajon tenyleg nincsen igeny a feliratos valtozatra ? En itt, Szegeden fogom csutortokon megtekinteni a cuccot (delutanra kaptunk csak jegyet...), es persze szinkronizalt lesz.
Szoval tervezem a feliratosat is megnezni, mert nem hiszem el, hogy ezeket a hangokat vissza lehet adni.
Tegnap lefekves elott jatszottam SW Racerral, es megint meg kellett allapitanom, hogy Wattonak oriasi hangja van. Jajj...
Amit irtal az bizonyára mind igaz s szép és jó de kifelejtetted hogy a drágalátos Corvin bátyó-nál
-nincs 00:01 perces előadás SUXXXX
-szinkron van ami szintén SUXXXX
én spec a Cinplexben nézem meg a 0:01-es előadást, jó helyen, ami ugyan szintén szinkronizált.. a legjobban Druss42 és társai jártak akiknek a feliratosra van jegyük a duna plazaba, igaz nem jó helyre. (tulajdonképp ha 90%-ban irodakukac alkalmazottak lesznek ott akkor lehet jobb az Odeon ahová csak SW fan-ek mennek, és nem is utolsók hisz aki már elmegy egy ilynkori mozira annak ér vmit a film. Amúgy a a feliratos tényleg rulez. )
És hozzá kell tegyen hogy a Corvin az tényleg a legjobb hely, mert csendes és elegáns, komoly hely nem mint a bevásárlóközpontos mozik ahová a kis gyermekes családok járnak bevásárlás után..de most ugy alakult hogy a Corvin nem a legnyerőbb az EPISODE I megtekintésére.
Ez most egy új STAR WARS premieren, annyi év után!!!! MINJÁRT ITT!!!! ÉLJENEK AZOK A JEDIK AKIK NEM ENGEDTEK A SÖTÉT ERŐ CSÁBITÁSÁNAK S NEM NÉZTÉK MEG A KALÓZ SW KAZIT! KITARTÁS, MINDJÁRT ITTVAN!!!!
Az erő legyen veletek!!!
miért jársz oda, arra a szar helyre?
Javaslom a Corvin Budapest Filmpalotát,
bővebbet az 1.51-kor elküldött hozzászólásomban olvashatsz (remélem, azért tényleg elolvasod.)
Csak annyit szeretnék (egyelőre) hozzászólni a dologhoz, hogy valahol az előbb olvastam, hogy vki szídta a Duna Plazat.
Hát én eléggé mozimániás vagyok (nem is beszélve a SW-ról...), így nyugodtan mondhatom, hogy Magyarország +Közép-Európa (Ausztriával együtt) legeslegjobb mozija a Corvin Budapest Filmpalota. Szeptember 9-én, 9.30 perckor jutottam 8 db Baljós Árnyak jegyhez, melyek ára 488 Ft volt. (Corvin klubkártya, hehehe.) Abszolút nem volt sorbanállás, mert külön pénztár volt SW-seknek!!!
A hang itt is JBL és digitális, a vászon viszont 100x akkora, mint a Duna Plazaban: 140 nm-es. (Köz-Európa legnagyobbja!)
Plussz ez a legkényelmesebb mozi. Ráadásul ez CSAK mozi, nem bevásárlóközpont. Szóval hülye, aki nem oda jár. Pá: