A 8-ba jutásra akkor marad reális esélyünk, ha itthon 22-vel verjük a Kecskemétet és valahogy megverjük a mostanában egyre jobb Albát. Az utóbbi időben idegenben mutatott formánk alapján sem Nyíregyházán, sem Szolnokon nem nyerünk. Nyíregyházáról hiába ment haza Wiley, a pénteki lesz az utolsó matematikai esélyük a nyolcra, tehát feladni nem fogják méginkább foggal körömmel harcolni fognak, amiben annyi buktató a számukra benne van, hogy görcsössé válnak és akkor lehetőségünk nyílhat a győzelemre, egyebekben esélytlenek leszünk. A Szolnok meg hiába botladozik, amilyen a mi szerencsénk, ellenünk fog nekik minden összejönni. A Kecskemétnek pedig nagyon jó a sorsolása. A három hazai meccsüket simán behúzhatják, mert mindhárom ellenfele verhető, még a Körmend is, mert láttuk, hogy ellenünk sem brilliroztak. A hazai Kecskemét elleni meccsen a győzelem szerintem meglesz, de a 22 pontos különbség az már nagyon sok.
Szerintem reálisan nézve valahogy, így nézhet ki a következő négy forduló. Nehéz lesz, de nem lehetetlen a nyolcba jutás. Bízom a csapatban.
Elég nehéz lesz, főleg a Kecsó sok hazaija miatt. Jobb is mindig csak közvetlenül a következő meccsre koncentrálni :) Ha Nyíregyen tudnánk nyerni az nagy dolog lenne és nagyot lépnénk előre.
Nem tudom elképzelni, hogy mindhármat megnyeri a kecsó A sorsunk a saját kezünkben Meg kell próbálni nyír1-en a csodát mk-ban is lehet tán esélyünk, Brooks megsérült ma
Itthon kell mindkét győzelem, és ha lehet a Kecskemétet legalább 22 ponttal vernünk kell. Persze, ha pénteken valami csoda folytán nyernének a fiúk Nyír1-en, akkor elég lehet a sima győzelem is. :) De itthon már nem hibázhatunk.
Ez forduló tényleg a lehető legjobban alakult számunkra, még annyi kellene péntekig, hogy Nyír1-en feladnák lélekben is a 8-at, meg tovább csökkentenék a légiót ottan. Bár ami igazán dönteni fog, az a Kecsó elleni hazai lesz, én legalábbis így számolok. És optimista vagyok; sikerülni fog!
Nem volt egy rossz nap ez nekünk: mi nyertünk :) a nyíregy meg a kecsó kikapott picit nőttek az esélyeink, de a sorsunk a saját kezünkben van ha sikerülne nyíregyen esetleg nyerni, meg itthon verni a kecsót,...... bár a mai látottak alapján még a szolnokot is :)
"A folytatásban ugyan a játékvezetők többször is megpróbáltak kisebb segítséget nyújtani a hazaiaknak, a PVSK azonban mégsem tudott visszakapaszkodni, így sorsdöntő vereséget szenvedtek Ivica Mavrenski tanítványai."
Na, a Pécs-Körmenden iVICCa megint tekót kapott, pedig múltkor megírták, hogy csak a bírókat mindig megvevő kaposvári meccseken elmebeteg, máskor sosem :o)
Én is pont igy számolok! Lesznek érdekes meccsek az biztos, nem lefutott egyik sem persze nekünk illene azért továbblépnünk rajtatok de biztos nem lessz egyszerü! Körmend-Falco bár mi lehet. Olaj-Sopron azért 1-es. Ase-Alba szintén bármi lehet.
Péter Karcsi tolta a legjobban tegnap, nagyon együtt élt a csapattal :)))
Amúgy nagy gratula a csapatnak, ilyen felállásban, két komoly hiányzóval azt hiszem bármilyen csapat ellen óriási bravúr a győzelem! Nem játszottunk jól, de a küzdésre most nem lehetett panasz. Rohadt nehéz lesz a 8 közé jutni még így is. Most jól jön a pihenő a DEKE meccs meg a "gála" miatt. Talán a sérülések, betegségek is rendbe jönnek végre.
Na az akarattal nem volt gond, végre ismét úgy küzdöttek a fiúk, ahogy megszokhattuk tőlük, köszönjük! A kosárlabda még nem ment annyira, de most van két hetünk arra, hogy mindenki mindenféle baja valamelyest rendeződjön valahogy, és jó lenne Nyír1-en meglepetést okoznunk a teljes csapattal, mondjuk lehetőleg nem negatívat... :)
A mai mérkőzésen rajtunk kívűl még sokat tett a győzelmünkért: Csanak, Ames és Mavrenszki is, köszönjük szépen! Mavrenszkinek azért van pofája a játékosait elítélni, mikor bazd+ csak rólad vesznek példát, Ivica! Hányinger, ahogy viselkedik a kispadjuk, a lehető legellenszenvesebbek... Pécsen el kéne szerintem gondolkodni, hogy tényleg ezt a lovat akarták-e...?? De ez elgyen az ő gondjuk...