Mondjuk így a jó. Ha mindketten kikapnak, ikszelnek angoloktól, oroszoktól, akkor 2 pontos lehet egy 3. helyezett, tehát ha egyszer nyerünk, a B-csoportos 3. helyezett nem fog minket megelőzni. Jó az iksz!
Megy róla némi vita, de szerintem nem komoly. Khant nem értem. illetve értem, hogy kapus, de baszki, ha Kahn állt volna a román kapuban, akkor a francia csatár letaglózva kerül a földre, nem gólt fejel. A román kapus kicsit elnézte a szituációt és úgy ment a labdáért, mintha nem lenne a környéken senki. Most meg mosakodik, hogy jaj bántották az ötösön kívül.
Mindenki mar Angol Ruszkit varja. Ez ilyen bemelegites. Balheztak a barmok Marseillebe. Marseillebe anno rendort is kinyirtak. Na mi lesz a masodik felidobe? Szlovakoknak menni kell. Rengeteg az ures hely. Van vagy harmadhaz. Nemtudom hany kameraval dolgoznak legalabb 40 szerintem.
Kassai inkriminált döntéseiről folyik külhonban is a vita pró és kontra.
Egyszer egy potentát azt mondta, hogyha a tévé előtt ülők a számtalan lassítás után sem képesek azonosan megítélni ugyanazt az esetet, akkor nem kellene a döntéséért a játékvezetőt izéligetni, hiszen neki egy pillanat alatt kell döntenie.
Maradona kezezése egyértelmű volt, csak a jv nem látta, tehát hibázott.
Ám hogy most a román kapust lökték, vagy sem, az vita tárgya. Tehát a Kassai nem hibázott.
Kemény a sorsolása a szlovákoknak, mert így, hogy az első meccs esetleg bukta, a másik meccsen ma nem fog valaki nyerni, úgyhogy vagy az angolok, vagy az oroszok nagyon fognak ellenük hajtani. De szép is lenne, ha se a románok, se a szlovákok nem jutnának tovább.
Ez az, akkor ellőtték a skúlót. Ezért írtam, hogy nem fog semmit számítani se a szlovákok, se a mi németek elleni meccsünk. Ha mi továbbjutunk, ők nem, kit fog érdekelni, hogy verték a németeket?