Feladtam érted inkognitómat, édes PMB-m, már szinte hallom a csendőrök lovainak dobogását, ahogy jönnek elfogni egy libertine-t. Hozzád menekülök, csakis Nálad rejtőzhetek ela a vég elől. Ez nem is olyan rossz megoldás, ugye? ;-)
hát ez a hátránya annak, hogy mindenkinek a teljes életműve visszakereshető :-) ... de ismerd be, hogy kultúrált keretek között maradtam ott is... megy a mail:-))
Szó sincs róla drágám! Én egyedül Téged akarlak! Csak arra gondoltam, hogy ezt talán privátban kéne intéznünk, ne csámcsogjon itt rajtunk az összes rajongó! Na de úgy látom, hogy van még teendőm... lassan végigsímitok a testeden.. engedd át magad egy kis erotikus masszázsnak...
ezt én akartam írni!
ki kíváncsi itten sally véleményére????
ÉN? PAULINA mondom, hogy még NE MENJ EL!!!!
vagy mégis....? :((((((
a te drága paulinád, aki rád akarta szánni az éjszakát...
Hát mégiscsak megérte küzdenem Érted, drága PMB-m! Tettre készen ÁLLOK, szerelmem! Ígérem, soha többet nem tévelyedek el Sally irányába! PC kikapcs, folytatódjék a mi felejthetetlen éjszakánk!!!
Bookshie, elképedve olvasom, hogy neked milyen hapik tetszenek!!! Nem erről volt eddig szó! De ok, én nem tiltakozom, tied lehet Kevin azonnal, amint a haja a lapockáját verdesi (de addig be kell érnie velem)
Libertine, kedves, kicsit csalódtam :(((( De bármikor csatlakozhatsz hozzám, érzem én benned a hajlamot a gonoszságra :)
Béla, te harminc vagy? Akkor nekem kéne téged tatázni, és nem fordítva!
Különben meg előrelapoztál a forgatókönyvben? Az, hogy mi tesók vagyunk, csak a 475. részben kellett volna, hogy kiderüljön :((( Na mindegy, ha így alakult, Bookshie-t megkérjük, hogy írja át a forgatókönyvet, és ha lehet, legyen benne egy új szereplő (az én szeretőm) akit egy negyvenes new yorki hapi játszik.
Itt a Martinez család hiteles története:
ÉN vagyok az elsőszülött, csak amikor világra jöttem, szüleim nagyon szegények voltak, be is adtak a Sunshine árvaházba. Pár év múlva viszont iszonyatosan meggazdagodtak, és már vissza is akartak venni magukhoz, amikor anyám újra terhes lett, és mivel úgy gondolták, nem lesz jó, ha kétfelé osztódik a vagyon, rólam örökre lemondtak. Én persze felküzdöttem magam, és most eljöttem, hogy bosszút álljak! Senki nem állíthat meg! Resszkessétek haragom, ti, akik mind pmb kegyeiért küzdötök!
igen, én vagyok a 200.!!!!! ez hihetetlen! pár nap alatt ismét 100-at írtunk!!! hurrráááááááááá!!!!
libertine ezért olyan éjszakát kapsz, hogy megemlegeted...fetéve, ha fent bírsz még maradni néhány órát...nekem most kicsikét mennem kell...eszni, meg fürdeni, de aztán megpróbálok visszajönni!!!! ígérem mindent elkövetek, hogy a nemkívánatos elemeket gyorsan eltöröljem a billentyűzet elől :))))))))
csak egyet kérek még!
ez alatt a kis idő alatt kérlek ne add be a derekadat a gonosz sallynek!!!
bízz a szerelmemben!!!
millió csókáradat:
kicsi paulina
ui:
látod, a versenyt ma te nyerted... de különben is ez a te napod!!!!
Köszönöm ezt a csodálatos estét (és a java még hátravan)! Nagyon jó volt, szerelmem, Paulinám... immáron egymás után harmadszor is!!! Ha még van erőd elmászni a billentyűzethez, Te írhatod be a rajongókhoz szóló jubíleumi, 200. hozzászólást!!!
Aztán folytatjuk!!!
Bookshie, pl. felnégyelés, karóba húzás, Iron Maiden ölelő karjaiba zárás, akasztás, kerékbetörés és ehhez hasonló jó mulatságok. Az ember nem tagadhatja meg az őseit, mégha ilyen kis pajkosak is voltak. Ha még továbbra is birizgál a dolog, akkor nem lehet, hogy Te kissé szado-mazo beállítottságú vagy? Én szerencsére nem :-)
Most éppen jó hangulatban vagyok (hiszen épp' indulok az én gyönyörű PMB-hez), ezért megbocsátom Bélának alpári, visszataszító és 0 igazságtartalommal rendelkező cink-özönét. Sőt, egy virtuális békejobbot nyújtok igen tisztelt topikgazdánknak. Közben ugyanis rájöttem, hogy az idős(ebb)eket tisztelnem kellene, és elnézni a korral járó szellemi leépülésüket. Úgyhogy bocsásd meg nekem Bélám az eddigi negatív megjegyzéseket, és rajongjunk ismét együtt édes Paulinánkért! Igérem, hogy a kedd-péntek-szombat mesterhármas kivételével bármely estére jogod lesz időpontot kérni PMB-től, persze csak ha bírod!
Hmmmm...tudod mit, még az előző bekezdésben szereplő demonesztáló megjegyzéseimért is bocsánatot kérek! Fogjunk össze PMB teljes körű, minden igényt kielégítő ellátása érdekében!!!
ti sem látjátok a 2-es számút???
pedig nagyon meg szerettem volna osztani veletek, ahogy új tagja lett a családomnak, ugyanis kedvesm ezen aképen, már gyermekünkkel látható! fő a gyorsaság!!!
drága shalinának köszönhetően szerelmes lettem!!! de nagyon!!!! eddie, drága eddie!!!
liberine!
épp "szopinyali"-zok egy plusssssssssssz-t, ami elég gázos....kb. két éve rohad a konyhaablakban, csak úgy odavetve...remélem nem halok meg! az íze is elég szar, valami kalciumos lehet...az a málnás, vagy nem? te ebben biztos jártasabb vagy!
figyu! ha már úgyis erre jársz az este, lécci hozzá már narancsosat!!!! köszi drága!
a te kis paulinácskád
édes kicsi csalfa grófocskám!
hát persze hogy a tied a szerda, a péntek meg a szombat, s ha akarod a hét többi napja is. de már írtam, hogy mint lelkes sztár vannak kötelességeim a kissé korosodó topikgazdával szemben..ugye megértesz szerelmem?
persze kicsit csalódtam, hogy az első nehézségek után máris szaladsz sallyhez, és minden rajongásodat neki adod...még gondolkodom, hogy megsértődjek e.
mindenekelőtt azonban figyelmeztetnélek, hogy te kérted az időpontokat, és ma PÉNTEK van...ugye érted mire gondolok!?
az igazsághoz meg hozzátartozik, hogy még nem is vagyok 20 éves.....hát igen, a zsenge ifjúságom...mostmár biztos vagyok benne, ahogy itt a hozzászólásokból kiderült, hogy én fogok a legtovább élni!!!! hurrrráááá! ugye ti is örültök??? :))))
na hát akkor ki tart velem???
várom a pályázókat,
szeretettel,
az ifjú paulina (gróf?)kisasszony
Sally! Ki mondta, hogy nincs itt Gonosz, akit lehet utálni? Itt van pl. minyjárt Libertine gróf a maga fennhéjázó, unszimpatikus modorával.
Megértem, hogy az ellenségem akarsz lenni, de legalább ne járasd le magad a gonosz gróf visszeres seggének nagy nyilvánosság előtt elkövetett elvtelen kinyalásával. Ha szánsájnt akarsz, ne ott keresd! Bár a magam részéről támogatom, ha pmb ellen uszítod, remélem hallgat rád.
Bevallom, eddig veled kapcsolatban gyötrődött a nemi identitástudatom, mivel a neved lányt (nyanyát?) sejtetett (Sárika egy kicsikét Sunshine...), de Bookshiehoz fűződő vonzalmad-öregkori elmaradott konzervatív értékrendem szerint- ennek ellenkezőjére utalt és megtévesztett. De ha mán Bookshie is férjezettnek titulál, akkó bizton úgy van, mer ő mindentudó.
Online? Mérnem onyou? Paulinám, csak az emlékedből élek! Sajnos a ma (holnap, holnapután) este nem jó, de hétfőn éjfélkor megkísértelek személyesen. A hétvégén tekergek, úgyhogy szabad a pálya, te is ugyanezt teheted iceride-al. Hacsak nem jössz el velem Kamcsatkába, mer ott sajnos nemhogy háló, de még telefon sincs.
Sally a tesókád???? Akkó családregény leszünk?
Látod, hogy a gaz Libertine máris milyen csúnyán cserbehagyott? Hiába figyelmeztettelek idejekorán! Most majd hallgathatod kéjes nyögdécselésüket és egyéb gonoszkodásaikat a szomszéd szobából, míg te hajnalban véreres szemmel és fenékkel a tankönyv fölé görnyedsz.